-
Hustyyyyyyy
http://www.youtube.com/watch?v=66BF Deiu9oU&feature=player_embedded
juknete na videjko upe bomba a hlasujte ploé justinka v bravicku pp -
papaja
justin je upa nej nej nej miluju jeho i jeho písničky je fakt užasnej!!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Justin je nej
justin je nej nej nej nej nej *14* *14* *14* -
Re: klip
*one *1* a baby je taky dobrej... *14* -
klip
ja nevim no. prijde mi, ze ne time byl stejne nejlepcejsi... ale nevim jak vy... i never let you go mi prijde az moc tmavej, krome toho more *1* *1* *1* -
Justinko
Justina mam velmi rada ma dobri hlas je pekni a velmi je zlati.Aj ked ho nepoznam aj tak viem že je to iste very very good chalan *15* -
Re: Re: Re: Re: Never let you go..official musi video
jj na tech skalach..xD xD -
Re: Re: Re: Re: Never let you go..official musi video
jj je to uzasny u toho more upe klasneeeeeeeeeeeeeeeeeej ae ta holka ploc tam musi bejt holka ale lepsi holka nez kluk *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Never let you go..official musi video
ano ne já se dívám hlavně na justina *1* ale strašně mu to sluší v té bílé košili *14* -
Re: Re: Never let you go..official musi video
to video je užasnýý a všimly ste si že má v každym nákou snědou tmavovlasou holkuu?? *1* *14* *14* *7* *14* *3* -
Re: Re: Re: My world
no asi joo nwm denska mi přišlo a nic sem tam nemělaa *9* -
Re: Never let you go..official musi video
jo a jenom zminim ze je to fakt pekny..me se to moc libi..jak je to udelan..y x)) *14* *14* -
Never let you go..official musi video
cau lidi...justin ma uz oficialni klip na never let you go tady vam posilam odkaz..
http://www.youtube. com/watch?v=3ExWsVFJlFo
musite to tam dat bez ty mezery dyztak..x)) -
Re: Re: Re: Re: My world
xD Ne nemám. Já sem myslela, že už mi přijmuli objednávku a že ho do tří dnů to CD budu mít:D Ale já myslela že to platí jen pro Ameriku nebo ne?? *7* -
Re: Re: Re: My world
ty ho tam máš?? -
Re: dotazz??
podle mě jen právě v americe ale nevím -
dotazz??
ahojíík holky
cchtěla jsem se vás zeptat jestli ten Golden Ticket platí jen v USA a Kanadě nebo ještě někde??díky za odpoved -
A dost!!!
Joo presne tak mazejte to ..co to tady pisete .. ...Je to trapny jak sem pisete jakej ten kluk je ..stejne to nikdo newite ..a je jedno co pisou bravicka atd ..Bych chtela videt vas ..jak ste dokonali ...Co sem ty nektery holky nenapisou *1* A kdy ten kluk bude mit sex tak to vam je uplne u prdele *1* ...skoncila sem *15* *15* -
Re: Re: My world
Jééé už mi to taky přišloxD Já sem radostí bez sebe!!:D *14*
Ale já myslela že tan Golden Ticket platí jen v Americe a v Kanadě *7* *7* -
Re: Re: Hmmm
Jj konečně normální a nevulgární názor! *1*
Ani já toho nelituju! *14*