-
Re: sestrenice?? tu uricte !!
není vůbec zač... někerý lidi prostě nechápu.. -
Re: Love You
*14* *14* *14* MIluju Justina mOOOc..=**** *14* *14* -
Mazání a rozhraní
Projela jsem si diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* -
sestrenice?? tu uricte !!
alficka a tobe děkujuu že ses mě zastala :) -
5
jo a ještě neco : tim že tu nekdoo oznamkuje 5 ten prispevekk tak to je teda fakt nenapadnyy ... !! zbal si tu tvojii sestrenicii ... a bezz nekaamm kde ti to uverii ... (no vlastne nike) *15* aaa nenakecavej namm takovy nesmyslyy Čůůůsss!!! -
sestřenice
neasiii ... nějaká trapka si tady vymejšlí že je jeho sestřenice .. my ho máme taky rádiii a nevydavame se ze jsme jeho bsestrenky atd... tvlee holka prober se!!! -
Re: Re: sestřenice
jj máte pravduu mi sme přece všechny jeho ženyy sme se snim přece bralyy a ted o prázdininách snim mame výročí že jo holky *1* *1* *15* twl kdo by by ji na to skočil setřenice *15* takový jako je ona nemůžu ani vidět se vydávaj za nekoho co nejsouu *8* takže ať táhne a holky mi se musíme přece připravit na to výročíí *1* *1* *1* *15* *15* -
sestrenice
mno tk kdyz jsi jeho sestrenice tak nam povez jak to ma se selenou gomez
mocinky rada bych to vedela
ju *7* *7* *7* *1* -
Love You
I love You,Justin *14* *14* *14* *15* *15* *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: sestřenice
Co to povídáš??!! Já jsem jeho snoubenka!! *1*
Ne máš naprostou pravdu, ta jeho "sestřenka" je fakt akorát pro smích *13* nechápu... -
Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
Hele já nevím na co si tu hraješ. Lucka má pravdu, na tý fotce je jeho ex přítelkyně. Jestli si myslíš, že ti tuhle pitomost někdo uvěří, tak ses asi spletla. Kdybys byla chytřejší, tak bys to sem ani nepsala, protože sis mohla být jistá, že ti to nikdo neuvěří. *13* -
Justin Bieber
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Justi Bieber
Justin*14*je uplně nejlepší.Je hezkej *14*. *14* -
smích
mno jako už sem ani nenapíše tý jo ty jsi teda hrdinka:D:D:D:D mno jo a příště si můžes vymyslet to že si jeho holka s kterou se vyspal ach boze boze:D:D -
Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
hele jestli si teda jeho sestrenice tak az budete v USA tak mu rekni at sem prijede uvidime jestli nelzes -
trapáás= X
Hej.. tak to je trapáás... =D =D... nevím jestli ti to nebliklo, ale na tý fotce je Justinova bývalá holka.. =D... asi to moc nesleduješ coo? ... ehm... já sem jeho sestra.., a o prázkách se stehuju do Ameriky... nooo, ale jeho icq Vám nedám, protože mi to zakázal... =D.. ani debil by tomuhle neuvěřil... prober se holka... ;) -
sestrenice
presne sandruš má pravdu :) -
sestřenice
ele ty holka ty jsi asi nejaka upa vymrdlá žejo jako čeština je nejtežši jazyk a težko by si se učila psat tak pekne česky atd.. a asík si zapoměla druhy pravidlo icq v Americe nemaj takže radsu zalez a nemluv bud tak hodná a mimochodem vubec sem nepis ptze si pro smich to radsi budeme vsichni tolerovat holky co sem pisou ze ho milujou a ne nejakou krasavici co si hraje na jeho sestrenu mno a ja sem jeoh zena ne:D:D:D:D trapko *1* *1* *1* *1* -
sestrenice
joo urcitee!! ... rikej si co chces ... .. aa mel 3 holky caitlin atd... rikej si co chcess !!! kdyzz si takova jehoo sestrenice .. tak proc nam nedass autogramyy????to bys musela nejaky mitt -
Re: Miluška
Justin nemá twitter! xDDD jen skype,icq,email,facebook