Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulinka123

Justin

Justin je úplně dokonalej,úžasnej prostě nejlepší *14* *14*
  • on je pstě boží

♥justin♥ ♥bieber♥ ♥je♥ ♥ten♥ ♥nejlepší♥ ♥zpěvák♥ ♥kterýho♥ ♥znám♥ ♥a♥ ♥komu♥ ♥to♥ ♥vadí♥ ♥tak♥ ♥ať♥ ♥si♥ ♥to♥ ♥nechá♥ ♥laskavě♥ ♥pro♥ ♥sebe♥ ♥mmmm...♥
    ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*8*♥
  • sweet.anne

Justin

Hey guys, nevíte, jak se upravuje v profilu výška? Justin už má totiž 165 cm, tak to chci spravit..
  • kicalek

Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

ale to bylo tak skutecny pste sem brecela jak neco *9* *9*
  • ladyy_bieber

Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

mě se taky o něm zdál sen :)) upe krásnej :))
  • sweet.anne

Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

Mně se o něm taky dneska zdál sen. I včera. Dneska se mně zdálo, že jsem se dívala na videoklip k Somebody to Love, ikdyž ještě nevyšel. :D Ale nehrála k tomu ta písnička Somebody To Love, ale Girls Just Wanna Have Fun od Cyndi Lauper. :D:D Lol :D:D A on tancoval v mlze.. :D
  • kicalek

Krasny moc krasny Chjoo =(

Na dnesek se mi zdal sen o Justinovi =(
    Bylo to takhle:Newim to presne byla jsem v nakym krame jako je globus nebo neco takovydleho byl to uplne zamotanej sen Justin chodil s moji kamoskou Luckou drzeli se za ruce ale pak chtel me a ja se s nim v tom snu drzela za ruce =( =( =( =( =( a dali jsme si dokonce pusu ale pak pak jsem se probudila s brekem a brecela jsem proc to nemuze byt skutecnost?? a ted?? ted je mi fakt na nic =( =( =( =( =( vite jak to bylo krasny?? upa upa upa upa upa upa upa upa mooooooooooc no a v tom snui jeste Lucka mi dala ruku abych ji dala Justinovi proste krasny =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Aha sry já si to spletla :D já myslela že tohle napsala ta Týna .. :d
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Týna .. Aha tak to nevadí .. ale jsem jeho velká fanynka .. a ničí mě když o něm někdo píše hnusný věci .. *13* tím myslim všechny co ho urážej :) hele já jdu k babičce tak ahojky nikdy pokecáme :)
  • Re: Re: Re: Re: :)))

Tohle je jenom diskuze a s fanklubem to nemá nic společnýho:) tak si to neplet:)
  • roxanda

Re: Re: Re: poardite?? :)

dekuju mooc :)
  • alficka

Re: Hlasujte::::

máš asi pravdu no...ale minule to bylo něco jinýho, Tam bylo napsaný, která země má Justina nejradši a to polsko vyhrálo...Ale teď tam je vážně napsaný, že to je hlasování na jeho tour... *7*
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho

Přesně. :) Jsou jen kamarádi. A navíc, Miley chodí s Liamem.
  • Hlasujte::::

nechci nic říkat,ale to hlasování je upa zbytečný !! taky si přeju aby justin byl v ČR .. =) ale pochybuju o tom !! =( protoze tohle hlasování už jednou bylo ... vyhralo to POLSKO !!! a taky tam nebyll přitoom bylo na 1 místě .. a jelikoz nejsme ani na první straně .. ale až na druhýý tak to asi težko vytáhneme naa 1 místo !!! uz to sem PLS nepiště at hlasujeme ... !! díík :P
  • alficka

Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho

Ale večeře neznamená hned rande =D... Sice to "nejspíš" říkal, že není jeho typ, ale tak kámoši můžou být že jo
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: hlasujte

Nz ;)
  • tlapka055

Hlasujte::::

Ahojky holky pokud chcete Justina v čr tak hlasujte zde
    http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour?page=2
    Vybírá se vlastně 25 zemí pro justinovo tour...tak šup ať je čr mezi nima (pozn.:Jen musíte kliknout na to I am human na konci toho rámečku, opsat kod a pak až hlasovat jinak vám to nepůjde )
    Plss hlasuj...te i když ho nemate radi me na tom zalezi vy tam stejne nepojedete tak plssssss mocccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

jo tak jesli vypada jak divka tak jako ja sem asi miss Čr... jasne ulna holka hey!! nevim jakej debil nebo jaka krava ses ale asi výmaz že?!!! Ty nerozeznas holku d kluka..tak bys nejspim mela jid k ocnimu..! a kdyz se ti Justin nelii tak nechapu proc sem lezes!! ses asi vazne pipina!!
  • Re: Re: žena

Jn... *1* tak asi kdyz snim uz chodila tolik holek tak asi ho museli videt si myslim aji nahyho *14* a tak asi vijou jesli je nebi neni holka *1* ale i kdyby holka byl tak je moc pekna holka *1* *1* ne kecam *1* ja nejsem lezba ... ale jako ja chci rict ze uplne pochybuji ze by byl holka !!!!!
  • Re: Re: Re: nesnasi biebra

Jn...taky si myslim ze mu kluci jenm zavidej...protoze je pknej a hodne holek po nem leti..a je stve ze neltime po nich ale po nem! a tak ho enavidej protoze jaksi jim prebira hodne holek :D ale ja Justina mam a budu mit rada porad...a je mi uplne jedno co kdo rika! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit