-
Re: německo
on už tam je...měla em tam jet na hokej ale nak to nevyšlo...ale zastavku v Praze by si moh udělat..xD -
je superrrrrrrrrrrr
je ten nej nej nejjjjjjjjjjjjjjjjj spevak *1* *1* *14* *14* -
Re: německo
pŘESNĚ :d taky si říkám :D zasraný Německo :D -
německo
víte o tom, že Justin brzy přijede do německa? Dost k pláči co, že do německa jede už podruhý a do česka ještě ani nezavítal... Mohl by o těch pár set kilometrů popojet co? *1* -
Re: .
nevím až do kaď si to četl, ale ta holka pak přiznala že si to s tou sestřenicí vymyslela... Co se týče toho icq, tak k tadytomu má už každej uplně svůj jinej názor...někdo říká, že ho v americe nemají a tak...já to tedy neřeším, páč to je zbytečný...Ale jinak ti dost věřim, že ses musel nasmát *1* něčemu se směju i já *3* -
Re: ojj
jo no ale tak mě příde že nekterý lidi sem choděj se jenom pobavit protože jim příde hrozně vtipný jak se tady ty fanynky rozčilujou... -
ojj
všichni ste strašný.justin se někomu líbí a někomu ne.každej má prostě svůj názor,tak se kvůli tomu nehádejte *4* -
Re: Justin
aww..nádhera..!! x)) *14* *14* xD -
.
Fakt sranda některý z vás číst.. Dlouho jsem se takhle nebavil :).. Jinak pro nějaký holky - když už si chcete vymejšlet, tak aspoň pořádně a ne tak průhledně, když se nad tim zamyslim, tak melete fakt kraviny, vezmu jen fakt, že má údajně icq.. Fajn, věřil bych, kdyby tenhle kluk byl Čech, jenže bydlí (pokud vim a nemam potřebu si to teď ověřovat) někde v Severní Americe. A když se kouknete na rozšířenost týhle česko-slovensko-izraelský voloviny, tak si všimnete, že má jen něco kolem 30 miliónů uživatelů a to se nepočítá to, že má někdo třeba dva účty. No fajn, dejme tomu, že každej člověk má jeden účet, tak když si sečtete počet obyvatel Izraele, ČR a SR, tak vám vyjde něco kolem 30 milionů. Tohle vám budou žrát možná tak vaše vrstevnice, ale tak přece nemůžete bejt takový.... A jinak to, že je váš příbuznej, to se na mě nezlobte, ale to už je fakt k smíchu :D Ale aspoň jste mě tu všichni pobavili a toho já si cenim :) -
Re: Šikana
Přesně, máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou. :( To víš, Češi.. Nic jinýho neumí(me). Jenom porovnávat ostatní, hledat na nich nejmenší detaily a buzerovat. Vždyť jim Justin nic neudělal. NIC. -
Re: Re: Šikana
jj.....ja bych ty stranky na Face Booku zrušila..a ještě ke všemu ty lidi sou tak ubohý že si ani nevymyslej nic novýho ale jenom udělaj novou skupinu s českým názvem,která už byla vytvořená v jiný zemi... *9* -
přesně souhlasim s tebou .. to znáám .. je to strašnýý *9* -
béééé já si jí chci taky poslechnout, ale sopak můžu, když mi nefunguje zvukovka.... Grrr ten počítač bych s chutí vyhodila z okna!!!! *16* *16* ... *1* -
Jo to s tebou musím souhlasit, hlavně s tou naší generací..je to fakt děs, když se nad tím tak zamyslím a uvědomím si, co to jsme vlastně zač... *9* -
Šikana
ach jo....už mě to nebaví..nebaví mě šikana Justina..je to děsný já už ani nemužu vlézt na Facebook aniž by na mě nevyskočilo 150 stránek typu: Justin Bieber smrdí,Justin Bieber je gay,ta holka má hezkej hlas..mami to je Justin Bieber,Bože vrat nám 2paca a my ti dáme Justina Biebra..... Děs! za tohle nesnášim ČR to je tak nenávistivej a nikomu nic nepřející stát....naše generace je děsná tady nemá skupina,zpěvák nebo herec kterýmu neni víc jak 25 šanci se prosadi aniž by ho třičtvrtě český mládeže nenávidělo....a to mě neštve jen u Justina ale u všech např(Miley Cyrus,Tokio Hotel,Jonas Brothers,Robert Pattinson......)ale chudák Justin to odnáší ze všech nejvíc....x( -
Re: Re: Justin
jj je krásná ted jsem si ji poslechla (: -
Re: Re: ♥Justin♥
áááá skvělíííí -
hezkáá pisnicka,tk doufam ze vyjde je hezka a stim hlasem mas pravdu *14* -
Re: Re: Re: Hlasujtéé!!!!:D
ted jsem jukla a máme už 28 místo jupíí :D -
juju hned se podívám (: