-
miluju Ho! a natačí new videoklip :-*
oN je NaPROSTO DOKONALEJ a ty co mu na´davaj mu akorat zavidej *8* .. miluju ho Je u mE na 1.miste A tady je to video co nataci: http://www.youtube.com/user/kidrauhl?blend=1&ob=4 *14* -
JUSTINOVO ICQ
HA UZ VIM JAKY MA ICQ *4* *8* -
Re: Re: Justin má novou holku!!!
hele tak mi derj tvuj email jestli ho mas?! ja se te potrebuju na neco zeptat ale neni to to cosi myslis!!! *4* -
Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
*8* -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
to nea tak miho dejte pls nekdo??? *14* -
??
hele holky znate teda cele jmeno te jeho -holky-???? napiste mi ho plsskkkkkyyyyyy -
Videoklip
Ma new videoklip k pisnecce (eni meni) upa nadhernaaaaaaaaaaaaaaaa -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
ja wim ze tam nechodi -
Re: Re: :D :D :D ...
no tak nežárli ty taky určite nejsi nejhezci a nevypadas na tolik kolik ti je doopravdy a kolik ti vubec je 5 let???hele kdyz se ti nelibi tak sem nelez!!! -
:D
Jaky ma icq? *14* -
Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
kicalek stim icq más pravdu takze tobe to endy je k nicemu on tam stejnak nechodi.... -
*15* *1* asi tak... -
"Sodoma Komora"...xD....Tohle už není možný *15* *15* Máš pravdu *3* -
Re: Justin má novou holku!!!
Bože.... Bez komentáře už fakt *1* *13* -
jo tak ho řekni??bo mi ho posli na email *14* *3* pls -
ja mam taky jeho icq ale ma tam pznamku jako ze se omlouva ale ze na icq nebude chodit bo co a prej snad chodi s Jasminou z klipu Baby -
Re: Justin má novou holku!!!
ahoj neber si to osobne jenze ted ti tezko dnes nekdo uveri ze si s nim pises po icq by me zajmalo jak si ho seznala.... *14* *13* *3* *1* *14* -
Justin má novou holku!!!
psal mi to na icq že tet chodí s něakou Jenny... :-))) ten se má :)) -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...
alficka:No je to docela vtipný tady sledovat jak se to tu hádá a přetvařuje a tak vůbec :D :D :D . Jako původně sem se na něj chtěla jenom kouknout jak pořádně vypadá napsat si sem svůj komentář. Ale když hned na to náký náký holky se slovníkem dlaždiče reagujou tak to se nedá . :) -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...
Hele já nevím o co ti furt jde? Když ho nemusíš, tak proč tady nad ním ztrácíš svůj čas?