Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Znám ho

Ahoj já už jsem si tě přidala na tom TWITTERU JSEM TAM NĚJAK LaDyyY_BIEBER :-)
  • Re: Re: Re: Re: Miluška

Jojo dobře přidám si tě :-) na tom twitteru :-)
  • Re: Re: Miluška

Cože? Jaktože nemá twiiter? :-( To snad neni možnýý :-( já prostě neseženu žádnej kontakt :-(
  • Re: Re: lol

Já ti věřim :-):-)
  • Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Jéé ty se máš že seš jeho sestřenka? :-) dáš mi ICQ aby jsme mohli pokecat :-)??
  • Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

Tyvoe holky nechte tu lenish bejt .. tak je jeho sestřenka noa? Já ti věřim :-)
  • Re: Re: sestřenice

tyvoe holky nechte ji už bejt !! Tak je jeho sestřenka tak jí to nezávidte ! :-) já ti věřim :-)
  • Re: Re: trapáás= X

Jéjky já ti věřim :-)
  • Re: Re: smích

Já ti věřim .. nechápu proč ti nevěří že máš Justinka jako bratrance .. to neznamená že když on je slavnej a je s Canady že nemůže mít jako sestřenici češku .. :-) já ti věřim :-)
  • Re: Re: sestrenice

Ahoj ty jseš jeho sestřenice? Tak to by si na něj měla mít ICQ dáš mi ho prosim :-):-) chci se s váma všema holkama seznámit .. Justinka upe milujuu .. :-) *14*
  • Re: :D:D

no jo skupina na facebooku... *9* *1*
  • :D:D

Ach ... tá dívka ma tak krásny hlas ... ,, Mami , to je Justin Bieber´´ :D:D:D:D:D:D *15*
  • láska a faninka

ahoj justine já tě hrozně miluju si fakt senzační.Ráda se koukám na tvoje videoklipi a hlavně fotky mám tě v mobilu a na počitači.ráda bych se podívala do tvojí země.s láskou denda *14* *14* *4* *14* *4*
  • Re: Re: HMM

A nezapomeň na konci toho videa dodat, že to je hlavně pro nás *15* ...hele fakt si myslíš, že ti to někdo uvěří?? Kdybys byla chytřejší, tak ti to docvakne
  • Re: a

ne asíík jeste malinky detatko ve ctrnacti sem taky nemela rozum ale v zivotw by me todle nenapadlo nechci nikoho urazet ale tak pste je to dokazano!taky jeste nejsem uplne normalni ale ten rozum tam furt mam
  • a

NO JASNĚ.....SLEČNA SESTŘENICE ŘEKNE JUSTINOVI ABY DO ČECH NEJEZDIL...................TY BY SI MU TO ANI ŘÍCT NEMOHLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Re: Re: sestřenice

komu ty budeš nadávat do čupky hej tak ty jsi nejaka postižená holka.. jasny nemel a mlc zakopejse
  • Re: Re: smích

mno jasný mě je to taky šumák ale tak kdyby jsi si tam dala jinou fotku a ne s jeho ex...
  • Re: Re: :-)

*15* *15* *15* *15*
  • lenish95

Re: HMM

Ok dám tam to video :) samozrřejmě že až o prázkách kdy za nim pojedem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit