-
Re: golden ticket
zlatý lístek.... -
Re: Re: icq ...
jak ses to dozvěděla??? *14* *14* *14* *14* -
...
ahojík holky .teď jsem četla co justin někde psal:sorry,but i cancel this ICQ.adds me a lot of people.bye *9* ......................škoda -
Re: Re: Justin icq
AhojííQ já si ho přidala na tom icq a on si mě přidal a na status si dal : že mu na icq píše moc lidí tak že si to icq zruší seženeš prosím jeho nové icq? jenom mě .. a odepiš pls a já ti dám pak třeba můj fbc nb lb a napíšéš mi tam .. děkuju moc .. vážím si těch lidí jsou jako ty a pomáhaj fanouškum aby měli na své oblíbence kontakty .. *1* -
Re: ICQ
jo ale tady na tom icq co si sem ted dala tak rikal ze si ho zrusi protoze si ho pridalo hodne lidi a zalozi si novy icq -
icq justin
noo ... muzu vam rictt ze uz justina mam DLOUHO v kontaktech .. ale NIKDY jsem ho nevidela online tak nwm .. nejspis nema cas na nejaky IcQ -
A to ICQ je kdyžtak 635156587... zezačátku sem nevěřila ale pak mi poslal dvě svoje neznámý fotky a uplně sem začla věřiiit -
Re: ...
Jooooooo :DDD -
...
Holky to si ze mě děláte pr...vy si s ním vopravdicky píšete??? *1* *1* -
...
Ahoj, newíte prosím někdo jestli má Justin nějaké sourozence? Moc by mě to zajímalo. Děkuju:) -
Re: Re: ...icq.. =)
ahoj nemas naky kontakt na justina biebera??????? budu ti moc vdecka ´kdys mi ho posles prosíííííím odepis na moje icq a to je :613-256-064 prosíííím *3* *3* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3* *13* *13* *5* *5* *4* *4* -
Re: Wow
ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím prosím moc a moc
*14* *14* *14* *14* *14* -
Baby
Teda ta písnička "Baby" je nejvíc dokonalá *14* *14* *14* -
Re: super justin bieber
čusííííííík holky mate novy bravo časak? tak jak je tam članek o Justinovi a jak ho naky zmrdi šikanujou? sou to kryplove!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo se mnou souhlasi at ma pisne na meila ok? -
Re: NECHAPACKY
ježiši ty co justinkovi nadavaj sou fakt cakly! pomlouvaj ho jenom ty namachrovany blbecci!!!!!!!!!!!!!! ktery mu zavidej! kouknete se raci na sebe! ale to raci ne nechceme mit tady uraz proste Justinéééééééééék je nej kluk pod sluncem a nikdo na nej nema tak se s tim uz smirte!!!!!!!!!! -
Re: Je to lama
rači se nevzjadřuj!!! on je supéééééééér a hezkej!!!!!!!! -
Re: icq ...
justinek je mocinky supr!!!!!!!! a 21.července bude mit koncík v Praze tak jedem holky !!!!!!!!!!!! -
Justin icq
ahoj lidi,Justin psal na icq ze si ho musi smazat *9* protoze si ho pridava hodne lidi a zolozi si noovy icq :( -
Re: Re: ICQ
BOOOže ja ho milujééém *14* *14* *8* -
justinek
ahojky a taky asi nejsu jediná co zbožnuje justina biebera že ae nemáte o nem trochu víc informací o nem ? jako třeba nemáte jeho icq neco něco ? pls ach jo tak ráda by sem ho vyděla :( *9* *14*