-
Re: Re: Bieber
Hm, tak to byl dobrej vtip že Lady GaGa je "skoro" stejně dlouho známá jako Justin ... To asi nevíš o čem tu píšeš ... *7* *13* -
Re: My world 2.0
jééé to je sexy....xD -
My world 2.0
Tyjo teď si tu zpívám s Justinovým CD xD Momentálně mi tu hraje Eenie Meenie =D *15* *1* *14* -
Re: Re: :-)
Děkuji za tvou normální odpověď. Jsi jeden zmála, co mě hned nezačal urážet. Asi máš pravdu, že je normální kluk, kdo taky říká, že ne???Jen je mi prostě ta histerie okolo něj už začala lézt krkem *15* *15* Tak se mějte všichni fajn. *5* *5* -
Re: Justin
jj -
Re: Re: :-)
přesně..nechte ho bejt..búhví jací ste vy..!!! xP xDD -
skvělýý..!! x)) <3 -
Re: Re: Re: Re: Re: MNO
Jasně že se dá koupit... V tom hlasování máš jen výhodu, že to je levnější výš -
Re: :-)
Je mu 16. A tak dětsky vypadá hlavně ve One time a i glas tam má dost vysokej, ale jinak už zpívá hlouběji, npř. na živo... Ale dost mě to štve, že v tom One time byl fakt hodně takovej dětskej, a pak ho začali takhle všichni odsuzovat... Ježiš no a co...Já znám dost kluků a holek který vůbec nevypadají na svůj věk a nikdo je neodsuzuje... Tak proč nenecháte Justina konečně na pokoji... Je to normální kluk jako všichno ostatní, jen využil svého talentu a stal se slavným. Co je na tom špatného?? -
Wauuu Gratuluju!!!! *14* *5* *3* -
Re: :-)
má 12, ne 16. -
Re: Re: Re: Re: :-)
hmm a komu to cpeš? -
jááá taky je super -
Justin
JUSTIN VYHRÁL V MUCH MUSIC VIDEO AWARDS VŠECHNY NOMINACE!!!
A ty nominace byly na Best New Artist, UR Fave Video a International Video By A Canadian! Jeho první ceny!!! ♥ Jsem na něho pyšná. :) -
Re: Bieber
no to doufám....hlavně že tady bude Lady Gaga a přitom je známá "skoro" stejně dlouho jako Justin.... -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
miley se chová jako gaga a proto jí moc nemusiiiiiim....bieber je o hoooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooodně lepší xD *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: :-)
mne se nechce -
Re: Re: Re: :-)
:D :D :D :D -
Re: Re: Re: Re: MNO
tak jako jiný star myslim že bude v PRAZE a lístek by měl být tak za 1500 + nebo - nevím jistě terka mi řekla že kolem 2000 rozhodně *15* -
Re: Re: Re: MNO
a nevis tak presne kdy tu tak bude v čr?a za kolik tak priblizne by se ten listek dal koupit?? *14*