Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: sestrenice

ty jsi lenish a ta holka co máš na profilovce je caitlin a psala si ze má 2 sestřenice tak jaktože tam máš tu druhou je to důůkaz NEJSI TO TY!!!!

tp není pravda:Caitlin byla ex přitelkyne Christian je její brácha a kámoš od justina tak co to tu meleš..
  • Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

víme ....a můžeme to vědět ty fotky s caitlin jsou všude na netu a chodímn na jeden blog a tam to je taky tak se sklidni...jo možná ho neznáme osobně ale víme že je to jeho ex a jmenuje se caitlin beadlea kdybys byla ona atak by ses tak taky jmenovala a néé náká lunsh nebo co tam máš... *9*
  • Re: Re: Re: Re: icq

můžu si typnout kolik ti je???tak 5 amíň let....hele ty sš tak blbá že na to naletíš??!!!kdyby ho tady někdo měl tak ti ho dá....já kdybych ho měla tak bych ti ho dala
  • Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

ty si pitka jo jasně to jsi ty že ...to bych chtěla vidět to je caitlin beadles a chodila s justinem tak jak to můžeš být ty trochu se zamysli.. *16* *13* *7*
  • Re: icq

máš pravdu
  • Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

jo a to kde bydlí sis přečetla na životopise je to tam totiš napsaný....OMG také stěrýýýý!!!!! *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Miluška

nechápu fakt nechápu jak jí na to můžeš skákat??!!!!! *13*
  • Re: Re: Miluška

jo a jaký má facebook protože když tam dám justin bieber nebo tak tak tam vyjedou jen skupiny *1* *1*
  • Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

OMG nechápu jak jí na to můžeš naletět!!!!!!!
  • Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

jo nedáš nám ho protože ho NEVÍŠ!!!!a nafíc já bych teš mohla říct že sem jeho sestřenka nebo dejme tomu kámoška nebo mamka *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

jak počítám tak počítám že koncert nemá (v čr)za půl roku minimálně ale za TŘI MĚSÍCE!!!!!!!!a pokud si jeho sestřenka tak jakto že nevíš kdy má koncerty hmm?????
  • Re: sestrenice

přesně máš pravdu *1*

divný...všichni maj AMERICKÝ ména jenom ty ne fakt divný
  • Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

hele ale existuje net!!!a taky sme jeho fanynky tak asi o něm něco víme ne....??????
  • Re: Re: lol

tak to pochybuju tu fotku sis mohla stáhnout z netu to zaprvý,za druhý můžeš si vymýšlet,a za třetí tím pádem by si mluvila anglicky
  • Re: Re: dfyxgbdvxfd

máš pravdu tohle furt říkám kámošce který se Justin nelíbí.....američani maj jiný hlas než mi...a to se mi na nich líbí :*
  • Re: Justinko

máš pravdu
  • Re: Re: Mazání a rozhraní

přesně tak...nechápu jak někdo může urážet Justinka *13* !!
  • miláček můj

justi já tě miluju a strašně mně štvou holky se kterýma chcodíš!! ale fak TĚ MILUJU :*!!!! miluju tvé videoklipy a fotky...mám tě jako tapetu v mobilu mám všechny tvoje písničky a fotky si prostě nejlepší....možná du na tvůj koncert.... miluju tě :* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit