Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Justin

Justin bude tento týden točit nový videoklip, bude to na písničku Somebody To Love. ♥♥♥ :)
  • sweet.anne

Re: Re: Justin

Nechápu ti lidi. :( A nechápu ani ty FB skupiny. Proč to dělají, co si tím sakra chtějí dokázat? :(
  • ladyy_bieber

Re: Re: nesnasi biebra

Přesně .. proč to sem píšou když mi jsme jeho fanynky? jako jestli si myslej že tim něco docílej když napíšou nesnášim ho .. stejně budeme pořád jeho fanynky .. nic s tim neudělaj *13*
  • nesnasi biebra

presne alficka má pravdu ( a to neni po prví) :) nechapu proc nam to rikass kdyz nas to nezajima my jsme jeho FANYNKY .. a chyby TI V TITULKU PAR PISMEN nesnasim biebera ne ?? a vubec nám to ani nerikejj !!! *8*
  • sweet.anne

Re: nesnasi biebra

A proč ho nesnášíš? Já prostě nemůžu pochopit, jak ho někdo může nesnášet... Můj názor.
  • alficka

Re: nesnasi biebra

Nám nevadí to, že ho nesnášíš, ale proč nám to tu říkáš...nechápu *13*
  • nesnasi biebra

nesnasim biebra segra si ho porad pousti a ja to nemuzu vydzet.nesnasim te biebre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: 1.místo

Jo aha =D =D
  • ladyy_bieber

Re: Justin

Přesně .. :) a máš pravdu furt jim sem píšu at ho neurážej ale copak to k něčemu je? neni :(
  • sweet.anne

Justin

Heyy :) Jsem tu dlouho nebyla, že? :D Jinak mám pár slov pro ty, kdo má na Justina blbý kecy: nechte ho být. Nic vám neudělal. Jestli ho nemáte rádi, tak ho nechte na pokoji a nestarejte se o něj. Díky. Ikdyž marný to slova. :D
  • alficka

Re: Re: 1.místo

ale to se nehlasuje...já myslím to že je první tady na osobnostech =D
  • ladyy_bieber

Re: tvlee!!!

Přesně .. tahle diskuze je pro fanoušky a ne proto aby mu nějaký obožáci co mu záviděj nadávali .. my ho prostě milujeme a s tiom nikdo nic neudělá .. máš pravdu at jsem rdši vůbec nepíšou,nikoho to nezajímá juss je prostě skvělej (slabé slovo) je MRS.DOKONALEJ !! *14*
  • ladyy_bieber

Re: 1.místo

Ahoji prosimtě pošleš mi přes ICQ ten odkaz kde se hlasuje pro juss? nebo o čem tady mluvíš že ho máme na prvním místě :)) chci taky hlasovat :))
  • dorisek111

Re: dotaz ???

ahoj...no ja myslim ze dole na hlavni strance mas uuuplne dole napsano kontakt.ty dole na to kliknes a tym ti vyjede kontakt ne ty lidi co to tu asi delaj maji tam mail tak to zkus....
  • dotaz ???

nevíte někdo kdo dáva hlavní fotku tady na osobnostech těm celebritam ??? prootoze treba ashley tisdale mela preedtim jinou?tak jestlii to jde nejaakk zmeniit??ta justinovo hlavni se mi moc nelibi ... jsou i jiny a hezci fotkyy ??
  • kikiss11

Re: 1.místo

Superrr *14*
  • alficka

1.místo

Ohoo tak už ho máme na 1. místě *14* skvělýýýý *1*
  • alficka

Re: žena

hele to se nám tu jako fakt snažíš přesvědčit, že je to holka?? Hele když je to holka tak kde má v tom případě prsa?! *13* *16* Jsi fakt nemožná/ý
  • Re: Re: Re: jeho tel cislo

když se dostaneš do hlasové schtránky což asi jo tak asi 11 kč
  • tvlee!!!

všichni jste trapnyy a blby kdyby byl holka tak vypada a zpiva jinak chtela bych videt zpivat vas !!! a ty icq a skype si nechte!! kazdej levej debil sem muze dat nejaky cislo a bude to FAKE!! a nadavat lidem fakt NEMUSIITE!! kdyz se vam nelibii tak sem nechodtee tohle neni diskuse o tom jakej to je debiil !! ale o tom aby jsme si psali o novinkach atd... tvl jste fakt trapacii ... uz nwm jak to sem porad psat abych se neopakovala protoze se vzdycky najde nejakej debiil .. coo tu urazii lidi !!! *13* zamyslete se nad sebou!! vaziim si tohoo ze nekterii lidi ho tu na diskusii branej jinak Justiin ?? uzanejj on!! =) stě FOREVER

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit