-
Re: ..?
myslis? -
..?
Bože, dyt to hlasování nemá cenu . To už je fakt dost :D :D :D . -
Re: bhsgcdkshjag
okolo 10 hlasu tak honeeeeeeeeeeem *3* -
bhsgcdkshjag
tak prosim delejte hlasujte!!!!!!!!!!!!§uz jsme skoro na 20 miste!!!!ale jen o par hlasu a si tak o 30 hlasu....tak honem at jsme na te 20!!!!!!!!!!!!
http://tweeter.faxo .com/Justin_Bieber_My_World_Tour -
Re: Re: Justin
Souhlasím.. -
Justin Bieber!!!
Máš rád/a Justina Biebera?Tak se podívej na můj blog www.justinbieber20.blog.cz!
A přidej koment!Děkuju! *1* *3* *4* *5* -
Re: Re: Justin
Přesně..x( -
Re: Justin
Žádné "rozumné" důvody nejsou *1* ale to víš sama... Někteří lidi jsou fakt pitomí... -
Justin
Omfg. Řekněte mi rozumné důvody k tomu, proč by měl být teplej. -
justin biebr
hey lidi zpamatujte se vsak on nepouziva gel na vlasy a nei zadny buzerant !!! a navic on mnel asi jen3nebo4 holky a nei teplej je normalni kluk je to nejlepsi kluk nasvete je nej krassnejsi!! tedy pro mne :) !! a jinak chci rict onnje normalni kluk nnei ani teplej paneboze kby byl teplej tak ma videa s klukama a ne s hoklama a ty co to na psali jsou blby !! jinak zase pa pak mapiisi!! *14* *14* *14* *14* miluju jstina biebera!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
prosím
Ahoj vím že mi to asi nebudete věřit ale jsem vážně nemocná za pár let už můžu umřít:(( a tak bych vás chtěla všechny poprosit aby jste hlasovaly mám moc ráda Justina Biebera a chtěla bych ho moc vidět moc vás prosím -
hlasujte
Holky prosím hlasujte už jsme zas na 21místě tak hlasujte pls -
Re: Re: Re: Hej holky..!
hele kde se vubec hlasuje *7* -
Re: justin bieber
mne se libi moooooc krasne se smneje a je proste nadhernej proc maj na nej vsichni keci sou blbi ty co o nem tvrdi ze je teplej a ze pouziva gel na na vlasy. *14*
jo a kdyby si chtel nekdo o nem vic povidat
tak ja budu rada protoze ho zboznuju. je proste bozi *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Hej holky..!
Už mají trika.. Já jsem si jedno koupila v Bontonlandu.. -
Re: justin bieber
ne neodepise on to ani necte ani newi ze neco takovyho jako osobnosti existuje -
fajn!!!!
21. místo no dobrý.....haloooooooooo probudte se hlasujte musime jinak nas to soupne zpatky na 2.stranu!!!
*8* *8* *8* -
justin bieber
hele lidi o on nam i odepise?, vim je to blby se vas na to ptat !! pm piste marketka11 *1* a jinak ho muliju a od nej ma za nej puisncku baby je to nej pisnicka avon je nej kluk na svete tedy pro mne!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Hej holky..!
ahoj sem tu nova a takY upe miluju justina biebera nejvíc jako nic prosim vaS kde se hlasuje ?? hlasovala bch kazdejch 5 min, jenom abY prijel *14* *14* -
Justin Bieber
Nemá chybu tá jeho pesnička baby!!! *4* *3*