-
Re: Re: Re: Re: OMG
mno asi jj ae unej ze zpiva jak holka -
Justin je chudák
ahojík,mám se good co vy?? justin je proste nejlepšíí stylařř ... -
Re: Justin je chudák
ahoj, celkem fajn...Názor jako ten tvůj rozhodně potěší *4* -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUSTIN JE BOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽÍÍÍÍÍÍ -
Justin je chudák
Čaute wšeci jak se máte???noo....četl jsem Bravo a tam byli ty nadáwky na Justina je to hnus nn myslím si zhe je to frajer... -
Re: Re: Re: OMG
Ani se to nesnaž pochopit. Pochybuju, že bys to dokázal -
justin
justin biber je najlepsiiii-justin milujem ta! *14* -
Plakáty na Prodej
nechápu proč bych si mela kupovat od tebe plakaty kdyzz je muzu mit v casopise (bravo,popcorn,bravo girl,divka atd..) -
miloejem ta justin bieber
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujem taaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Re: Re: OMG
mno nechápu ae bieber neumí zpívat -
Re: Re: Re: OMG
taky bych řek ani neumí zpívat -
Plakáty na Prodej
Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3* -
níc..
Dívejte... myslíte, že to má nějakou cenu ho tak strašně milovat? .. stejnako si vezme nějakou holku, která je slavá.. jo je hezký.. to jo, zpívat taky umí.. a navíc tancuje dobře, málo kterej kluk umí tak dobře tancovat.. ale prostě za chvíli to zase utichne jak se Zac Efronem.. teď už skoto u něm vůbec neslyšíme... ;) -
Re: Re: Re: Re: <!>
*14* -
Re: Re: Re: Re: Re: my world part 2
*stejny *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: my world part 2
me to prijde cely... *1* *1* -
justin icq
no prave ja vim ze je to justin drew bieber ale vyjelo mi tam jen alexandr drew bieber takže to on určitě nenii !! a taky si myslim ze maji v USA icq dlouhy jen ja 6 číísel ale nevim ... koukala jsem na jedno video jak justin psal na twitter a taky ten twitter mel trochu jinej -
Re: Justin icq
srry ae v USA mají číslo ICQ dlouhé na 6 čísel :)) -
fgfgdfgb
Justin Bieber-In Bahamy Zákulisí & Never Let You Go MUSIC VIDEO střílet!
podivejte se na youtube -
Re: Re: OMG
moje řeč je strašnej *10* *10* *16* *16*