-
Re: Re: Re: Nemaž ty komenty!!!
ok ok :) jen me to zajimalo jak na to koukas *3* *4* -
Re: Re: ze vam neni trapne??
chytrejsi nez ty!!! kdyz se dokazes navazet a ani se neprihlasit pod profilem ty jedna nulo!!! *9* -
Re: Re: ze vam neni trapne??
prave proto tam sou ty uvozovky... *1* -
jeho tel cislo
nehadejte se!!!tady je jeho tel cislo....zavilejte a uvidite ja jsem uz volala a mel tam hlasovou schranku...ale byl tam jeho hlas....tak zkuste stesti
+14046653410 -
Justin Bieber
Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-)) -
Re: Re: justin je nejj
ale joo ale nejspíš to bude dost dlouho trvat *1* -
Re: Pumpkin Bobr
jéééžiš tohle už mě nudí...No tak nemá hlubokej hlas, ale i tak zpívá pěkně...Jo a vážně to není "hip hoperská primadona" když nezpívá hip hop, no vlastně od kdy se v hip hopu zpívá...Že nechápeš co na něm vidíme? Prostě se nám líbí jeho zpěv, písničky i vzhled a tak...my nemůžeme za to, že nemáš zrovna stejnej vkus jako my *3* -
Re: Re: Re: Re: sestřenice
Vždyt joo :-) celpou dobu ti říkám že když ti nevěřej tak at .. ty víš jaká je pravda .. :-)) -
Re: Re: Re: Re: smích
Jojo já vim :-)) -
Re: Re: Re: Re: smích
Neni zač :-))) ale ty jim nemusíš co vysvětlovat :-))) at třeba myslej že seš lhářka ale důležitý je že ty víš pravdu a že víš jak to doopravdy je .. :-)) nejhorší je že ty holky nevědi nic a furt měktaj .. tady přes net si na tebe dovolej cokoliv ale kdyby tě měli někde potkat tak jsou posraný strachy .. :-))) -
Re: Re: Re: Re: HMM
Ty víš že já to věřim :-)) -
Re: Re: Re: Re: Re: a
ne asik ... Lenish už ses dostala na to ICQ? a přidala sis mě? :-)) -
Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
PŘESNĚ .. :-))) -
Re: JUSTINOVO ICQ
Jaký? -
Re: justin je nejj
hale,bůch ví jestli vůbec do ČR prijede :D *7* *1* -
Pumpkin Bobr
*1* to snad ne *1* další hip hoperská primadona.Jako fakt nevim,co na něm všichni vidí.Za prvý-u zpěváka je hlavní kapitál zpěv a ne vzhled,a za druhý-když už jsme u toho zpěvu,tak má hlásek jako konipásek.Řekněte-nepustili ho náhodou z kostela,že zpíval na kůru? *1* -
Re: co na něm vidíte?
on si to nedovolil já souhlasím že na Jacksona nemá i když mám Justina nejradši, ale to je jen tady na osobnostech...ono se to hodnotí podle toho jak často se chodí na jednotlivé profily..teda myslím si že to tak je, jinak mi to nedává smysl *7* -
Re: justin je nejj
kdepak kdepak..brzdi holka já budu mít lístek první *1* ...néé já budu ráda, když ho vůbec budu mít -
justin je nejj
ahoj lidi byla bych ráda kdyby ste si mě přidali do přátel protože milujuuuu justina je nej na svetě až bude zpívat u nás tak budu mít lístek jako prvni xDDD -
Re: ze vam neni trapne??
ale ale zase nějaka chytra ne :D