-
Re: icq
oki děkuju moc :-) ale stejně si ho ukládat nebudu :-) nejsem svině :-) a stejně to neni jeho icq :-) -
...
zajímala by mě jedna upa prosta vecička kde jsi ho vzala nesesypalose nateba nahodou z okna XD -
holciny justin mi rekl ze vam to icq davat nemam ze jste na neho moc hrrr...tak kdyz uz tak pomalu...jen takova mensi rada ju?...a icq nerozdavat dal jinak si ho pry zmeni a da ho jen me ale pak uz vam ho nedam...Tak si toho vazte papa *3* *4* *3* -
Holky tak tady mate to jeho icq ale moc to neprehanejte, aby si ho zase nezmenil a pak nebyli zbytecne nestastny ..bay 560474134... *1* *1* *1* -
Re: Re: Crazy..
Jo třeba je. ale víš co, jistota je jistota *4* -
přesně dejte sem to icq ! :-)jeho novýý .. :-) -
Re: Crazy..
To nevadíí .. ale tak jako třeba to pravý icq je ! :-) -
Re: jen tak.
hele máš dobrej nápad :-) ale to nemá cenu .. chce to jeho nové icq .. :_(( nj jsem upe po něm šílenáá :-(( -
jen tak.
něco mě napadlo. lidičky kteří máte to icq co chce Justin zrušit tak se může skusit mu napsat aby si tohle icq nechal jen pro fanoušky a to nové icq třeba pro kámoše atak.. jen tak mě to napadlo.. ahoj když tak pište na moje icq 416203852 *3* -
Crazy..
Bože holky vy jste prostě šílený *1* neříkám, že já nejsem, ale četla jsem teď tu diskuzi o tom icq a už jsem se ani nevyznala kdo a pro koho to píše... Co holka neudělá pro icq i když ani nemá jistotu, že je pravý *1* já bych ho tedy taky chtěla, ale prvně bych si zkoušela nějak ověřit, že to je orpavdu Justin *15* -
ale holky já nwm jak vás to napadlo že má icq ale oni v americe používaj AIM takže určitě kuli vám si icq zakladat nebude! -
Ahoj taky si s nim píšu na icq .. :-) tak ale nevim zda to je on tak mi dej jeho icq a já ti dám tooh co mám já a uvidííme oki? :-) díík Klára jinak Justinku seš nej ..! :-) Miluška: nechápu že to na tu holčíí zkoušííš ona ti ho stejně to nedá to je jasnýý ale kdyby ti ho dala tak bych zavřela hubu a schovala bych se pod stul ptž bych se stiděla .. :-) *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: icq
Ahoojte holky už jsem tady zase .. no po pravd ě jsem čekala to nový icq do té holčíí ale děkuju vám moc .. že ste se maě zastali nečekala jsem že v Čr se najdou tak hodný holky jako vy dvě a zastanete se mě i když mě ani neznáte děkuju ale že tu holčí co má jeho nový icq jste asi nepřesvědicili :_(() ach joo pomocžte mi a řekněte mi jeho icq plosiim -
Re: Re: Re: Re: icq
jsem tu jen tak skok jsem u kámošky .. twl tohle bych nikdy neudělala jako ty Marilka .. ani tu Milušku neznáš a chceš aby icq měla ona a ne ty .. nj seš moc hodná a na místě tý holky co má to icq dala bych ti ho .. nebo bych do dala tobě Marilka ptž seš upe ochotná .. nj *3* -
Re: Re: Re: Re: icq
Týjo chodím jsem asik každej 10 minut a furt čekám na to icq a Marilka: zbláznila ses? jenom kvůli mě? ale však mě ani neznáš .. týjo jsem uplně štastná ted etě aby mi ta holčíí co má jeho nový icq to nový icq dala :_(( a Marilka: JSEŠMOC HODNÁ HOLKA DĚKUJU TI MOC :)) ale stejně to icq pořád nemáiám :-((((ach joo -
Re: Re: Re: icq
Tak já mám nápad .. budu rozumná a dej ho tý holce Miluška bo co .. no ptž já tomu taky nevěřim že je pravej .. tak ho dej jí klído je vidět že ta holka fákt to icq chce je vidět ze je smutná .. :-( -
Re: Re: icq
ale já ho prostě musim to icq najít .. a chci ho :_((( všude hledám jeho icq ale stále nemůžu najíít .. *5* ach jo .. :_((PROSIM TĚ .. nebud na MĚ ZLÁÁ :_(( vidíš já ti sme píšu furt ptž mě o to ivcq fákt jde hele učim se němčinu a hovno umim anglicky ale abych ses nim dorozuměla tak se učim ted anglicky .. :_(( PROSIM TO ICQ :_((((( MOC TĚ PROSIIM :((((( -
Re: Re: Re: icq
Hele a když mi ho dáš tak co za to chceš? mužeme bejt kamarádky :-) dám ti klídoo svoje icq :-) *14* -
a jeste neco !
a fakt neverim tomu kdyz tu nekdo napise ze je jeho sestrenka atd... to by melii fotkyy kontakty na sebe atd.. to si vymysliii tady kazdaa *16* -
někdo tu píše ze ma jeho new icq .. alee jste si jistii ze mate to pravy??je jich tam nekolik a kdyz tu nekdoo napise ze ho ma a ze se s nim pisee .. tak proč ho sem nedate?? *8* *8*