Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sil.erika

Re: Re: Re: Singer

to mas teda pravdu bych se divila kdyby to byl!!nema @seznam.protoze je to američan.nikdo ti to neverí!!!!a neuveř
    í! *16* *16* *16* *15* *1* jen debil sem napise neco tak blbyho ze je justin!! *1* *1*
  • sil.erika

Re: ?????

to nevim ale je mnoho lidi co zakladaji falesne facebooky a pak odepisuji na jeho a justinuv ucet!!
  • sil.erika

Re: malej h*jzl

drz hubu ty malej parchante.on ma ten nesladsi hlas na svete a ty se sem vubec neser!nemam pravdu holky!vy si kluci myslite ze jste nejlepsi a odstrkujete lepsi nez ste vy!sami to vite,ale zadnej kluk to proste neprizna! *16* *16* je slůadkej a hezcí oblicejik jsem nikdy nevidela!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nicola14

Re: Re: Re: kniha

jj, přesně tak yjí sháním, ale všude jí maj jenom v aj...pls newíte někdo kde by se dala sehnat v češtině? mooooc díky *3*
  • justin

Hi,Justin! *4* How are you?? I'm quite good! *3* I want meet with You very much,because You are my favourite RnB songer!Your songs are super I like somebody to love, eenie meenie,pray or never say never!!! *14*
    You are very nice boy!!
    You be happy *1* Bye
  • nicola14

Re: NEW SONG!

tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=jW5F LS6KGZs&feature=feedf (vymažte si mezery *3* )
  • nicola14

NEW SONG!

Slyšeli ste jí už? já si myslim že je celkem dobrá... *14* *14* *14*
  • niky.b

Re: Re: kniha

jj tu myslim ale já to všude hledala a nemůžu to najít a chci to česky já a aj to by nešlo do hromady *1* *1* *1*
  • Re: kniha

Myslíš jeho oficiální biografii First step 2 forever my story ? Ta už tu je dávno se koukni na net tam je na českých k objednání (ale v angličtine,ale myslím si že v AJ je to lepší)
  • niky.b

kniha

ahoj chtěla sem se jenom zeptat jestli nevíte kdy tady u nás v čechách bude ta knížka *14* *14* *14*
  • nicola14

Re: Miláášek :)

Já takýýýýý :)<3<3<3 Je ůůůůžasneeej <3 *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ...

dáš se prosím adresu toho blogu? :)
  • Re: ...

Na jakej ?
  • Miláášek :)

Miluju ho z celého srdce :)* <3 .... Je tááák sladkej :D
  • ...

Já tu fotku s Justinem viděla se podívej na její blog... *3*
  • Re: Justin

Ano,vážně ? Tak dej sem tu fotku.Uvidíme jestli mluvíš pravdu
  • nicola14

Re: NSN3D

Jupíííí!!! <3<3<3
    *14* *14* *14*
  • Justin

Já sem už Justina viděla naživo byli sme na dovolený v Americe a potkala sem ho tam a mám s nim i fotku je vážně skvělej a dal mi pusu na tvář.. *14*
  • sweet.anne

Re: Ujeteeee

My moc dobře víme, že si to nepřečte. Je to jenom náš projev toho, že ho máme rádi...
  • Re: Ujeteeee

presně,stejne to justin nečte takže *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit