-
žena
ted už je to jasný že je to holka protože se justin bieber umístil na 7 místě nejvyhledávanějších ŽENSKÝCH CELEBRIT NA GOOGLU přesvěčte se odkaz http://coedmagazine.com/2010/04/12/the-50-most-popular-women-on-the-web-according-to-google-10-1/ jestli se vám tam udělá 1 nebo více mezer smažte si je *3* -
pulka penisu
naslo se nahe foto justina biebra je videt pulka penisuhttp://litejvtomsemnou.cz/?re feral=6652&msgid=6 -
Re: Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
jj máš pravdu!!!Je to hnus!!! *16* -
Re: Re: Re: Re: ???
Hej děláš si srandu? Ona má ale pravdu.To číslo je pravý tak ji nenadávej a radši jsem vůbec nepiš .. ! *13* -
Re: Re: Re: ???
Hm jasnýý .. kecáš .. ty čísla jsou falešný a jenom to sežere prachy .. určo to zavedla nějaká ta tvoje trapná kámoška a ted si myslíš e máš jeho číslo ty blbko *13* -
Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Ty seš snad vypatlaná ne?? když juss nemáš ráda tak jsem vůbec nepiš .. nikoho to nezajímá ! *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
holka toe dobrá šračka nadavaj si nekomu jinymu Mino.. nejaka vypatlana ne??a nic jinyho si vymyslet neumis? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
a jak se píše gay? j-u-s-t-i-n-b-i-e-b-e-r....no fakt zpívá jak holka malá ukvičená 13-tka *1* -
ja jsem tady
ahojky justine moc ti fandim aby si zpival jeste pristi rok.a si hezky kluk.jestli sis me chtel uozit na icq moe cislo je 595-672-561 a jmenuji se tam terisek.mam te rada ako zpevaka hrozne hezky zpivas i moje kamoska te zboznuje jmenuje se danca.ma te taky moc rada.mas hezky fotky *3* *15* *8* *16* *10* *4* *3* *9* *9* *13* *5* -
Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Hm tak jako pravda je, že bypadá určitě ne na 16 let to teda ani náhodou . A ještě něco, tohle jenom pro fanoušky určitě neni! A že někdo napíše to že se mu nelíbí nebo že zpívá jak holka si myslim že to neni závist ale každej to slyší takže hned nepište že tu někdo závidí :D :D :D .. *7* -
Re: Re: Re: tak a teť pravdu o mě
V Krupce to je u Teplic :)) *3* -
Re: ???
heh Caitlin Beadles skype mám taky:)) *15* -
Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Přesně .. neni to holka .. Když se ti Juss nelíbí,tak jsem vůbec nepiš,tohle je jenom pro fanoušky .. nechápu tu tvoji drzost jsem něco psát .. chápu že každej má jinej názor ale říkej(piš) to někomu koho to zajímá!!! *13* *13* *13* -
Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Ne neslyšíme... Justin má prostě jen vyšší hlas no a? zpívá i tak hezky...Tak se do něj přestaň už navážet, ty tvoje řečičky nás nezajímají *13* -
Re: Re: Je čas se přiznat :D
hmm, tak ty si fakt vymydlena!!! myslis, ze by nekdo z cr mel neco spolecnyho s justinem a jeste takhle blizko?!!! bozee!! ty si fakt blondyna vid!!!?? *1* a neni to jeho ex nebo co to tady melete, ale jeho sestrenice!!! takze klidek *13* -
jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
ale Justin je dívka :D neslišíte? má hlas jako dívka *1* *1* a tak i vypadá *15* -
Re: Re: ???
jo a pocum se na youtube na tohle cislo...tam tohle cislo je a je jich tam nekolik a tohle je jedno z nich -
Re: Re: ???
no jasne..ma tam jen hlasovou schranku tak mlc a moje kamoska ti do dosveci ze to je jeho cislo a fakt tam ma hl...schranku..... -
Re: hahaha
hrabe ti??? Kup si brejle když nevidíš *1* *13* -
Re: ???
NE TO ČÍSLO NENI PRAVÝ..LIDI NEVOLEJTE TAM JENOM VÁM TO UŽÍRÁ PRACHY . tahle holka si to vymyslela že ji neni hamba