-
Re: Re: Re: justiin
mno jasný jako škoda že musí být zrovna až v americe :( ale je moc krásný že ? -
Re: ICQ
ej holky a myslíte že je to vážně on já bych řekla že oni ty celebrity nemužou mít icq bo tak něco prtže by si je třeba mohl někdo najít bo tak a jako mno nwm a jako co si s ním píšete ? *7* *14* -
Re: Wow
ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím
*14* -
Re: Re: ...icq.. =)
ahojky ej nemáte nekdo něco nejaký větší info o justinu biebrovi ? *14* *7* -
twitter
aha, no když se přihlásíš .. tak by se tu hnedka melo objevit What’s happening? a pod tim mas ramecek .. kam to napsat .. a kdyby se ti to nezobrazilo hned jak se prihlasis .. tak dej v pravo nahore home a to uz se ti zobrazi ted jsem totiz na twitteru -
Re: twitter
dáte mi prosím Justinkovo twitter plosim plosim plosim .. *9* -
twitter
no jo, ale kde to jakože najdu chápeš? ..=).. jakože třebas vpravo nahoře.. nebo dole.. nebo.. já nevím kde jetšě.. =) =) -
twitter
no kdyz se prihlasis taky bys tam mela mit to What’s happening a kdyz chces tam nekomu napsat tak tam musis mit @ -
twitter
Jééé... =).. díky, ale stejnako to nemůžu pochopit.. normálně se přihlásím na twitter a kde to tam najdu? ... =) si zlatá..♥ -
Re: Re: Re: Re: <!>
a proč těžko???si to zpočitej!!!!normálně to vychází!!! -
twitter
jj vím, musis se nejdriv prihlasit a pak tam mas takovy What’s happening? tak tam zadas @justinbieber ale musi tam bejt zavinac a jeho jmeno -
Re: ...
AhojííQ jsem velká fanynka Justina Biebera už dlouho scháním na něj skype nb icq ale marně jsem uplně zoufaláá :-( plosim dej mi taky na něj kontakt :-) -
twitter
holky.. nevíte jak mu napíšu zprábu na twittru? ... díky.. ♥ -
Re: ...icq.. =)
hej hej hej.. ♥ úplně si mě potěšila.. =) =) díky.. ♥ on tam teď moc není že ne? .. =).. a co si s ním tak píšeš? .. já prostě nevím co mu mám napsat... =) přijde mi to takové trapné... =) *4* -
icq ...
hm,tak si s niim pište me je to jednoo .. stejne v čr koncert mit nebude tak coo -
...
NENI TO FAKE PREJ NATOCI VIDEO JAKO DUKAZZZZ A ŘEK MI ŽE MA WEBCAMERU TAKŽE SE S NIM MUŽU VIDĚT!!!! -
icq ...
po pravdě .. bych too jeho icq neřešiila určitě je to FAKE!! .. takovejch lidi co si muze udelatt .. takovy icq .. kdyz si tam zadate jinou celebrituu tak vam taky vyjede jichh hodne a ani ta celebrita nemusi mit zadny icq .. -
Re: Re: ICQ
Justin Bieber je WOW a jemu 16 let a hezky spívá to dobrý no já jednou jk mě bylo 11 před rokem tak jsrm vyhrála měly jsme ve škole soutěž a já jsem měla 1. místo jenom 5 1.míst a byla jsem štástna *5* *5* *4* -
Re: Justin icq
hih tak to se nedim když mu najednou začne psat tolik fanynek njn a t si zvika mi knam když se dostane jeho icq tak už se toho nepustime že holky ?? *1* *15* *14* *14* -
Re: ICQ
Holky aby to neby náky !FAKE! páč tam má že bydlý v kanadě ale to je kravina tam se narodila le ted bydly v Georgi v atlantě *14* *1*