-
Re: Re: JB and CHB
jojo maš pravdu no viděla jsem ty fotky a určitě jsou spolu *8* -
Re: Re: Re: jméno
hej kde sto vzala -
Re: jméno
kdo ti to rikal je to blbost kdyz tak tak je ho prave jmen Justin Drew Bieber -
Re: Love me
jo holka tak to nejsi sama me to taky tak nastvalo ale co sem mohla delat nic nejsi sama ja co jsem slysela jeho pisnicku one time tak jsem si rekla to bude muj milacek a co taky je ale tet semi trochu neliby jak je ostrihanyale je to muj milacek *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: SELI
hej ja furt nechapu proc tam pises tokova blbsti hej ty co ses ptala jestli chodi justin ze selenou tak chodi ja sem videla video s oskara tak oni cekali na taxika a mezitim se tam libaly jo a on napsal ze sni chdi ze ji chce ochranit pred tim ze ji chce nekdo zabit vis jo a jeste jsem videla fotky jak byli u more a se libaly atd.takze ty co to tam pises ze to neni pravda ze to bravo kecaa a tak tak to neni zadna pravda!!!priste vsem nerikej ze to neni pravdakdyz nic nevis promin ale si faktnejaka divna protoze vsem jenom kecasviss a to neni hezke ja vim ze ti to bude pripadat ze jsem nejaka hrazna tak ja ti rikam pravdu holka ty nejsi moc dobra a jestli mi budes chtit neco napsat na imai ta muj mail je betkadancova@seznam.cz ale to ta co vam keca!!!! -
Re: JB and CHB
no pokud ja vim tak on chodi ze selenou sama jsem videla video jak sli s oskara a tam cekali na taxi kamezitim se tam libalytak pomlc vubec nic nevite tak budte ticho *1* -
Re: Ujeteeee
si fakt myslíš, že jsme tak naivní jo? No ti teda děkuju. Ono to je tak celkem normální, že se to sem píše. My víme, že si to nečte... Bože *1* *1* -
Justin je super
Justin je vyborny spevak tanečnik herec...
Ale je mi ho zaroven luto....Ma nie len vela fanusikov ale aj velmi vela neprajnikov..Proste takyto ludia nemozu druhemu dopriat... A to čo som čitala ze Je buzerant....No to ječista zavist..Rychlo sa dostal hore tak len aby ho jeho neprajnici zhodili...Chcem im len odkazat nech sa snim porovnaju čo oni dohromady spolu tolko nedosiahli ako on....ALe kazdy ma svoj nazor to respektujem ...Ale čo je moc to je moc.Pochopim ked niekto povje ja nemam v laske Justina ale to ze cisty buzik :( na plač a ako sa musi ešte citit Justin
:( -
Re: Re: Re: Justin
dyt se jenom spletla *3* -
Re: pane bože
za prvé: za poslední rok má hlas o dost hlubší
za druhé: zvládá to skvěle díky hlasové trenérce
takže za třetí: jeho karéru to určitě neohrozí a nějaký "neregistrovaný uživatel Karel" už vůbec ne. *1* -
Re: Ujeteeee
To se tu píše, abychom si my, čeští fanoušci dokázali, že tady jsou lidi, kteří ho stále podporují, víš? *1* -
Justinek 17
Ahojky..Jen jsem chtěla popřát Justinovi k narozkám..Justi jsi nejelpčíí zpěvák na světě *4* Vždycky ti budu fandit! *3*
Hodně *lásky* ,štěstí a zdraví.. *3*
Přeju další a krásný písničky který si lidi stoprocentně zamilujou.. *4* *3* -
Ujeteeee
Nechápu proč mu tady přejete k narozeninám, když si to stejně nepřečte.. Jste vážně mimo.. :D -
Míša
Justínek má 17 :))♥ Happy Birthday Justin!!! ♥♥ mt *14* -
NSN3D
Táááááááááák :D děvčata, 21.Dubna se hrňte do kin, protože tu bude NEVER SAY NEVER 3D :DD Já myslela, že zešílím radostí :D bude to i u nás!!! :DD
Jinak Happy B-day :D -
Vše nej!...
Všechno nej nej nej!..... Jsi můj velkej idol!.... I love You!....=) ... *14* *3* -
d
Kdyztak ty paneboze uz mutuje a ktomu... domutoval a zpev ma Docela dobrej.... *3* *3* *3* *3* -
Vše nej nej miláčku!!!!
Vše nej justíku k 17!! Miluju tě nadevše!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pane bože
Ježiš šmarja pro vás co jste na něm tak závislí musíte si uvědomit 2 věci
a.až bude mutovat což doufám brzo tak už nebude zpívat
b.tak si ho užíjte ještě takových 1,5 roku maximálně
*9* *9* *9* *9* -
Vše nej Justine
Happy Birthday Justin ;)) :-* *14* *3*