Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinqva

Re: My world

to ti věřim já sem si ho taky koupila a dneska mi napsaly že mi ho do 3 dnu pošloua ted navis sou vnich ty goden tickety takže když ho najdeš tak strávíš týden nevobo výkend s Justinem na bahamach jupííí *15* *1* *14*
  • kikinqva

Re: Re: Mazání a rozhraní

díky kikiss11.....jo a sem taky ráda že se to bude mazat
  • alficka

Re: Hmmm

Jsem ráda, že aspoň říkáš svůj názor, jak by to mělo být...Hele abych pravdu řekla, tak já se sama sobě divím, jak jsem se do něj tak rychle zbláznila jak ty říkáš "že to ani není zdravý" *1* ale prostě to tak je a ani toho nelituju *3*
  • jitulie

Hmmm

Já teda Justina moc nemusim...nemá moc chytlavý písničky...ale musim říct, že není zrovna nejhorší zpěvák...moje kámošky ho zbožňujou až to ani neni zdravý...proto mám k Justinovi takovej menší odpor...nevím co na něm vidíte tak úžasnýho *7* ale nepopírám že to neni star...zpívat umí! *13*
  • :-* :-* :-*

úúúúpaaaaaa ho zbožňuju,,závidim holkám který žijou v městě kde on,,je plostěěěě neeejlepšíííí a nejkrááásnějšíí:-* *14* *14*
  • Re: Mazání a rozhraní

Díky bohu:D konečně někdo normální!:D(ještě normal jsou alficka, sweet.anne, kikinqva, roxanda....atd.)
  • Re: Re: Popcorn

Je to březnový číslo a stojí 29 Kč. Je to strana 10 a 11. Já jsem ho koupila na Národní v Tescu, tam je v přízemí trafika. Kupodivu ho nemaj v každý trafice a to je divný.
  • hudy

Mazání a rozhraní

Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
    Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13*
  • Re: trapny

tak,to měl dobré,3 naráz
  • Re: Je to lama

Hih jak může bejt nadrženej když sám řek že první sex bude mít až po svatbě tak to nedává smisl aby byl nadrženej *1* *8* *15* *13*
  • alficka

My world

Jupííí Koupila jsem si jeho CD My world 2.0...Týjo mám radost největší!!! *1*
  • Re: trapny

to jo kluci jsou slepí a hlavně blbí jad tágo dementi zasraný vždyt Justin je uplně dokonalej!!!!!miluju ho moc *14* *14* *14* !!!!
  • alficka

Re: trapny

s tebou musím souhlasit
  • je skvelej

justin???skvelej uzasnej nadhernejj miluju hoo *14*
  • Re: poradi mi nekdo?

http://www.justinbiebermusic.com/
    nebo kidrauhl na youtubu..x))
  • ammenn

Je to lama

je to nadrženec ještě horší jak enrique iglesias
  • poradi mi nekdo?

Ahoj chci se zeptat jakou ma Justin oficialni adresu na netu poradi te mi nekdo???Predem dekuji
  • ????

čtete vubec nekdo to co tady pisu???neboo to pisu zbytecne??rada bych to vedela ... protoze vy tu odsuzujete nekohoo koho vubecz neznate a nejspiss ani znat nebudeteee ... vyy urcite lepssiii nejstee ... tak co to tady rozebirate porad do kola???bezte s timhle nekamm !!uz me to tu nebavíí porad psat 100 krat do kola!!!! pročč je to asi diskuse??aby tu nekdo napsal svuj nazoor jestli se nekomu justin libi a nekomu ne!! jste fakt jak malííí děcka
  • neassiiii

no neasiii
  • NECHAPACKY

A dost, nechápu proč do něj pořád hrotíte, jo jasně pomlouváte protože závidíte to je úplně jasný, chci vidět Vás frajírky co si myslí, že zvládnou VšeCHNO, víte jak je to těžký zpívat??Ježiši vzpamatujtese už, proč pořád hrotíte, každej je jinej, a myslím že většina kluků co sem píšou takový krawiny, by se nejdřív měli podívat na sebe do zrdcadla *8* *1* Je to už TRAPNÝ, nemyslíte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit