Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenish95

Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

* za půl roku*******
  • lenish95

Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

na půl roku*
  • lenish95

Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

do USA? :d :D tvl xD On bydlí v Ontariu v Kanadě,tam se i narodil. Akorát tet je v USA a nahrává písně! Ok vyřídim,ale počitam že by přijel tak na půl roku,teť bude míté turné v USA
  • lenish95

Re: sestrenice

co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian
  • lenish95

co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian
  • lenish95

Re: sestřenice

xDD tvl další exotka vyjebaná :D :D za 1. v americe maj icq,mají ho myslim všude na světe kromě : Baham,Himaláj,a kanárwských ostrovú
    ! češtinu sem se učila 5 let! učila sem se jí i rok předtim než smě se přistěhovaly! ty otom nic nevíš tak drž hubu čupko
  • lenish95

Re: smích

víš proč sem sem dlouho nepsala?! protože to nemá cenu sem psát když si nikdo nevěří,ste fatk upe blbý ale jestli mi nevěříte tak je to vaše věc a mě je to fuk!!!
  • lenish95

Re: trapáás= X

jeho sestra nejsem!! sem jeho sestřenice,neumíš číst?! a nestěhuju se do ameriky!! ale do kanady,do Ontaria k jeho rodičům!!!!! teť je v americe v los angeles a nahrává!!!
  • lenish95

Re: trapáás= X

to neni jeho holka xDD to sem já tvl :D :D vy ste fakkkt dementi ! Vy nemůžete vědět jaká kdo byla Justinova holka atd. to vim já..no nevim úplně všechny co snima chodil to mi neříká ale hodil s : Annou Kdetswiens
    Monicou Messonaw
    a pak sněakou Sarah....jinak nwm
  • lenish95

Re: sestřenice

tak si nevěř ale mě je to fuck (you)!!!
  • lenish95

se Selenou? o tom nic nevim....nevim nic o seleně neříkal...ale je to jeho věc
  • lenish95

Re: tlapka055

ne,teť je právě v los angeles,a za 2 týdny až dokončí další písně a nahrajeje tak se vrátí do Ontaria
  • alficka

T-music

Tak Justin nám z 5tého místa skočil na 3tí...což je dobrý, ale stálke hlasujte ať je na prvním!!! *3* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/
  • alficka

Re: :-)

No a? Vítej ve 21. století *1*
  • Re: Re: DooMiNis

velkej kluk :D
  • :-)

opravdu me fascinuje,jak se z kazdeho sladkeho chlapecka (nebo holcicky), kterej nazpiva par "srdceryvnych" sladaku, hned dela megastar :D *1*
  • Re: Re: Re: skype

jasný už tě mám přidanou:D
  • alficka

Re: Re: skype

jé dyť to je pravda..tak fajn Jen kdyžtak já jsem Buď Rabbit nebo Králík, teď si nejsem jistá *1*
  • Re: skype

no ale poky dyk na icq to jde taky sice ne telefonycky ale konverzace se dá....
  • Re: skype

aha tak toe jedno já skype nemám ptže sem si ho dicky založila a pak sem ho zase smazala a takle sem jich mela nekolik skype nejak nepouživám to nevadi;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit