Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roxanda

Re: Re: Re: Nemaž ty komenty!!!

ok ok :) jen me to zajimalo jak na to koukas *3* *4*
  • roxanda

Re: Re: ze vam neni trapne??

chytrejsi nez ty!!! kdyz se dokazes navazet a ani se neprihlasit pod profilem ty jedna nulo!!! *9*
  • roxanda

Re: Re: ze vam neni trapne??

prave proto tam sou ty uvozovky... *1*
  • dorisek111

jeho tel cislo

nehadejte se!!!tady je jeho tel cislo....zavilejte a uvidite ja jsem uz volala a mel tam hlasovou schranku...ale byl tam jeho hlas....tak zkuste stesti
    +14046653410
  • ladyy_bieber

Justin Bieber

Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-))
  • alficka

Re: Re: justin je nejj

ale joo ale nejspíš to bude dost dlouho trvat *1*
  • alficka

Re: Pumpkin Bobr

jéééžiš tohle už mě nudí...No tak nemá hlubokej hlas, ale i tak zpívá pěkně...Jo a vážně to není "hip hoperská primadona" když nezpívá hip hop, no vlastně od kdy se v hip hopu zpívá...Že nechápeš co na něm vidíme? Prostě se nám líbí jeho zpěv, písničky i vzhled a tak...my nemůžeme za to, že nemáš zrovna stejnej vkus jako my *3*
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: sestřenice

Vždyt joo :-) celpou dobu ti říkám že když ti nevěřej tak at .. ty víš jaká je pravda .. :-))
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: smích

Jojo já vim :-))
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: smích

Neni zač :-))) ale ty jim nemusíš co vysvětlovat :-))) at třeba myslej že seš lhářka ale důležitý je že ty víš pravdu a že víš jak to doopravdy je .. :-)) nejhorší je že ty holky nevědi nic a furt měktaj .. tady přes net si na tebe dovolej cokoliv ale kdyby tě měli někde potkat tak jsou posraný strachy .. :-)))
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: HMM

Ty víš že já to věřim :-))
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: a

ne asik ... Lenish už ses dostala na to ICQ? a přidala sis mě? :-))
  • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!

PŘESNĚ .. :-)))
  • ladyy_bieber

Re: JUSTINOVO ICQ

Jaký?
  • kaaataaa

Re: justin je nejj

hale,bůch ví jestli vůbec do ČR prijede :D *7* *1*
  • Pumpkin Bobr

*1* to snad ne *1* další hip hoperská primadona.Jako fakt nevim,co na něm všichni vidí.Za prvý-u zpěváka je hlavní kapitál zpěv a ne vzhled,a za druhý-když už jsme u toho zpěvu,tak má hlásek jako konipásek.Řekněte-nepustili ho náhodou z kostela,že zpíval na kůru? *1*
  • alficka

Re: co na něm vidíte?

on si to nedovolil já souhlasím že na Jacksona nemá i když mám Justina nejradši, ale to je jen tady na osobnostech...ono se to hodnotí podle toho jak často se chodí na jednotlivé profily..teda myslím si že to tak je, jinak mi to nedává smysl *7*
  • alficka

Re: justin je nejj

kdepak kdepak..brzdi holka já budu mít lístek první *1* ...néé já budu ráda, když ho vůbec budu mít
  • tijuska12

justin je nejj

ahoj lidi byla bych ráda kdyby ste si mě přidali do přátel protože milujuuuu justina je nej na svetě až bude zpívat u nás tak budu mít lístek jako prvni xDDD
  • Re: ze vam neni trapne??

ale ale zase nějaka chytra ne :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit