Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z.u.z.k.a

Bieber

já ho žeru lidi.. a co ten koncert? bude nějaký ?
  • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: :)

nene Justin Je LEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!
  • tlapka055

Re: Re: :-)

jo je mus 16 stačí a ted vypadni
  • tynacool

Re: booorec...:):-*

vypada jak mimino a ypívá jak holka
  • tynacool

Re: J B

ja taky ne
  • tynacool

Re: Re: Re: Re: :)

Miley nikdo neporazí je nej
  • tynacool

Re: :-)

no fakt vypada na 11 taky tak zpívá nemám ho ráda
  • domca006

Re: Re: Re: MNO

to je skvělý..!!! xDD a to eště teda ted v 2010? ja si teda osobně myslim že bude v Praze..přece jenom hlavní město..a nejel by někam jinam..sorry holky ale myslim že by nejel třeba do plzně nebo brna nebo ostravy..jen muj nazor... a jen si to myslim..uvidime..xDD x))
  • :-)

Vážně mu je 16? V klipech vypadá na 11 a sedí to i hlasově. Copak jste se kvůli jeho hezké tvářičce všechny dočista zbláznily?? *1* *3* *3* A ještě než mi začnete nadávat, co tady dělám, když se mi teda nelíbí. Na rovinu říkám, že to vůbec nemyslím zle!!!!!!! Tak fakt má 16 jo? *15*
  • mawtinkar

Re: Re: MNO

no ptala jsem se a dá se i koupit nemusí se jen hlasovat *4* *4*
  • kaaataaa

Re: Re: Re: Re: Re: MNO

a kdyz teda by byl tady v čr da se ten listek koupit nebo se da jenom hlasovat? *7*
  • mawtinkar

Re: Re: Re: Re: MNO

takže lidi,zjisila jsem že Bieber mi měl mít do konce roku 2010 rozhodně koncert někde tady v ČR jinak v Evropě jich má několik.Ale kdyby jste chtěli na koncer do Evropy tak si ho musíte koupit,zato až bude tady ČR tak bude soutež o něm v Inboxu na Očku....Terezka mi dá vedět až bude soutěž o ten lístek...Tak vám to pak hned řeknu... *14* *14* Bieber!!!!!!!!!!!!!
  • domca006

Re: MNO

jasne..!! urcite se zeptej..!!
  • kaaataaa

hlasujte!!!

hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour
  • kaaataaa

Re: Re: Re: MNO

ok
  • mawtinkar

Re: Re: MNO

tak to je fayne
  • syndynka

new blog

Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz
  • kaaataaa

Re: MNO

jasne ze souhlasíme *4*
  • mawtinkar

MNO

takže mámm takovej nápad lidi...dopisuju si na facebooku s terezou tobiášovou ź očka z inboxu a mohla bych se zeptat jestli bude nějakej koncert tady v ČR a mohla bych se zeptat jestli se o ten lístek může soutěžit a pak bych vám dala veškeré informace.Souhlasíte???? *7* *14*
  • mawtinkar

jo!!!!!!!!!

AŤ ŽIJE BIEBER!!!!!!!!!!!!!!JE TO MILÁČEK!!!!!!!!!!!A VY CO HO URÁŽITE DĚTE NĚKAM!!!!!!!!!!!JE TO MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit