-
Re: love
přesně *14* -
Re: MTV..hlasujte..
jo a nebo se spíš připojte přes Facebook..je to lepší..:)) -
MTV..hlasujte..
hlasujte na mtv na best artist.. http://www.mtv.com/ontv/vma/2010/be st-new-artist/ podmínkou je se zaregistrovat a pak už můžete klidně hlasovat..!! já hlasuju..ale nwm jak je to kolikrát denně se může..:D ptž to píše stále furt to samý ..thanks for a vote..!! :D no uvidíme ..ale hlavně hlasujte..
P.S. registrace je zdarma..:)) -
Re: Re: nej song?
Mě Baby,One Time a One Less Lonely Girl *14* -
Re: Kdo má hezčí účes?
jonas?dit má trvalou to je jasný že nej účes má JUSTÝNEK:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
love
lovuju justina je ten nejlepší a ti co ho nemají rádi nemají hudební sluh *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Re: Kdo má hezčí účes?
Justin *14* -
Re: nej song?
Já miluju všechny Justíínkovi songy, ale nejhezčí je somebody to love, Baby, stuck in the moment, U smile a eenie meenie... *1* *1* *14* *14* -
Kdo má hezčí účes?
Holky hlasujte tady pro Justina pls...
Je to anketa kdo má hezčí účes JB nebo Jonas.... a Jonas vedou!!! tak hlasujte!!!
http://www.oceanup.com /taxonomy/term/100 -
To Se NEDá řÍCt ProTOžE JsOU VšEcHny skVĚlý..=) -
Re: He is Verry Good :)
Wow yes this is goodd *14* *14* -
Re: ????
this Girl is : Stenny NessA Smith :))) -
Wow !!
My favourite Sony by Justin Bieber are : Baby, Never say never, Somebady to love and Enie Miniee :))) *3* -
He is Verry Good :)
Justin Bieber is Verry Good Singer :) He is the Best !!!! I like his Songs, because they are Verry nice . Bye- Bye Stenny Nessa Smith :) *4* *4* -
Re: Re: Re: nej song?
všechny sou nej! <3 ;) *14* -
mě se líbí never sey never,u smile.one time,never let you go to sou prostě cool songy *3* *14* *14* *1* *15* *4* -
Re: Re: nej song?
jo that should be me na tu sem zapomela taj e taky uzasna -
Mě se nejvíc líbí Never say never a pak That should be me - to je moje srdcovka *1* -
urcite somebody to love a one time....
ale prosim poradte mi.. *9*teraz budem siestacka a bojim sa telesnej vychovy...nemozemi niekto tuna....povedaT CI TElesna vychova bude tazka??!!! prosim.... *7* ........ -
nej song?
jakej je váš nej song od Justiiiiiinka???Muj je Baby a One time