Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alficka

t-music

Tak holky, Justin se pořád udržuje na druhém místě. Hlasujte hlasujte, ať zůstane aspoň tam! Každý den až do pondělí do 12...šup! http://www.t-music.cz/t-music-chart /
  • kajuska4

Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

Přesně Domčo máš pravdu..už mně štve jak furt o té soutěži víš to není o tom že
    dojede! *1* A Mileyna taky nedojede takže BYE BYE *5*
  • domca006

Re: A to si říkáte fanoušci?

a kdybys zase věděla ty..víš ta soutěž je o ničem..a vůbec na tom nezáleží..ta soutěž probíha už nejmín půl roku a JB se na ni stejně nedívá..víš..??!! takže klidni jo..?? myslíš že bysme o takový soutěži nevěděli..??!!! tak laskavě..Shut you mouth...
  • ajfika

A to si říkáte fanoušci?

Hele vy Biebráci! Já nemám Justina ráda. To jako fakt ne, ale jak to že když je nikde anketa kde je i ČR, že s nezůčastníte? Řekněte mi jak je možné, že jste až 44.? A na zdi slávy bude pouze prvních 25. Tak makajte a začněte tady hlasovat
    http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour_2010?page=2
    (vy mažte mezery)

P.S.: Kdybyste nemohli najít ČR je úplně dole.
  • kajuska4

Re: Re: Re: MTV..hlasujte..

hej holky nebudeme písat takhle všici my můžeme psát jak chceme víš?!Každý má nějak nastavený písmo! *9*
  • JB

O Justinovi jsem také napsal článek, který považuji za objektivní. Budu rád za každou připomínku.:-) http://goo.gl/C2oE
    *5*
  • Re: Re: Ach jo!

přesně taak!
  • alficka

Re: Ach jo!

Já myslím, že ví co to je česká republika a kde je aspoň přibližně. Po tom co jsme kanaďany porazili v hokeji a ankonec vyhráli mistroství a jako on velkej fanoušek hokeje by to měl vědět. Tak už jen z tohoto důvodu by měl čr znát *15* *1*
  • adkass

Chudák

Ale jeho život bych mít nechtěla. Je toho na něj moc. Je sice bohatej a slavnej, ale furt má práci. Skoro ho lituju.
  • adkass

Justinek

Justin je fakt sladkej a naprosto úžasně zpívá. Mám s ním plakát a několik fotek na zdi *14* *14* *14* Doufám, že přijede do Česka!!!!§
  • lucy-bieber

Re: Ach jo!

jo máš pravdu má super žehličku a teď vypadni on sem stejne jednou přijede
  • kaaataaa

vstupenky

ahoj,uz máte nekdo vstupenky na Justina?nebo kde se daji sehnat?dik za odpoved :) *14* *14*
  • Re: :(((

Třeba ho nějakej frajer nakop do prdele, škoda, že jsem to nebyl já, to by v nemocnici byl hodně, hodně dlouho. *5*
  • nehg

Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

To jseš teda velká holka a k čemu ti jako bude?
  • nehg

Re: Re: Re: neuvěřitelný

Vy tomu fakt věříte jste tak naivní proberte se než z něho zblbnete
  • nehg

Re: Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

Vaše starosti bych chtěl mít...
  • nehg

Ach jo!

Fakt si myslíte, že přijede do Prahy vždyt ani neví co to je Česka Republika neví kde to je tak proč by sem měl jezdit on má dost fanynek v Kanadě...Každej mi sem určitě bude psát, že mu závidím, že něco dokázal a já ne...Ale co bych mu záviděl, že má nejlepší žehličku na vlasy a, že má super líčidla?
  • nehg

Re: Re: MTV..hlasujte..

kacular: Nauč se psát česky ty...
  • Re: MTV..hlasujte..

MůžE Se JedNoU dEnnĚ
  • lucy-bieber

Re: Re: love

souhlas =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit