-
Re: Re: .
Mně je jedno, jestli ho ty holky zbožňujou, jen mi přijde ujetý si takhle vymejšlet, s tim icq je to fakt, stačí se kouknout na statistiky, ale tak zase nechci někomu brát nějaký pracně vymyšlený lži. Z toho ty holky vyrostou. Jinak jsem na to opravdu jen nakoukl, protože některý příspěvky fakt stály za to, jenže zas nemam čas to tu číst celý, takže jsem jen vyjádřil názor na malej fragment diskuze, jinak vám přeju hodně štěstí :).. -
Justin Bieber
Ja ho moc nepoznám,vôbec počul som od neho len pesničku Baby celkom dobrá,perfektná aj klip. *4* *3* *5* -
Re: Hoolky..!!
musíme dát Dánsko,má velkej náskok,tak hlasujte -
Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu lidi co na Justina nadávají
jo a navíc jsem neposal co nikdo jinej ale co TADY NIKDO!! toje rozdíl ....někdo je taky takový jasně ale ty to určo nejsi...:-D *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
ty Lálčo nebo jak se to vlastně jmenuješ--promin ale si natvrdlá říkám že nemluvím jenom o zpěvu...podívej se i na jiná videa co se ten kluk všechno naučil, hodně lidí v něčem vyniká ale on vyniká v hodně věcí...zkus se podívat na You-Tube třeba jak hraje na bicí nebo ten basket ty fejky se nenaučí lec kdo...bych chtěl vědět co umíš ty vsadím se že nic jenom tady hloupě kecáš... -
dobry sme 19 zatim -
už dobrý ..a ted jedem na švédsko..!!! xDD rozdrtíme je jak v hokeji..!! xDD 7s před koncem..ale tady bych to radši udělala dřív hele..xDD *15* -
Re: hlasujte
byli jsme 18... -
To doženeme...Peru má jen o pár hlasů víc -
Hoolky..!!
Hoolky..no tak nějak ste zapomeli..už sme až 20..!! podte musite hlasovat..!! http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
tak protoze sme byli nak 26 a ted 18.. a navic chceme aby sem Justin prijel takze musime hlaovat....a musime se pochlubit jak sme dobry a dotahli sme to z 26 na 18....xD -
Re: Re: Re: Nechápu lidi co na Justina nadávají
já totaky nechápu proč na něj všichni nadávají dit on je tak sladkej ja ho prostě zbožnuju *14* *14* -
....
Tak to je dost tuto, zajímalo by mě jakej chytrák má tady na starost mazání, člověk sem napíše něco v čem neni absolutně nejmenší sprostý slovo a hned se to vymaže to je fakt jak pro miminka tady . Fakt moc . -
*3* jouj -
hlasujte
koukam ze se Peru asi fakt nedaa poradd jsm tesme za nima -
hlasujte
ale vždyt jsme 19 ne 18 tak proc sem pisete už 18 bezvááá??to nechapu .. a jestee ttoho vic na tyhle diskusi nechapu .. proc sem vubec chodite kdyz nemate justina radi??? k cemu nam budou vase nadavaky na nej?? my si myslime svý!! -
Jako nevim proč tady říkat že něco dokázal prostě se objevil z jednou písničkou a ta ho proslavila je to jako když se na obrazovkách objevila Miley Cyrus je to to samý, nepište hned že závidim, jenom mě zarazilo jak tady hned hrotíte to že něco dokázal jako je jasný že dokázal když je známej po celým světě, ale jako je to kravina tady psát že dokázal něco jako nikdo jinej.. to mi fakt příde že tady je asi někdo uplně hlucho-slepo-němej... *7* -
A vsadím se že takových ještě bude .... -
To možná je, Sou lidi kteří ho mají rádi a kteří ne ale jako je hodně lidí kteří se najednou objevily na pvecké zcéně zničeho nic a taky byli považováni za velké hvězdy.Je to jen další z nich. -
Re: Re: hlasujte
*1* no j češi..sme šli nak do sebe...xD ale jako sme borci...ale nepřastavejte hlasovat !!!!