Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinqva

Re: Re: justin bieber milujeme ho

ale dit v casopise psali že řek že miley neni jeho typ *1* no ale já na časopisi nedam tam jen kecajj v necem jako ne ale neco přeháněj že? *4* jinak Justin je nejdokonalejší *14* *14* *14*
  • andreak

,,,

Taky to nechápu proč se mu vysmývají jestli si myslíže neumí vzpívat tak bych chtěla vidět vás, jesli se mi někdo nelíbí a píšu takové věci tak musim být lepší a ne se vysmívat když ho člověk nezá rači to napíše a myslí že je borec ale spíš se chová jako idiot
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: jeho tel cislo

no zkoušela jsem Juss psát zkušební sms a jedna sms stála 10 kč :D takže volání bude asik dražší :d
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: hlasujte

Aha okii děkuju moc :))
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: :)))

Ale já taky myslim že to je pro fanoušky.Nebo jsem aspon nepište hnusný věci o nšem když ho zbožnujeme Týna =)
  • dorisek111

Re: Justin

jj ja jo...je to video na facebooku....
  • sweet.anne

Re: Re: Re: hlasujte

Jj, každých 20 minut. ;)
  • sweet.anne

Re: Re: Re: :)))

Vždycky budou haters, ať bude kdokoliv..
  • sweet.anne

Re: justin bieber milujeme ho

Teď v pondělí. :) Fotky: http://www.justinworld.net/pictures /thumbnails.php?album=479
  • Re: Re: :)))

Neni pravda že je to jenom pro fanoušky..at si sem píše co chce..ignoruj to!
  • ladyy_bieber

Re: Re: hlasujte

hele a jka často se dá hlasovat? po kolika minutách? :) minule mi kámoška říkala že u jonas to šlo každých 20 minut :))
  • ladyy_bieber

Re: :)))

noa co? komu to tady cpeš? ste normální? nebudu vám furt dokola říkat že tohle je jenom pro fanoušky .. tak jsem vůbec nepiš když ho nemáš ráda .. nikoho to nezajíma !!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • ladyy_bieber

Re: Justin

Jj teda aspon já víím :))
  • justin bieber milujeme ho

no jo fajn ja ho zbožnuju to co rikas jsou moje slova a to nekecam a s miley byl na večeři jaky pondělí???? *14* *1* *3* *5* *14* *7*
  • sweet.anne

Justin

Víte, že byl v pondělí na večeři s Miley Cyrus? :)
  • sweet.anne

Re: Re: poardite?? :)

Klip na Somebody To Love dnes dotočil. A předtím točil klip na písničku Rich Girl se Soulja Boyem. Měly by vyjít někdy na přelomu května a června. ;)
  • lllooo

:)))

Nenavidim Justina Biebra...!! *13* *13* *13*
  • alficka

ani když jsi dala to I Am human a vyplnila ten kod?
  • kaaataaa

jj,vim co stim:))musis se prihlasit na twitter tam nahore v pravo a pak to pujde:)
  • ladyy_bieber

Re: Re: hlasujte

achjoo mě nejde hlasovat .. se mi furt něco ukazuje :(( nějaká anglická tabulka že to nejde .. nevíte co s tim? :(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit