Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Písně

Ahoj souhlasim stebou Naty.pomlouvejte si nekoho jiniho!!jake by bylo vam kdy by vas nekdo pomlouval?
  • nikolinkasimek

justin

justin je proste sladkej *14* *14* mam hjo moc rada kazdy den ho posloucham a rikejte si co chcete ale je bozi love you justin ♥
  • monouseku1

Re: Re: Re: Re: Re: ...

našla sem na internetu
  • Re: Smrt

Ježiši nech toho
  • nicola14

Re: Re: Re: ...

nz *3*
  • nicola14

Re: Re: Re: Re: ...

jj, určitě...je myslim v -1. nb -2. patře
    a jakej máš plánek?...ten obchod je tm celkem nově... *3*
  • monouseku1

omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
    *3* *3* *3* *3*
  • monouseku1

omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
    *3* *3* *3* *3*
  • monouseku1

Re: Re: ...

jj díky mocíík *3* *3*
  • Smrt

Kurt odešel, Justin přišel.. nejhorší rok. Dnes je to 17 let
  • nicola14

Re: ...

Tak že už sem vám to poslala....
    ale je to focený z mobilu, tk doufám že to bude vidět :)
    Byla jsem přímo v tom obchodě a vyfotila i další věci (P.S. všechno stojí kolem 2OO kč)...
  • anetafri

Re: krása nebo nádhera

já sem milovala Justina *14* uš jak vyšlo jeho 1 cd a davida Guettu jak by smet *14*.Hele stoner mohlibychom být kamarátky přes Iternet coříkáš??
  • stoner.jonas

krása nebo nádhera

Ahoj , *4* mě se Justin líbí a vy si říkejte co chcete je pěkný jako spousta jiných zpěváků raperů a herců.. Např.Flo Rida David Guetta Eminem a td.... takže si mluvte cokoliv ae na něho a Eminema s Floridoua Davidem Guettou nemáte!!!!
  • stoner.jonas

Re: Re: Písně

Náhodou se mi Justin Bieber líbí možná má hlas jako holka ale je moc pekný a určo upřímný kluk :)
    takže tomu komu se nelíbí tak ať tady nedává žádné odkazy a diskuze!!!
  • Re: klji

Proč si myslíš že ze sebe dělá malýho smrada ?Nemyslím si
  • klji

Hudebník dobrej ale přijde mi že ze sebe furt dělá malýho smrada *13*
  • nicola14

Re: Písně

No tak to bude hooodně těžký, vybrat si jenom 10....
    Takžeee: Pray, Somebody to love, Love me, Born to be somebody, U Smile, First dance, That should be me, Never say never, One less lonely girl a Up....uff to bylo strašně těžký...teď bych tam zase napsala jiný...no nic už to tak nechám =D =D =D <3 <3 *14* *14* *14* :-*
  • Re: justinéééééééék

ojéééééééééééééééé
  • Re: Písně

žádné
  • Re: Písně

Top 10? No bude to těžké ale zkusím :D
    Latin girl,pray,that should be me,never say never,wont stop,down to earth,baby,somebody to love,one less lonely girl,born to be somebody a ještě jednu můžu ?:D Stuck in the moment

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit