Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucy-bieber

Re: Re: Re: Nejdokonalejší

no ne na dlouho 26.unora 2011 Václavské náměstí praha....Justinovo oslava sice bez nej ale bude se to vsechno natacet budou to poradat Belibers po celem svete takze pak to vsechny ty videa dojdou k nemu a on ZJISTI co to je ceska republika takze slapni....jinak vsichni co jse tu prijde dam vam jeste potom blizsi info *14*
  • lucy-bieber

Re: VMA

jo je upa bezva sikulka nas malej ♥♥♥
  • CSI Las Vegas

Ahojky,já si taky myslim,že je úúúúžasnej!! Je úplně božíí! :-* A myslim že nejsem jediná,kdo si to myslí....:D Nevíte náhodou někdo, v jakém dílu CSI LAs Vegas on hraje?? Vim že si v jednom dílu zahrál, viděla sem i fotky, ale nwm, jak se ten díl jmenuje...nevíte to někdo náhodou?? Dík za odpověď!!! *4* *4* *4*
  • VMA

Justin vyhrál ve VIDEO MUSIC AWARDS:Best new Artist Gratuluji
  • Re: Re: Re: Nejdokonalejší

Tomáš:SklaPni
  • armenakos1

Re: Re: Nejdokonalejší

váš miláček kterej s prominutím ani o vás neví...o nějakých fanynkách v české republice...když ani neví kde česká republika je... *1*
  • kajuska4

Re: Nejdokonalejší

přesně máš velikánskou pravdu já i nechápu co proti Justinkovi mají diť je to nás miláček *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Pekny

Nevypadá to teda né kukni ty do zrcadla a uvidíme! *16*
  • Re: Re: Pekny

jemu je 16 vždyť vypadá na 13 !!!!!!
  • kikinqva

Re: Re: Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

jj přesně máte pravdu holky....... *1*
  • kikinqva

Nejdokonalejší

*14* *14* *14* Justínek je nejlepšíí zpěvák i kluk a ať si říka každej co chce......mě je to jedno jáá ho zbožňuju a budu prostě by na něj ani 1000 slov nestačiloo jak je dokonalejjj a i jeho hlas se mi líbí nechápu jak někdo může řikat že zpívá jak holka když to neni pravda jen mu zavidíí........ *14* *14* *14* *3*
  • Re: :(((

Doufám, že to vážná je! *3*
  • Re: Re: nej song?

Nepiš takhle!!!! *16*
  • Re: nej song?

Dyt on jich má stejne docela maalo!
  • Re: Jedinej

Miluju Justina..od první chvilky co sem ho slyšela sem věděla že ON se mi bude líbit už navždycky ..a zatím mi to docela vydrželo!!:))...jenom bych chtěla napsat že nesnáším ty lidi kteří ho pořád pomlouvají atd..!!...to video jk narazil do těch dveří bylo vtipný ,ale nikdo si neuvědomil jk moc ho to muselo bolet!!tohle už je šikana!!:(chtěla bych těm všem říct že když se vám Justin nelíbí tk ho neposlouchejte a nepomlouvejte ho jenom proto že dělá to co ho baví!!tohle je závist!...závidíte mu to že on si žije svůj sen a že má hudební sluch ,ale tímhle mu to kazíte ...myslím že ani vám by nebylo příjemný kdyby po vás při koncertu někdo hodil flašku ...všichni říkáte že je Justin děcko že je teplej ,ale skuste nejdřív hledat chyby na sobě a ne na druhých! !!!!I ♥ Love Justin Bieber
  • Re: Re: Re: MTV..hlasujte..

hele hele hele sklidni laskavě jo ty nehg *16* *10*
  • lucy-bieber

Re: Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

jojo a nerikej nam Biebraci kdyz uz tak Belibers jo
  • lucy-bieber

Re: Pekny

jo je úúúúúžasnej
  • kajuska4

Re: Pekny

přesně máš pravdu *14*
  • Pekny

Fajny chalan aj ked na 16 nevyzer skorej na 13 ale to je fuk ked je pekny a tie jeho vlasy *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit