Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: icq

ahoj MOC PROSIM DÁŠ MI HO?já nemám jeho icq :-((((a nevim kde si ho máám sehnat :-(
  • Re: Znám ho

tak jak tomu mame verit toto by mohla rict kazda druha z nas hmmm ...?? *7*
    ahojik holky mam justina new icq a skvele se snim pis...:-) *1* *14*
  • alficka

Re: Justin

*1* *15*
  • Znám ho

Já Justina znám,prdel si nedělam
    Sem jeho setřenice :)
    Asi před 4 rokama jsem se přestěhovala z USA do česka
  • papaja

justin je upa boží ja ho zbožnuju je upa mocinky skvělěj !!!!!! *4* *14* *14*
  • Re: prosím

no,on asi chce mít klid anebo si mění to ICQ nejen proto,že mu píše moc lidí ale aj proto že mu tam ti lidi píšú nejen pěkné ale i ošklivé věci.justina biebera moc nemusim ale líbí se mi ta písnička one less lonely girl.ale aj tak je to od spousty lidí hnusné...
  • Re: prosím

přesně taky bych chtěla jeho nový icq *14* on je můj NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK !! *14*
  • vashley

Justin

Justin se mi nelíbí ale poslední dobou mi nevadí.Ale né že bych ho milovala. *13* *3*
  • Re: Re: ...

a pres co si snim pisete??? odepiste mi na icq 427021141
  • prosím

prosím až se někdo pokusí najít Justina nový icq,a jestli ho najde napište ho prosím sem na nástěnku,moc bych si to přála....moc vám všem děkuji,splnil by se mi ten nejhezčí sen pod sluncem....všem vám za to moc děkuji......!!!! *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • justíínek

neni to dzžastin bíbr ale justin Bieber ... a jak chcete najit asi to jeho new icq?a prijde mi pekna blbost ze by si to stary icq rusiiil kvuli tomu ze by mu psaloo hodne lidi ... prece on je ráád že má takovy fanousky .. no nwm .. ale prijde mi to divny *8*
  • Re: Re: Re: ...

cauky holki ja sem Verca a jé my 10 let a mam rada džastina bíbra ,, nevyte jakí ma icq? nebo ten twitr?dekuju vam za odpvedy *15*
  • Re: Re: ...

pepiilia: přesně .. já ho už smazala .. jako ty .. škoda že má už novýý :-/ *9* *9* *9* *9* tak dlouho my trvalo nez jsem to jeho ajsko nasla :-(no ale mi se s toho nezbortyme holki ze ne? souhlas s tebou najdeme sy jeho ajsko .. *9* *15*
  • Re: ...

přesně tak si smažte jeho starý icq a já si ho smažu taky .. a pokusííme se zjistit jeho nový icq :-) nějak se domluvíme oki? *15* když si ho smazal tak tam nebude už ani jednou onnline :-( *15*
  • Re: twitter

prosim popíšéš mi jak se přihlašuje na twitter? já tam dávám svůj Email a heslo a ono to nejde přitom když se přihlásim na ted email na seznam tak to jde .. plosim přesně popšite někdo co tam máám napsat děkuju moc *7*
  • Re: Justin icq

Ahojii jj má to na statusu .. a škoda že mi to jeho icq už nenajdeme asii :-(( *9*
  • Re: Re: ICQ

Přesně .. ale já chci to jeho nový icq :-( sotva jsem si ho přidala a on si udělá nový :-) *9*
  • Re: ...

Ahooj přesně .. to znamená něco že mu na icq píše hodně lídí tak že,si ho zruší ,, :-(a to jsem si ho zrovna přidala :-( a prosim popište mi někdo jak se přihlašuje na twitter mě to vůbec nejde :-(
  • Re: Re: golden ticket

a kde se to má jako hledat???ten zlatý lístek... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit