Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dorisek111

Re: hahaha

're a big jerk
  • hahaha

Justin Bieber is a Girl ... *1*
  • dorisek111

???

no tak co???funguje to cislo??? a ted vam neco reknu..kdyz tady nekdo napise ze ma jeho skype nebo icq nebo ja uz nevim co,tak proste tomu zkuste verit..ja jsem na tohle cislo uz nejmin 6krat volala a byla tam jeno hls.schranka.ja mam jeho skype a dokonce jsem nasla i skyp od te jeho ex holky caitlin beadles ama tam napsane neco o justinovi...je to vse pravda!!!!
  • Re: Je čas se přiznat :D

hele ja ti to neverila od zacatku pac nejsem tak blaba abych si myslela ze mi nekdo skoci na to ze sem jeho setrenka......! *4* alr vpoho ja se tolikrat sadila a tolikraat sem prohrala!!!
  • lenish95

Re: Re: tak a teť pravdu o mě

jj xDD aa kde bydlíš?? já v Plzni
  • ladyy_bieber

Re: tak a teť pravdu o mě

No mě to teda stačí =D =D seš stejně stará jako já a taky ted končim 9.třídu =D
  • lenish95

tak a teť pravdu o mě

jmenuju sem LEnka,je mi 15 teť budu končit 9.třídu :D :D stačí? a už tu mam moojí fotku xDDD *1*
  • lenish95

Re: Re: Je čas se přiznat :D

ale tenhle profil nezrušim,jmenuju se Lenka a je mi fatk 15 ,už sem si ty údaje změnila a dám si sem i svojí fotku ju :)
  • lenish95

Re: Re: jeho tel cislo

skusim to :D nevíte kolik mi to sebere kreditu? určoo hoodně když je to až do USA!!! xDDDD *3* *9*
  • lenish95

Re: Re: jeho tel cislo

skusim to :D nevíte kolik mi to sebere kreditu? určoo hoodně když je to až do USA!!! xDDDD *3* *9*
  • lenish95

Re: Je čas se přiznat :D

*1* to byla sranda :D třeba někdy zase napíšu..jako Pepa Vojtek z Kabátů :D xD *3* *1* *1* nebo jako Teta Evy Farný xDD *lol* já nevim kdo je něaká Catlin nebo co já Justina neposlopuchám :D
  • alficka

Nooo jo *15* *1*
  • Re: Re: Pumpkin Bobr

hey mas pravdu!ja uz nemam naladu vsem vysvelovat co se mi na Justínkovi libi a ze neni Justin Bobr a ze neni teplej atd... nekteri aji rikaji ze je ve skutecnosti holka! ale ja nechapu,ze kdyz se jim nelibi tak proc si ho vsimaji a nenechaji ho na pokoji ... asi mu jenom zavideji! ze on neco v tom zivote dokazal a oni nejspis nic!ja mam Justina moc rada a nesnesu kdyz mu nekdo nadava kdyz pritom neni o nic lepsi!je sice pravda ze zpiva trochu jako holka ale co! me se libi jak zpiva! at ma hlas jakejkoliv! ale jedno musi uznat snad kazda holka. Justin Bieber je strasne roztomilej a boží kluk *14*
  • Re: AdrEsKa nA JuStiNa

srx lidi sklamu vás ale není to adresa na Justinka ale adresa kde bude mít autogramiádu..je to napsaný v bravu ale nad tim je napsáno autogramy
  • ladyy_bieber

:-))Justin je NEJLEPŠÍ ! :-))

Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-))
  • ladyy_bieber

=D já se taky k něčemu musim přiznat =D věřila jsem ti jen proto(když sí říkala že seš jeho sestřenka) abych se dostala přes tebe blíž k Justinovi .. časem jsem s tebe chtěla vypáčit jeho ICQ atd :-))=DJÁ VĚDĚLA ŽE KECÁŠ PTŽ NA FOTCE JE JEHO BEJVALÁ HOLKA CAITLIN BEADLES=D=D
  • ladyy_bieber

Re: jeho tel cislo

hele mám dotaz když mu budud chtít zavolat musim tam napsat i to +1 a pak to jeho číslo? :D
  • ladyy_bieber

Re: jeho tel cislo

Jojo vím to číslo opravdu funguje :-))
  • lenish95

Je čas se přiznat :D

Tak jo nebudu z vás dělat blbce xD Nesem jeho příbuzná,neznam nikoho z jejich rodiny :D Takže sem si to MUSELA vymyslet *3* totiž šlo o sázku a já prohrála tak sem musela ze sebe udělat jeho příbuznou :D a proč když sem prohrála? protože nemam Justina ráda xDD jeho písničky se mi nelíbí :D *9* *1* takže se si to musela vymyslet takový kraviny :D a jen tak: vy co ste mi NEUVĚŘILY tak ste chytrý :-))) , a vy co jste mi UVĚŘILY tak si dejte pozor ste moc důvěřivý :D šlo vlastně o takovej test xD ták cááw
  • alexicka_bieberova

čislO?

Je to jeho čislo? já to skusim ALE MILUJU Justinkaa JE NEJ *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit