-
Re: Re: Hlasujtéé!!!!:D
a pak třeba přijede k nám :D mno sice malá šance ale máme ji :D tak hlasujte :D -
Justin
Objevila se 35-ti sekundová ukázka k jeho nové písničce s názvem Never Say Never. Je ÚŽASNÁ!!! Už se mu hodně změnil hlas, je o hodně hlubší, ale mně se to moc líbí. :) <3 Tady je odkaz: http://bit.ly/bfWgOu Jen tam občas mluví takovej hlas.. :D Ale i tak, nádherná písnička. <3 Doufám, že už brzo oficiálně vyjde. <3 ♥♥ -
Re: Hlasujtéé!!!!:D
Já hlasuju každou chvili :) ale je to k ničemu máme 29 místo achjoo :( nejde o to že nevyhrajem ale aby apson Juss viděl že máme o něj záájem :) -
Re: sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
a nechtěla bys to psát trochu spisovněji? Fakt se mi to jako nechce luštit *1* -
Hlasujtéé!!!!:D
Tady: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour?page=2
Polsko má tedy opravdu velký náskok!:( -
sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
YuStIn yE PrOsTe uZhAsNeY BoY Ya hO LoWiIiSkUyU A RoZdAlA ByCh sI To s nIm yE PrOsTe k sEzHrAnI
A My dWa sE K SoBe sQeLe hOdImE !!! YuStIn yE BeStOwEy!!!!!!!!! YeEeEh!!! :-*** -
mi
justin je boží ale proboha nemůžete k němu přijít a říct sem tvoje fanyka dej mi tvoje telefoní číslo
*7* -
Re: ♥Justin♥
aaaa super!!! -
♥Justin♥
Kámošky teta pracuje v O2 areně a řikala žě měl přijet koncem roku ale má toho moc takže když to všecko vyjde tak by měl přijet příští rok :-) *14* *14* -
Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
No upa sen o něm se zdál MĚ a to byl ten nejkrásnější sen co se mi zdál.. *14* *14* *14* *14* -
Re: Hlasujte::::
Nevyhrálo jenom Polsko Polsko je jasný že tam pojede ale těch ostatních 25 zemích je zapsáno že se tam může někdy stavit..Někdo mi řikal že sem Justin o prázdniny nebo později PŘIJEDE! a tam já snad chybět nebudu! doufám... *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: on je pstě boží
presne je neeeeeeeeeeeeeeej ♥♥♥♥ -
Re: Re: Hlasujte::::
Gay? Proč teda měl 3x holku, holku chce a pořád o holkách zpívá a mluví? To je inteligence.. -
Re: Re: Re: Hlasujte::::
přesně !! :)) -
Re: Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
Já taky přesně :)) -
Re: Re: Hlasujte::::
*1* není gay ...už je to trapný, tak to sem nepiš... -
Re: Justin
nevím ale stejně je to hloupost to tam dávat...všude se píše něco jinýho *1* -
Re: on je pstě boží
cvoku *1* *15* ale souhlasím *14* -
jijijiji
hej hej vím že justin je nejlepší ale nikdy pokud neumíte dobře anglicky si s ním nepokecáte -
Re: Hlasujte::::
nic proti ale vsude se hlasi ze justin bieber je gay haha holki mate smulu *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4*