Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucy-bieber

Re: LOL

to vis no závidis to nám rikat nemusis my to víme =)))stejne je nám to jedno podle me je to zbytecna strata casu to tu psat kdyz nám je to stejne jedno jen to ocima prejedem a je to ze takze pro tebe je to ztrata casu ale jak chces
  • lucy-bieber

Re: :(((

kvuli cemu co se mu stalo
  • ...

ahoj holky víte že justin natáčí o sobě film....to je bezva co???aspoň už vim na co určo nepudu....jo a jinak bieber neni hustej hustý sou melodie jeho písniček...Je příšernej...
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

Jj přesně *1*
  • LOL

Je to bobr prostě *1* *1* *1* holky,holky,haha;)
  • :(((

Holky,už jste to slyšeli???justina včera odvezli do nemocnice,snad to není vážný:O *9* *9* *9*
  • katie.mason

Re: Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

Ok ale příště když nic nevíš se dothoo nemotej..
  • Re: Re: neuvěřitelný

plsky posli mi jeho email a tel cislo plsky *14* *14* *8* *4*
  • lucy-bieber

Re: hlasujte

to si delas srandu no já du hlasovat!!!!=)
  • lucy-bieber

Re: Re: CSI??

díky ;)
  • niky.b

Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

ja ti nezávidim tak já už se do toho nebudu motat když to byla sranda možná sem já ta najivní tak sorry...sranda musí bejt tsk fakt sorry sem blbá..dneska sem měla blbou náladu a potřebovala jsem si to na něčem vybít sorry *9* *9* *9*
  • katie.mason

Re: Re: Re: neuvěřitelný

Lolecc nikolkoo! seš fakt neuvěřitelná já sem ti psala že je to sranda a nezávid mi ! *3*
  • domca006

Re: Re: neuvěřitelný

mám ho taky jestli chceš pošlu ti ho..ale nejdřív se koukni do zpráv..:)
  • domca006

hlasujte

hlasujte na t-music chart..už spadl na druhé místo tajk at je zase první..šup šup.. http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ :)
  • Re: neuvěřitelný

ahojky,jaký je ten facebook od justina biebera pls já ti klidně dám jeho email a jeho telefoní číslo fakt odepiš *3*
  • domca006

Re: Re: neuvěřitelný

jo dyžtak ten fb je pravej..ja se s tou holkou znám..a kdyby sis přečetla dopředu na jeho zdi co tam psal tak bys pochopila proč sou spolu ve vztahu-..ja ho mam taky ve vztahu..no a..?!! ale furt je to pravej..tak klidni jo..a nedovoluj si tady na Káťu..!
  • kikiss11

Re: Re: málem sem se rozbrečela..:'(

Jujkýý s :-** ♥
  • kikiss11

Re: neuvěřitelný

Njn xD
  • niky.b

neuvěřitelný

ahoj holky hele jak tady byla ta holka že má facebook na justina já ho mám a když sem otevřela jeho info tak tam bylo že s ní je ve vstahu a když sem si s ní psala říkala že snim chodí ta je ale blbá....a prejmi do toho nic není.... *1* *1*
  • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

jo holky maj pravdu..jeho pravý jméno je Justin Drew Bieber takže nevim co to tu meleš..:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit