-
Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
to ses Lucko teda fatk ztrapnila!!!! *9* -
Re: sesstrenice?to urcite!!!!
vy ho neznáte osobně,takže nemůžete vědět kdo byla jeho ex holka..atd. -
Re: sesstrenice?to urcite!!!!
A ještě mu řeknu,ať do česka radši ani nejezdí! sou tam hrozný fanoušci který si myslí že maj jeho ICQ,ale nemaj! -
sesstrenice?to urcite!!!!
pekne si se ztrapnila !!!on nemuze mit ceskou ssestrenici a navic ta fotka jak tam mas neni sestrenice ale jeho byvala holka!!!jáááj *1* *1* *1* *1* a navic lenish??mysli u toho a to icq ani nemasss *8* -
Re: lol
no ale já si prdel nedělam! sem jeho sestřenice a o prázkách jedu za nim na Bahamy k tátovi! -
Re: ...
Jo má. 3 bratrance,2 sestřenice(mě) sem jeho sestřenice. ale jinak nemá bráchu ani ségru -
Re: Re: Re: ICQ
to neni jeho ICQ! Já mam jeho icq,sem jeho sestřenice -
:-))))) sem jeho sestřenice!!
TAK sem si založila profil aby sme mi věřeli že sem opravdu Justinova sestřenice. Na mim profilu mam fotku,kde sem já a Justin. jestli mi něvěříte tak je to vaše mínus,ale je to tak sem jeho setřenice. Na podzim 2010 se prý budeme stěhovat zase do USA :) už se na Justina mocinky těším..skusim ho naučit některý český slova jo :-) xD jinak je mocinky milej :))))
Jestli mi nevěříte,kdydně vám pošlu fotky...všechno. Ale jeho ICQ vám nebudu dávat!!!! slíbila sem mu to že tro nikomu nedam.jen rodině
:-))) -
Re: papája2
*4* *4* *4* je super robila som si quiz a vysiel mi on ze mne chce pozvat na rande *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Miluška
A jakej máš twitter, že bych si tě přidala...Já jsem kdyžtak Rabbit2183 -
lol
newim nektery holky si tu hrajou ze maji jeho icq ale je to blbost priste az zase budete delat jako ze vy ho znate tak se raci ujistete aby ste se nestrapnili a priste raci napište ze mate jeho msn *5* *5* *5* *5* *5* -
*1* *15* -
Re: dfyxgbdvxfd
Teplej fakt není *1* Ono to zní hlavně nám čechům, ale američani maj takový podobný hlasy (myslim děti) Je fakt že Justin už není malý dítě a je to trochu zvláštní, ale v různých písničkách jde slyšet, že už má ten hlas vyspělejší. A nám se to prostě líbí, jak zpívá a má krásný písničky. A on je sám o sobě pro nás taky krásnej *1* -
dfyxgbdvxfd
sem tu jenom na skok hele lidi je fakt ze ten justin neni osklivej ale je mu asi 15 nn? a mahlas jako holka neobvinujte me je to muj nazor ale fakt je to divny a musim rict ze si myslim ze je teplej mizim nazdarek -
je už vim :D to je jak nějaký statusy :D ale je to hustýý :D -
Re: Re: Re: Miluška
Děkuju ti moc ale už jsem na něj najela předtim a mám ho jakoby v přátelíích a ukazoujou se mi jeho statusy nebo co je ale to What's happening? tam nikde nevidim? kde to je abych mu mohla napsat? :d -
Re: Re: Miluška
http://twitter.com/justinbieber
Ja k tam máš What's happening? Tak napiš @justinbieber a pak co chceš napsat...jen je dost malá šance, že si všimne toho tvého...tam mu každou minutu napíše snad stovka fanynek -
Re: Miluška
Hele a když si někoho přidám tak jak mu napíšu a kde se to objeví? moc prosim porate mi -
Miluška
Hele holky nevíte jakej je Justinkovo pravej twitter? já to tam zadala a mě jich to vyjelo hodně neni to hned ten první nebo jakej? moc děkuju za odpověd :-) -
Re: zatčení
tjn