-
Re: Re: ..
Taky si myslím že to není pravda..já jí nevěřím! *13* -
justin :)
tááák :) justin mě potvrdil a fake to neni :) *14* -
Re: ..
FAKE !! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: justin bieber
Acha..tak možná je to on tož *14* -
..
Holky Justinek bude v Praze? *14* Mně psala nějaká holka že prej jo já bych tam jela ale já to nevěděla sakriš doufám že to je pravda nebo si vymýšlí *7* Já se tam nedostanu já bydlím v Jihomoravském kraji v Mikulově okres Břeclav pod Brnem a je dost daleko já se tam prostě nedostanu *9* -
jedna holka mi řikala že si snim povídala přes vebku a že to nebyl fake a měla tam i fotku... -
Re: Re: Re: Re: Nejdokonalejší
sklapni ty nádhero jedna vypatlaná *10* *16* *8* *5* *15* -
Re: One in a milion
jéééééééé *14* -
přesně sakra! *5* -
Re: Re: Re: Re: justin bieber
My se do tebe nenavážíme, jen říkáme, že nemůžeš mít žádnou jistotu, že ten profil, co máš v přátelích, je ten jeho pravý. *13* *4* -
One in a milion
Přesně tak Justínek je jeden z milionu!!!http://www.youtube.com/wa tch?v=_Zfpk15N-Z4&feature=grec_inde x -
baví vás se do mě navážet?? -
Re: Re: Re: JB
jo asi tak nejak -
jo presne tak -
Re: Re: Re: Re: justin bieber
Šance, že by si tě přidal SKUTEČNEJ Justin Bieber je téměř nulová! Takovejch potenciálních Justinů Biebrů tam jsou stovky! *5* -
Re: Re: Re: Nejdokonalejší
to bylo dost trapny jeste rekni ze ty to vis rozhodne je justin lepsi hezci cytrejsi kluk nez ty jen mu zavidiz ty figuro *1* -
Re: Re: Re: justin bieber
hlavně že mam ten fb a potvrdil mě co..:D -
Re: Re: JB
Já to chápu, ale nechápu ty jejich nadávky na něj. Ale to,že ho nemaj rádi, to chápu -
Re: Re: justin bieber
no tak ten osobní asi nikdy neseženeš :DD On si tam stejně fanoušky nepřidává do toho osobního...prej xD A stejně by byl blázen, kdyby jo :D -
Re: justin bieber
já zase scháním fb...:D