-
Re: MUC...Prosíím
jouu poučekej too si ty... ta 14 co spolkla svět...?? aha ... nou možnáá ale jen prosto že si se slušně onmluvila ... *3* -
MUC...Prosíím
ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit??..:((PROSÍÍM _(( -
!!
ahojky všichni hele nevíte jestli sem někdy ( do česka) Justin pojede? *3* -
!!!
takze vy ste v hlasovani polevili jo to uz ho jako nemate radi???hlasujte sakra sme 22. takze delejte jasny?!?!?!!! *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: A TED??
jo diky moc:) -
hlasujte!!!
hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
Re: Re: Už ste to viděli?
xD se nedivim..bu de to boombbaaa..!! xDD -
Re: Re: Re: T-music
Ahooj :) -
Re: očko
Dík :) -
Re: Už ste to viděli?
Jj, viděla jsem to! A měla jsem z toho Biebergasm. :D <3 -
Už ste to viděli?
už ste viděli Behind the scenes of Somebody to love?? estli ne, tak se na ně můžete podívat zde: http://www.youtube.com/watch?v=Dphe kzCKqL4&feature=sub
podle tohohle soudim, že ten klip bude bomba..!! už se nemůžu dočkat..at už je konečně pátek..!!! x)) xDD -
Re: A TED??
hele ja taky ani nevim..ted je na Bahamch(hajzlik..xD) jinak ve ctvrtek ma vyjit klip Some body to love....a jinak ani asi nic..jo a taky uz dal na net seznamy koncertu a čr tam samozřejmě neni ani sr..je tam akorat polsko a německo nám nejblíž....ale prej to neni ještě všechno tak doufám že tam budem i my....:) -
A TED??
holky napiste prosim co ted justin udelal nebo dela novyho!! *3* krom toho , ze nazpival rich girl a anever say never... diky *14* -
for Justin:
Hallo,Justin!
How are you? I'm good...Hey listen, go to for your concert to Czech!I wanna see you,because you my favourite boy...
You are really good...... * *1*
I am luck for you in the Czech- some Ostrava or Brno
Bye-bye *3* -
Re: očko
od 9 hodin večer -
očko
21.června (příští pondělí) bude na očku teens speciál kde budou největší hity Miley Cyrus,Justina a Jonas brothers -
MUCK
ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit?? -
:D :D :D
Proboha ... *7* -
Re: Re: T-music
Ahojkyyy :-P -
Odepis. .. :-P
Mocinky moc pěknej,roztomilej, prostě všechnoo :-P mocinky moc hezky ZPÍVÁ ... prostě luxusniiii :-P:-P *14* *14*