Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Re: Re: Twitter

Přesně tak. :)
  • Seš nejlepší

Seš nejlepší spěvák na světe!Hodně ti fandím!Je mi 11 let 20.září mi bude 12! *3*
  • Re: Twitter

Ale néé musíš věřit holka *3* *5*
  • domca006

Twitter

"and no worries...in the next year we plan to tour the whole World!! Every country we can. I appreciate all your support" to napsal na twittru..takže si mysli že zrovna nás takou malou zemičku vynechá..vo co? x((((
  • kate45

Re: MUCK

tady nejde o to že si někdo myslí že snim bude chodit nebo tak něco....copak ty nemáš oblíbenýho zpěváka kapelu nebo herce?? to je láska k jeho práci..samozřejmě i kněmu..nevim teda jk osatní al emě b v životě nenapadlo že bych snim někdy něco měla !!!xDD LOL
  • sweet.anne

Justin

Justin dneska napsal na svůj Twitter, že příští rok plánují udělat SVĚTOVOU TOUR!!!
  • Re: justin je BEST !!

a nema snad hlas jako holka? Nechapu jak ho Usher mohl nechat zpivat, ptz kdyby to nazpival sam tak to zni 100x lip... *16* *9*
  • Re: MUCK

tyjo tak to kdyz ti je 14 jsi nejspis posbirala vsechnu moudrost sveta takhle si mluv az tak za 2 roky
  • Re: Re: plss

díkz *15*
  • domca006

Re: plss

http://www.youtube.com/watch?v=_Z5- P9v3F8w&feature=sub
  • tlapka055

plss

ahoj hele dejte mi plss odkaz na ten videoklip k " Never say never " díky
  • tlapka055

Re: MUCK

hmm a kdo ti jako tohle má sežrat my ho máme rády a jestli ty ne tak vyfyč!
  • MUCK

to sem zasejc jáá... nemyslete si že sem nějako nafoukanáá ale je mi 14 a vim jaký to je se do někohokoho nemůžu mít zamilovat ... nemá to cenu věřte mi ... an jedna z vás s nim nikdy nic míít nebude... on ani neví pomalu že nějaká praha Hradec Brno Ostrava ... atd. je ! ... :D;):* fakt věřte mi <3
  • MUCK

ahoj lidi hee chápu že ho >> APSOLUTNĚ LOVEQUJETE << ale nechtěli by ste se uklidnit děláte z něj něco co není !! :/... netvrdim že je buzerant ... ale co je moc to je moc :D..... a na to že ho nemám ráda musim uznat ale že má pěkný písničky teda jen nějaký ...kdyby ste žili 4 roky v Americe a byli v Hollywoodu jako já změníte na některý hvězdy názor já sem třeba ROCKERKA ! a ty od kterejch by čekala něco nebylo nic a ty který nemám ráda sem si naopak oblíbila:D.... snad mě chápete jak to mylim a co vám tím chci říct ;)
  • domca006

Re: Justin

jo..!! uplně skvělá písnička..a ještě skvělejší klip..x))
  • sweet.anne

Justin

Viděli jste nový videoklip Never Say Never? :) ♥♥♥
  • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: ..?

jo víš a jestli jsi nečetla tak má Justin v roce 2011 světový turné..a první navštíví tyhlencty země..chápeš..?!!! to třeba pro nás fanynky je docela důležitý..ale škoda že to je až za rok..:(
  • Re: Re: Re: Re: ..?

Tak se na to dívej chvíli prosimtě, pořád že nejdřív jo 19 potom na 21... dyt to stejně nemá cenu... :D .
  • Re: Re: Re: ..?

a proč si to myslíš?
  • Re: Re: ..?

No to si myslim teda no .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit