-
Bieber
já ho žeru lidi.. a co ten koncert? bude nějaký ? -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
nene Justin Je LEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! -
Re: Re: :-)
jo je mus 16 stačí a ted vypadni -
Re: booorec...:):-*
vypada jak mimino a ypívá jak holka -
Re: J B
ja taky ne -
Re: Re: Re: Re: :)
Miley nikdo neporazí je nej -
Re: :-)
no fakt vypada na 11 taky tak zpívá nemám ho ráda -
Re: Re: Re: MNO
to je skvělý..!!! xDD a to eště teda ted v 2010? ja si teda osobně myslim že bude v Praze..přece jenom hlavní město..a nejel by někam jinam..sorry holky ale myslim že by nejel třeba do plzně nebo brna nebo ostravy..jen muj nazor... a jen si to myslim..uvidime..xDD x)) -
:-)
Vážně mu je 16? V klipech vypadá na 11 a sedí to i hlasově. Copak jste se kvůli jeho hezké tvářičce všechny dočista zbláznily?? *1* *3* *3* A ještě než mi začnete nadávat, co tady dělám, když se mi teda nelíbí. Na rovinu říkám, že to vůbec nemyslím zle!!!!!!! Tak fakt má 16 jo? *15* -
Re: Re: MNO
no ptala jsem se a dá se i koupit nemusí se jen hlasovat *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: MNO
a kdyz teda by byl tady v čr da se ten listek koupit nebo se da jenom hlasovat? *7* -
Re: Re: Re: Re: MNO
takže lidi,zjisila jsem že Bieber mi měl mít do konce roku 2010 rozhodně koncert někde tady v ČR jinak v Evropě jich má několik.Ale kdyby jste chtěli na koncer do Evropy tak si ho musíte koupit,zato až bude tady ČR tak bude soutež o něm v Inboxu na Očku....Terezka mi dá vedět až bude soutěž o ten lístek...Tak vám to pak hned řeknu... *14* *14* Bieber!!!!!!!!!!!!! -
Re: MNO
jasne..!! urcite se zeptej..!! -
hlasujte!!!
hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
Re: Re: Re: MNO
ok -
Re: Re: MNO
tak to je fayne -
new blog
Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz -
Re: MNO
jasne ze souhlasíme *4* -
MNO
takže mámm takovej nápad lidi...dopisuju si na facebooku s terezou tobiášovou ź očka z inboxu a mohla bych se zeptat jestli bude nějakej koncert tady v ČR a mohla bych se zeptat jestli se o ten lístek může soutěžit a pak bych vám dala veškeré informace.Souhlasíte???? *7* *14* -
jo!!!!!!!!!
AŤ ŽIJE BIEBER!!!!!!!!!!!!!!JE TO MILÁČEK!!!!!!!!!!!A VY CO HO URÁŽITE DĚTE NĚKAM!!!!!!!!!!!JE TO MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ