-
Re: ...
To je přes net nebo normálně v obchodě ?Jestli v obchodě tak to v tom mojem zatraceným městě nebude :( já to chci -
Re: ...
a kde je ten obchod?????prosííím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Našla sem v jednom obchodě fakt úža věci s Justínkem! *3* např: řetízky, prstýnky, náramky...Fakt super! budu si muset něco koupit..(už sem si koupila fakt dobrej řetízek na krk...s jeho fotkou a srdíčkem)
*14* *14* -
Re: film
Doufám že s titulkama!!! *13* *10* *3* -
film
bude to v češtině nebo jen s titulkama???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: :)
No newim no...ale musikm uznatz že vypadá dospělejc... *3*
Ale teď jak to má kratší, tk nemůže tolik házet těma jeho vláskama... *3*
Ale stejně mu to slušíííí! *14* -
:)
Teďka jak má ostříhaný vlasy tak mu to hrozně moc sluší...a vypadá dospěle *4* *14* *1* -
Re: Re: NEW SONG!
jj, ok neni moc nová...ale myslela sem jako že neni na My World (My World 2.0) *3* -
Re: kniha
Super *9* *10* *9* *9* -
Re: Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Never say never *1* -
Re: ?
jj je to pravda ale myslim že je ještě nedávno nosil ale teď už ne ale nwm.viděla sem foto kde rovnátka měl *1* -
Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Twitter,ale ten ti neodepíše.Každý den mu tam piše tísíce fanynek a je skoro nulová šance že ti napíše -
Re: ?
co?ne... -
?
Je pravda že nosí průhledný rovnátka ? *4* -
PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Ahoj holky :) ... nevíte kde bych si s Justíínkem mohla psát? *14* *3* *4* -
Re: NEW SONG!
No nová ani není.Na youtube už je celkem dlouho,ale je nádherná -
Re: Re: Justínek
nemuzes s nim chodit.on nechce češky!!!on ma v americe mnoho hezcich!!!to ti nesezeru!! *1* *13* -
Re: justin
No.Nevím proč to tu píšeš.To mu napiš na jeho stránky nebo na jeho kanál na youtube,ale ne tady na české osobnosti.cz. -
Re: Re: Re: Re: kniha
V češtině nikde není a počkáš si ještě hodně dlouho než tu bude v češtině (jeslti vůbec bude) -
Re: Re: Re: Re: Re: Singer
nadavej si laskave sam sobe a ne holkam a justinovi!ses ubohej!!!vydavat se za justinka!!!na nej nemas!!radsi dej svou fotografii ve stylu jak poozuje justin a nech hlasovat ostatní na facebooku:kdo je hezci?ja nebo justin!