Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: MUC...Prosíím

jouu poučekej too si ty... ta 14 co spolkla svět...?? aha ... nou možnáá ale jen prosto že si se slušně onmluvila ... *3*
  • MUC...Prosíím

ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit??..:((PROSÍÍM _((
  • misa.vlcak

!!

ahojky všichni hele nevíte jestli sem někdy ( do česka) Justin pojede? *3*
  • tlapka055

!!!

takze vy ste v hlasovani polevili jo to uz ho jako nemate radi???hlasujte sakra sme 22. takze delejte jasny?!?!?!!! *8* *8* *8* *8*
  • roxanda

Re: Re: A TED??

jo diky moc:)
  • kaaataaa

hlasujte!!!

hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour
  • domca006

Re: Re: Už ste to viděli?

xD se nedivim..bu de to boombbaaa..!! xDD
  • sweet.anne

Re: Re: Re: T-music

Ahooj :)
  • sweet.anne

Re: očko

Dík :)
  • sweet.anne

Re: Už ste to viděli?

Jj, viděla jsem to! A měla jsem z toho Biebergasm. :D <3
  • domca006

Už ste to viděli?

už ste viděli Behind the scenes of Somebody to love?? estli ne, tak se na ně můžete podívat zde: http://www.youtube.com/watch?v=Dphe kzCKqL4&feature=sub
    podle tohohle soudim, že ten klip bude bomba..!! už se nemůžu dočkat..at už je konečně pátek..!!! x)) xDD
  • kate45

Re: A TED??

hele ja taky ani nevim..ted je na Bahamch(hajzlik..xD) jinak ve ctvrtek ma vyjit klip Some body to love....a jinak ani asi nic..jo a taky uz dal na net seznamy koncertu a čr tam samozřejmě neni ani sr..je tam akorat polsko a německo nám nejblíž....ale prej to neni ještě všechno tak doufám že tam budem i my....:)
  • roxanda

A TED??

holky napiste prosim co ted justin udelal nebo dela novyho!! *3* krom toho , ze nazpival rich girl a anever say never... diky *14*
  • for Justin:

Hallo,Justin!
    How are you? I'm good...Hey listen, go to for your concert to Czech!I wanna see you,because you my favourite boy...
    You are really good...... * *1*
    I am luck for you in the Czech- some Ostrava or Brno
    Bye-bye *3*
  • Re: očko

od 9 hodin večer
  • očko

21.června (příští pondělí) bude na očku teens speciál kde budou největší hity Miley Cyrus,Justina a Jonas brothers
  • MUCK

ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit??
  • :D :D :D

Proboha ... *7*
  • janickaivetka

Re: Re: T-music

Ahojkyyy :-P
  • janickaivetka

Odepis. .. :-P

Mocinky moc pěknej,roztomilej, prostě všechnoo :-P mocinky moc hezky ZPÍVÁ ... prostě luxusniiii :-P:-P *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit