-
Re: hlasujte
ještě něco... v tom odkaze v tom Bieber máte mezeru tak jí jen smažte a pujde to -
hlasujte
Ahojky holky pokud chcete Justina v čr tak hlasujte zde
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour?page=2
Vybírá se vlastně 25 zemí pro justinovo tour...tak šup ať je čr mezi nima *3* (pozn.:Jen musíte kliknout na to I am human na konci toho rámečku, opsat kod a pak až hlasovat jinak vám to nepůjde *5* ) -
Re: poardite?? :)
bude se natáčet videoklip na somebody to love...první co mě napadlo -
Re: Re: nesnasi biebra
kluci od nas ze tridy ho taky nesnasej ale podle me mu zavidi...dit on muze mit kazdej den jinou holku a umi zpivat............... -
poardite?? :)
ahoj holky, poradite mi prosiim s tim, co se ted nejak blizko ma stat?? treba nova pisnicka nebo videoklip??? dekuju *3* -
Re: Re: nevím,
přesně ... mě se taky líbí :) -
Re: Re: nesnasi biebra
jo máš pravdu....teď trochu odbočím z tématu ae furt se říká že kluci říkaj že bieber je upe blbec atd...ae přitom skoro každej kluk kterýho znám a sou upe v pořádku ho normál poslouchaj to zpíš holky některý ne a říkají o něm že je zmrd atdy ae když to řeknou tak je seřvu :D -
Re: Re: Re: Re: Justin
hejky One Time je úpe ae úpe nej jeho!! ♥♥♥♥upe miluju :* ♥♥♥ *14* *14* -
Re: nevím,
mě se líbí je hezka ale jak řika alficka každej ma jinej styl =) *3* *3* -
Re: nevím,
mě joo to je jedna z mých oblíbených písniček *1* ale každej máme jinej styl =D -
jo,takový humor? *1* -
nevím,
to Eenie-Meenee se mi moc nelíbí -
Justin
Jo a dnes ve 22:00 na CNN by měl být Justin, tak se koukejte. ;) ♥ -
PŘESNĚ SOUHLASÍÍM !! -
Re: Re: Re: Justin
přesně taky nevim co tim chtěj dokázat jako ubohá skupina "panebože dej nám zpátky Michaela Jacksona,my vám dáme Justina Biebera"TRAPNÁ SKUPINA .. -
Jéé to bude super .. přesně už se těšim :))) *14* *14* *14* justinek nááš -
Re: Re: Re: Justin
Já nechápu, vždycky, když posloucháp Justinovy písničky tak jsou božské, ale když slyším One Time tak je to vždycky úplně jiný!♥ Přece je to jeho první debutový singl, který ho vyzvedl nahoru, no nejen to..je dokonalý celý!♥ -
Re: Justin
jojo to jsem taky četla.taky se těším,jedna z nejlepších písniček *4* *14* -
Re: Re: Justin
Já taky! <33 -
Re: Justin
Už se hroozně moc těším!♥