Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...

no ale tak jasny svaten neni taha se s kazdou ale urcite by se ti ensmal nebo tak nevypustil by to naverejnost...

Pochybuju proč by měl pomlouvat zorvna mě :D Zato on je známej už to je celebrita takže si každej o něm dělá prostě svůj obrázek a komentář s tim se prostě smiř .

Ale prosimtě ty si myslíš jakej je svatej nebo co? Jak ty můžeš vědět jakej on prosimtě je když ho neznáš . Neznamená že když má takovou tvářičku upřímnou tak že je to nákej svatoušek pochybuju že vživotě o nikom neřek něco špatnýho proboha ...
  • Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...

mno ale tak pochop jde o princip ty delas jako kdyby on otobe rikal jaka ty jsi atd... pste kdyz se ti nelibi tak ho nech bejt a nepis to sem on by taky urco otobe nenapsal svuj naroz a kdyby tka by ti to rekl do oci a nepomloval by te...
  • Re: Re: Re: :D :D :D ...

Vy tady máte tak co psát aby sme se nad sebou zamejšlely :D :D :D .. zamyslet by se mohli všichni a jako co :D . Mě zase příde jakoby vy ste si myslely že ste náký jeho spasitelky proboha je to jenom diskuze a vy z toho děláte jak kdyby sem ten "klučina" chodil každej den a kontroloval to jak se ho zastáváte :D .
  • Re: Re: Re: :D :D :D ...

A tim že napíšu to co si o něm myslim tak nevim jak můžeš posuzovat že sme hned náký chytrý krasavice to jako opravdu nechápu do koho se tady navážíš !!Kdyby ste to normálně ignorovali nákou prostě nepozitivní větu na něj co někdo napíše ale né vy to tady musíte hrotit že hned si tady o sobě myslí ty co ho "uráží" že to sou chytrý pipinky a nevim co ještě .

Nevim kdo je tady vás víc k smíchu panebože klaždej názor někoho ! Vy se tady nad nim roztejkáte a někomu nepad do oka no bóže. Vy prostě neumíte ustát to že se někomu nelíbí .. Fakt nevim kdo je tady ohranej ! :D :D :D
  • Re: Re: Re: Re: Re: a

ale já to myslela trochu v jinym slova smyslu *15* *15* *15*

ne asíííík pste jsou ohrany jak karel gott :D
  • alficka

Re: Re: Re: :D :D :D ...

Jo a tuhle jsme se o tom bavili že? Jsou fakt k smíchu...
  • lenish95

Re: Re: Re: Re: a

no a že se teprv učim francouzky???? ty umíš možná tak jenom česky!!! ale francouzky by si neuměla ani jedno slovo,tak nezáviď
  • hmm..

Já vá s necápu..furt píšete,že je někdo teplej, ale to že je hezkej ještě snad neznamená žeje teplej *13* *7* a Justin Bieber je hezkej, ale malej *1*
  • Re: Re: :D :D :D ...

to nemá cenu Nanny... oni asík neznaj 21.stoleti nebo ja fatk nwm a myslejsi jaky nejsou krasavice chytry:D:D:D:D:D proste ste nam k smichu..... *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Pro Fanoušky

jestli to tak je tak to chci 100 % vidět *4*
  • alficka

Re: :D :D :D ...

Tyjo mě už fakt dostává, jak za každýma urážkama napíšete, že to je váš názor, takže nemáme právo vám nadávat, ale kdo dal právo vám nadávat Justinovi??
  • Re: Re: Re: Re: Re: sestrenice

mno to máš pravdu že jenom opravdu tou malinkou i pták je chytřejsi nez ty...
  • Re: Re: Re: Re: sestrenice

tjn sice ti neverim že jsi jeho sestrenka ale v tomdle mas pravdu
  • Re: Re: Re: a

týý jo ty si teda vážne dobra až teprve ted se ucis francouzsky:D *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: :D :D :D ...

jo aha,bacha azse nějaky chytrolinky promluvily mnoon je od vás aspon v necem dobrej natoz vy jste nuly... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • lenish95

Re: Re: Re: Miluška

má facebook: Justin Juss Bieber

(juss je jeho přezdívka) jo a moc tam nechodí :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit