Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlapka055

Re: ..?

myslis?
  • ..?

Bože, dyt to hlasování nemá cenu . To už je fakt dost :D :D :D .
  • tlapka055

Re: bhsgcdkshjag

okolo 10 hlasu tak honeeeeeeeeeeem *3*
  • dorisek111

bhsgcdkshjag

tak prosim delejte hlasujte!!!!!!!!!!!!§uz jsme skoro na 20 miste!!!!ale jen o par hlasu a si tak o 30 hlasu....tak honem at jsme na te 20!!!!!!!!!!!!
    http://tweeter.faxo .com/Justin_Bieber_My_World_Tour
  • sweet.anne

Re: Re: Justin

Souhlasím..
  • anetjb

Justin Bieber!!!

Máš rád/a Justina Biebera?Tak se podívej na můj blog www.justinbieber20.blog.cz!
    A přidej koment!Děkuju! *1* *3* *4* *5*
  • Re: Re: Justin

Přesně..x(
  • alficka

Re: Justin

Žádné "rozumné" důvody nejsou *1* ale to víš sama... Někteří lidi jsou fakt pitomí...
  • sweet.anne

Justin

Omfg. Řekněte mi rozumné důvody k tomu, proč by měl být teplej.
  • justin biebr

hey lidi zpamatujte se vsak on nepouziva gel na vlasy a nei zadny buzerant !!! a navic on mnel asi jen3nebo4 holky a nei teplej je normalni kluk je to nejlepsi kluk nasvete je nej krassnejsi!! tedy pro mne :) !! a jinak chci rict onnje normalni kluk nnei ani teplej paneboze kby byl teplej tak ma videa s klukama a ne s hoklama a ty co to na psali jsou blby !! jinak zase pa pak mapiisi!! *14* *14* *14* *14* miluju jstina biebera!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • prosím

Ahoj vím že mi to asi nebudete věřit ale jsem vážně nemocná za pár let už můžu umřít:(( a tak bych vás chtěla všechny poprosit aby jste hlasovaly mám moc ráda Justina Biebera a chtěla bych ho moc vidět moc vás prosím
  • hlasujte

Holky prosím hlasujte už jsme zas na 21místě tak hlasujte pls
  • Re: Re: Re: Hej holky..!

hele kde se vubec hlasuje *7*
  • Re: justin bieber

mne se libi moooooc krasne se smneje a je proste nadhernej proc maj na nej vsichni keci sou blbi ty co o nem tvrdi ze je teplej a ze pouziva gel na na vlasy. *14*
    jo a kdyby si chtel nekdo o nem vic povidat
    tak ja budu rada protoze ho zboznuju. je proste bozi *14* *14* *14*
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Hej holky..!

Už mají trika.. Já jsem si jedno koupila v Bontonlandu..
  • tlapka055

Re: justin bieber

ne neodepise on to ani necte ani newi ze neco takovyho jako osobnosti existuje
  • tlapka055

fajn!!!!

21. místo no dobrý.....haloooooooooo probudte se hlasujte musime jinak nas to soupne zpatky na 2.stranu!!!
    *8* *8* *8*
  • justin bieber

hele lidi o on nam i odepise?, vim je to blby se vas na to ptat !! pm piste marketka11 *1* a jinak ho muliju a od nej ma za nej puisncku baby je to nej pisnicka avon je nej kluk na svete tedy pro mne!! *14* *14* *14*
  • whitehorsee

Re: Re: Hej holky..!

ahoj sem tu nova a takY upe miluju justina biebera nejvíc jako nic prosim vaS kde se hlasuje ?? hlasovala bch kazdejch 5 min, jenom abY prijel *14* *14*
  • Justin Bieber

Nemá chybu tá jeho pesnička baby!!! *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit