Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: love

přesně *14*
  • domca006

Re: MTV..hlasujte..

jo a nebo se spíš připojte přes Facebook..je to lepší..:))
  • domca006

MTV..hlasujte..

hlasujte na mtv na best artist.. http://www.mtv.com/ontv/vma/2010/be st-new-artist/ podmínkou je se zaregistrovat a pak už můžete klidně hlasovat..!! já hlasuju..ale nwm jak je to kolikrát denně se může..:D ptž to píše stále furt to samý ..thanks for a vote..!! :D no uvidíme ..ale hlavně hlasujte..
    P.S. registrace je zdarma..:))
  • hanicka10

Re: Re: nej song?

Mě Baby,One Time a One Less Lonely Girl *14*
  • niky.b

Re: Kdo má hezčí účes?

jonas?dit má trvalou to je jasný že nej účes má JUSTÝNEK:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • love

lovuju justina je ten nejlepší a ti co ho nemají rádi nemají hudební sluh *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • kajuska4

Re: Kdo má hezčí účes?

Justin *14*
  • Re: nej song?

Já miluju všechny Justíínkovi songy, ale nejhezčí je somebody to love, Baby, stuck in the moment, U smile a eenie meenie... *1* *1* *14* *14*
  • Kdo má hezčí účes?

Holky hlasujte tady pro Justina pls...
    Je to anketa kdo má hezčí účes JB nebo Jonas.... a Jonas vedou!!! tak hlasujte!!!
    http://www.oceanup.com /taxonomy/term/100

To Se NEDá řÍCt ProTOžE JsOU VšEcHny skVĚlý..=)
  • kajuska4

Re: He is Verry Good :)

Wow yes this is goodd *14* *14*
  • Re: ????

this Girl is : Stenny NessA Smith :)))
  • Wow !!

My favourite Sony by Justin Bieber are : Baby, Never say never, Somebady to love and Enie Miniee :))) *3*
  • He is Verry Good :)

Justin Bieber is Verry Good Singer :) He is the Best !!!! I like his Songs, because they are Verry nice . Bye- Bye Stenny Nessa Smith :) *4* *4*
  • Re: Re: Re: nej song?

všechny sou nej! <3 ;) *14*
  • niky.b

Re: nej song?

mě se líbí never sey never,u smile.one time,never let you go to sou prostě cool songy *3* *14* *14* *1* *15* *4*
  • Re: Re: nej song?

jo that should be me na tu sem zapomela taj e taky uzasna
  • alficka

Re: nej song?

Mě se nejvíc líbí Never say never a pak That should be me - to je moje srdcovka *1*

urcite somebody to love a one time....
    ale prosim poradte mi.. *9*teraz budem siestacka a bojim sa telesnej vychovy...nemozemi niekto tuna....povedaT CI TElesna vychova bude tazka??!!! prosim.... *7* ........
  • lucy-bieber

nej song?

jakej je váš nej song od Justiiiiiinka???Muj je Baby a One time

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit