-
Re: Re: CSI
co to meleš..CSI je kriminálka NCIS je námořní vyšetřovací služba..tak klidni jo..?? a hraje v CSI Las Vegas..takže zase dobrý..jo..?!! -
Re: CSI
Já nevim jak ostatní,ale já to vim :) Už se nemůžu dočkat :-** -
CSI
hele Justin bude hrát v "námořní vyšetřovací službě"protože CSI neni krimanálka Las Vegas ale námořní vyšetřovací služba -
Re: Re: Re: Re: Praha...
Pokud je to pravda tak si nám radost rozhodně udělala *14* -
Re: Re: Re: Praha...
Acha tak děkuji za radost *14* *14* -
Re: Re: Praha...
A i tomu věřim , se koukněte kolik už přijelo do Prahy sakra dobrej skupin a zpěváků,(zpěvaček) takže si myslim že na 100% ho tady máte...Já jeho fanouškem nejsem, ale některý písničky se mi líbí ;) a chtěla sem vám udělat radost :D -
Re: Re: justin :)
wow fakt jo?ty se mas ja chcy taki :-))) -
Re: justin :)
Tak mi teda řekni,kde ti to potvrdil .. :D ICQ,SKYPE,MSN,FB ? ..Jéj já těch jeho fb mám a všechny fake profily mají tak přesvědčivý dukazy..každej mě přesvědčuje,že neni fake..je tu jeden,co mi to potrvdil :) udělal mě a mým kamarádkám podpis s věnováním :) a dal to na fb a označil mě :) kontrolovala jsem jestli to je opravdu jeho podpis a je :) -
Re: Re: JB
přesně..závidí.. -
Re: Praha...
jé *14* *4* *4* -
Praha...
Jo v Praze by prej měl mít taky náký turné nebo prostě by měl přijet . -
Re: Re: ..
Já taky četla že na jaře :)** -
Re: JB
Jo. Já nesnáším ty dementní antifanoušky, kteří se do Justina naváží. Stejn mu jen závidí. Je naprosto dokonalej. -
Re: Re: Re: ..
Ne, je to pravda. Ale není to ještě jistý, ještě se hlasuje, jestli Justinek *14* přijede nebo ne. Pokud chcete, aby přijel, tak hlusjte tady: http://www.o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx -
t-music
Holky hlasujte na t-music chart pro Somebody to love!!! Ještě dneska a zítra do 12 se hlasovat může... http://www.t-music.cz/t-music-chart /
(Vymažte mezery) -
no tak on fb má, protože jinak by těžko založil tu jewho oficiální stránku. Jenže si tam na ten osobní fb fanoušky nepřidává... Nebo je to aspoň víc pravděpodobný *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: justin :)
Jo to jste říkaly už několikrát, ale pořád jste nenapsaly, kde máte ten důkaz, že to je on nebo aspoň sebe menší jistotu??? -
Re: ww
Ohohoh how funny *9* *1* *9* -
Acha *4* *4* -
Re: Re: ..
jééé pro Justinka vše jdu na něj *14*