-
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...
asikik: :D a jak ho můžeš znát ty to by mě taky zajímalo :D :D taky víš uplný h**** ! To je hrozný tady někdo napíše něco jako žře se mi nelíbí a řeší se to tady pomalu měsíc...k smíchu :D . *3* -
Re: ze vam neni trapne??
Ale má ještě face... -
Re: ze vam neni trapne??
prý jeho icq jo? :D -
Re: Re: Nemaž ty komenty!!!
Pokud je to napsáno slušnou formou, nic proti a mazat to samozřejmě nebudu, chápu, že ne každému padne každý do oka o:).Ale urážky typu Fuj a podobně nebudou ani v nadpisech...žádný člověk není fuj! To jen pro vysvětlení.
Hezký večer hudy -
Re: Nemaž ty komenty!!!
to jo no!! nechapu, proc to mazete!!! taky me stve, ze sem pisou, jak je hroznej, ale kdyz to nekdo napise slusne, tak je to snad ok ne?!! *3* -
ze vam neni trapne??
sorry, ale zezacatku tadyta diskuze byla vcelku ok.. povidalo se o jeho novejch klipech, pisnickach a tak, ale ne otom, ze nekdo z vas ma jeho icq!!! *16* ze vam to neni trapny?? stejne vsichni vedi, ze si vymejslite!!! a i sam rika na youtube, ze ma jenom twitter... paneboze!! vzpamtujte se trapky, ktery "maji" jeho icq!!! -
Re: Re: JB-icq
no tak proto tady pisu ze tam to icq je FAKE *1* tak asi bude mit jiny icq :D -
Re: Re: JB-icq
no tak proto tady pisu ze tam to icq je FAKE *1* -
Re: JB-icq
ale justin ma uplne jiny icq! *7* -
Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
ele má ve statuus i love you? -
co na něm vidíte?
Včera jsem si s kámošem Justina pustil a připadalo nám že má hlas ženské...:D hele nic proti němu nemám ale naštval mně tim že si dovolil předběhnout Michaela Jacksona!!!Po pravdě Justin na Michaela nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! -
Nemaž ty komenty!!!
Tak hele, já jsem taky správce a četla jsem pravidla a máš povolený mazat jen ty sprosté komentáře a já jen napsala, že ho nesnášim a nechápu co něm všichni vidí. A komentáře v kterých člověk vyjadřuje jiný názor než má správce mazat nesmíš. Tak toho laskavě nech... -
Re: Pozor!
Platí to i pro nadpisy!! -
Pozor!
Tak koukám, že jsem tu týden nebyla a nějak se tu opět rozjelo urážení v různých formách. Diskusi jsem promazala, případně něco doladím a odteď už zase mažu každý den!!*13*
hudy -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...
hele když má každej napsat svuj názor tak to neni aby ste ho tu pomlouvali....a jak předtim někdo psal že se tahá s každou tak jak to mužeš vědět vždyť on je někde v Americe ty voe vsadim se že ho nikdo z vás osobně nezná...tak jak vo něm můžete psát takovýhle pí**viny..??? je to normální puberťák jako my všichni...jenom umí hezky zpívat...a ikdyž to někomu připadá holčičí (mě ze začátku taky) tak když se do toho trochu zaposloucháte tak uslišíte že je to klučičí hlas a u těch kluků v Americe je tohle normální aby ste věděli...jako že maj trochu holčičí hlas jenom to tak neberou....a hlavně sem zase nepište že sem jeho ochránkyně nebo co??? mě prostě štve jak někoho polouvate aniž byste ho znali...*16* -
Tvl
Jaj....vy máte jeho icq a já sem jeho babička... *15* *15* *15* *15*
Si jako myslíte, že vám někdo uvěří?? *1* *1* -
JB-icq
ahoj lidi,to justinovo icq 560474134,to je jenom FAKE psala sem si pred chvily snim jak je atd.a pak sme a jak sem se ho zeptala tak mi rekl ze semm idiot a ja se zeptala proc a pak me poslal do prdele a nakou picovinu napsala ja napsala:?? a pak mi napsal česky nech me bej pipooo takze je to nakejčech a jenom se za nej vidava tak si davejte bacha diky *13* *3* -
Re: Re: Re: smích
no j ánejsem češka,taky sem se narodila v kanadě, ale přestěhovali js¨me se -
Re: Re: Justin má novou holku!!!
endy: ty ses tu asi nova vyd :D já sem jeho sestrenice Lenish a on je muj bratranec! *5* tak to je jasny ze kdyz ho znam tak na nej mam icqko ne asi...twl -
Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
??? Tak mi schválně řekni to icq co máš,já mam jeho pravý icqko tak řeknu jestli to je ono nebo ne. Jasmin nechodí to sou jen kámoši,včera na icq byl a psal to