-
Re: Re: Re: Re: Miluška
mno jo,on taky potřebuje svoje soukromí ne :) fatk nemyslim že by chtěj abymu psali MILIARDY fanoškůů xDD chudák *3* -
Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
a chjo,já vám prostě nedam jeho icqko!!!!!!! měj te rozum a trochu si představte jaký by to bylo kdyby ste třeba znali icqko na..já nwm..třeba na Miley Cyrus§ a teť by se to rozkeclo a chudákovi Miley by psali miliardy fanoušků!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
jak mam asi vědět kdy a kde má koncerty?!! já do jeho věcí nelezu tvl!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
díky vy co mi věříte :-) a vy co mi nevěříte tak je mi to jedno!!!!! já tu totiž nejsem abych tu hlala nebo tak,ale sem tu protože se chci seznámit s více lidma a pokecat o Justinovi jakej opravdu je!!! -
Re: Re: Re: Re: sestrenice
fakt jo? to bych neřekla protože nosim jen sluneční *1* ale vy ste asi někde nechali MOZEK! víte myslim tu malilinkou součástku co máte v hlavně :D *3* -
Re: Re: Re: sestřenice
Díky moc :-) a ti kdo mi nevěří tak fatk až dou někam....mě je to jedno,ale já vim co je pravda! -
Re: Re: Re: smích
:D omg vy už to přeháníte! na tý fotce neni jeho EX holkA!!!! Vy ste fakt asi úplně blbý nebo co......vy Juss neznáte takže nemůžute vědět kdo je jeho ex atd.!! A ty díky že si se mě zastala :)) -
Re: Re: Re: sestrenice
jo jsem,icq mám ale přeci ho nebudu dávat fanouškům!!!! to nemůžu! pak by se to rozkecalo a chudák Justin by měl 1 000 000 konverzací od fanouškůů !!! -
Re: Re: Re: HMM
mno tak pak uvidíme až sem dám to video kdo má pravdu!!!! a uvidíš že sem jeho sestřenice! a pak vám to bude celý trapný že ste mi nevěřili! -
Re: Re: Re: a
teda takhle: řekla bych mu aby do čech přijel,mno a uvídíme kdo tu má pravdu!!!!!!!!! -
Re: Re: a
jo řekla bych mu to!!!! umim anglicky,česky a učim se francouzky!! -
Pro Fanoušky
Pro Fanoušky Justina, Nevím to úplně na 100% ale v jednom časopisu psali že Justin bude natačet film, ale zatím se o tom nemluví, má to být něco jako Hannah Montana seriáli na Disney Channel... *4* -
Re: :D :D :D ...
Co to má bejt ? 16tiletej kluk ? :D :D :D ... Přesně vypadá tak na 13 víc nic :D :) -
Re: Re: Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
ježíš no a já taky věřím že to je jeho sestřenice! a už tu lenish nechte bejt! -
:D :D :D ...
Booože.. malej capartík kterýmu je 16 ale vypadá na 13, zpívá jak holka, že by byl pěknej se říct taky nedá. :D ... Je to můj názor jo takže mě tu hned nebobardujte tim že sem náká pí** a nevim co ještě .. ZDÁR AHOJ .. ! :) -
Re: Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
ne asík nikuško.... máš pravda asík je taky nějaka divna... -
Re: Re: Re: lol
tjn ale taky čestina je jeden z nejtezsich jazyku ale tka jako že kdyz ti to tady napisu tka teda ako zacnes uz delat malinky chybycky ale to te nesvadi k tomu abys nam tady lhala jo a navíc pokud já vím tak tudle stranku maj jenom v Čr takže nwm nwm mno :D:D:D:D:D -
Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
ele kde jsi se dočetla ze za tri mesice kruci ja sem to cetla ale asik to bylo vsude jiny nechces k tomu neco napsat kde by to aspon mel mit:D -
Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
tak to bylo dcla dobře vychyceno mno nic proti ale chytla jsem mensi zachvat smichu :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: sestrenice
ta holka si asík zapoměla někde brejle *1* *1* *1* *1* *1*