Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roxanda

Re: Re: ach jo =(

slusi jim to spolu, ale selenu uplne nenavidim!!! *1*
  • kikinqva

Re: Re: fotky

už se mi to taky staloo.....pak ale je to nejhorší že ty si stym dáš praci a ono se to sme nenahlaje
  • kikinqva

Re: Re: jděte...

jj už sme to sem psaly několikkrát ať to sem nepíšou ale oni stejne sem to pořád píšou si nedaj řict už mě štvouu dit mij taky nelezej do jejich celebrita nepisem tam jaky sou to debilove tak at to nedelaj oni namm *3* *8*
  • kikinqva

Re: Re: ach jo =(

Jj já byhc jim to taky přála co bych taky jinýho mohla dělat.... *9* ale když sme to četla tak sem byla celkem v škoku
  • kikiss11

Re: Re: ...

Aha *9* Já myslelaže 12.
  • kikiss11

Re: jděte...

Přesně. *8* Můžeme to tu psát do nekonečna, ale oni si nedají říct! *8*
  • kikiss11

Re: ach jo =(

No upřímně: Taky by mi to dcl vadilo kdyby to byla pravda, ale docela jim to spolu sluší. A kdyby to už byla pravda přála bych jim to i když nerada. *9*
  • dopis::D

no ploste krasavecek klasny *14* nejvic frajeross *3* *14*
  • kikinqva

ach jo =(

holky dneska sem četla v časopise že justin má jasno že chce selenu gomez *9* *9* takže mame smůlu *9* nebo snad ne? *7* třeba ona jeho nebude chtít kež by *14* *14*
  • alficka

jděte...

VY co sem furt píšete že je to debil atd. Tak už fakt jděte do hajzlu. Ježiš no tak chápu že se vám nelíbí,ale proč nám to tu musíte furt cpát pod nos??!! *13* *16* Vy jste v tom případě úplně stupidní, copak nechápete že každý má jinej vkus? (nevím jak ostatní) Ale já vám taky do vašech interpretů nenadávám, tak proč to děláte vy nám? Víte co jděte do školy a tam se naučte základní pravidla asertivního chování...jestli teda vůbec víte co to je *16* Jestli si chcete říkat na něj svůj názor, klidně, ale buďte tak laskavý a vyjadřujte se slušně!!! *13*
  • alficka

Re: ...

myslim že 10
  • alficka

Re: fotky

Jóó tak to znám taky...to naštve
  • alficka

Re: JUSTINKO

Yes, You're not really good in english, but Justin not coming here... This is just fanclub *3* .
    Promiň, ale tohle jsem si nemohla odpustit.... Sice by bylo fajn, kdyby sem Justin chodil, ale vážně sem nechodí a taky bych chtěla vidět, jak *1*
  • JUSTINKO

Helov justin my name monika i from europe and slovakia and filakovo.your are is byutifool and greit bandleader.I LOVE YOU .I em not awful in english.i have got 13years of.I LOVE YOU
  • roxanda

fotky

sakra.. nahrala sem asi 25 fotek, ale nechce mi to projmout uz 5 dni... *10* *10* *10*
  • kikiss11

...

Ahojky, chci se zeptat jestli na tom My World 2.0 má být 10 skladeb??
    Nebo 12?? *4*
  • Cedo..

konecne si objednala cedecka...obe...kdyz uz tak obe..xD a ted bude uz jen cekat do 28.3...ja to nevydrziiimm!!! x)))))) *4* *4*
  • kicalek

hlasujte

hlasujte uz jsme na 2 jeeeeeeej
    http://www.bravo.cz/cisl o-06-2010/zebricky
    http://www.brav o.cz/cislo-06-2010/zebricky
    http:/ /www.bravo.cz/cislo-06-2010/zebrick y
  • kicalek

Re: Popcorn

cekij jakej clanek a kdy??? kolik to stoji?? *14* *14*
  • petrushka15

Re: Re: Re: Re: Justin

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to byl omyl *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* to mělo bejt jinde:Dfakt sry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit