-
Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
* za půl roku******* -
Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
na půl roku* -
Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
do USA? :d :D tvl xD On bydlí v Ontariu v Kanadě,tam se i narodil. Akorát tet je v USA a nahrává písně! Ok vyřídim,ale počitam že by přijel tak na půl roku,teť bude míté turné v USA -
Re: sestrenice
co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian -
co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian -
Re: sestřenice
xDD tvl další exotka vyjebaná :D :D za 1. v americe maj icq,mají ho myslim všude na světe kromě : Baham,Himaláj,a kanárwských ostrovú
! češtinu sem se učila 5 let! učila sem se jí i rok předtim než smě se přistěhovaly! ty otom nic nevíš tak drž hubu čupko -
Re: smích
víš proč sem sem dlouho nepsala?! protože to nemá cenu sem psát když si nikdo nevěří,ste fatk upe blbý ale jestli mi nevěříte tak je to vaše věc a mě je to fuk!!! -
Re: trapáás= X
jeho sestra nejsem!! sem jeho sestřenice,neumíš číst?! a nestěhuju se do ameriky!! ale do kanady,do Ontaria k jeho rodičům!!!!! teť je v americe v los angeles a nahrává!!! -
Re: trapáás= X
to neni jeho holka xDD to sem já tvl :D :D vy ste fakkkt dementi ! Vy nemůžete vědět jaká kdo byla Justinova holka atd. to vim já..no nevim úplně všechny co snima chodil to mi neříká ale hodil s : Annou Kdetswiens
Monicou Messonaw
a pak sněakou Sarah....jinak nwm -
Re: sestřenice
tak si nevěř ale mě je to fuck (you)!!! -
se Selenou? o tom nic nevim....nevim nic o seleně neříkal...ale je to jeho věc -
Re: tlapka055
ne,teť je právě v los angeles,a za 2 týdny až dokončí další písně a nahrajeje tak se vrátí do Ontaria -
T-music
Tak Justin nám z 5tého místa skočil na 3tí...což je dobrý, ale stálke hlasujte ať je na prvním!!! *3* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/ -
Re: :-)
No a? Vítej ve 21. století *1* -
Re: Re: DooMiNis
velkej kluk :D -
:-)
opravdu me fascinuje,jak se z kazdeho sladkeho chlapecka (nebo holcicky), kterej nazpiva par "srdceryvnych" sladaku, hned dela megastar :D *1* -
Re: Re: Re: skype
jasný už tě mám přidanou:D -
Re: Re: skype
jé dyť to je pravda..tak fajn Jen kdyžtak já jsem Buď Rabbit nebo Králík, teď si nejsem jistá *1* -
Re: skype
no ale poky dyk na icq to jde taky sice ne telefonycky ale konverzace se dá.... -
Re: skype
aha tak toe jedno já skype nemám ptže sem si ho dicky založila a pak sem ho zase smazala a takle sem jich mela nekolik skype nejak nepouživám to nevadi;)