-
Re: Znám ho
Ahoj já už jsem si tě přidala na tom TWITTERU JSEM TAM NĚJAK LaDyyY_BIEBER :-) -
Re: Re: Re: Re: Miluška
Jojo dobře přidám si tě :-) na tom twitteru :-) -
Re: Re: Miluška
Cože? Jaktože nemá twiiter? :-( To snad neni možnýý :-( já prostě neseženu žádnej kontakt :-( -
Re: Re: lol
Já ti věřim :-):-) -
Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
Jéé ty se máš že seš jeho sestřenka? :-) dáš mi ICQ aby jsme mohli pokecat :-)?? -
Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!
Tyvoe holky nechte tu lenish bejt .. tak je jeho sestřenka noa? Já ti věřim :-) -
Re: Re: sestřenice
tyvoe holky nechte ji už bejt !! Tak je jeho sestřenka tak jí to nezávidte ! :-) já ti věřim :-) -
Re: Re: trapáás= X
Jéjky já ti věřim :-) -
Re: Re: smích
Já ti věřim .. nechápu proč ti nevěří že máš Justinka jako bratrance .. to neznamená že když on je slavnej a je s Canady že nemůže mít jako sestřenici češku .. :-) já ti věřim :-) -
Re: Re: sestrenice
Ahoj ty jseš jeho sestřenice? Tak to by si na něj měla mít ICQ dáš mi ho prosim :-):-) chci se s váma všema holkama seznámit .. Justinka upe milujuu .. :-) *14* -
Re: :D:D
no jo skupina na facebooku... *9* *1* -
:D:D
Ach ... tá dívka ma tak krásny hlas ... ,, Mami , to je Justin Bieber´´ :D:D:D:D:D:D *15* -
láska a faninka
ahoj justine já tě hrozně miluju si fakt senzační.Ráda se koukám na tvoje videoklipi a hlavně fotky mám tě v mobilu a na počitači.ráda bych se podívala do tvojí země.s láskou denda *14* *14* *4* *14* *4* -
Re: Re: HMM
A nezapomeň na konci toho videa dodat, že to je hlavně pro nás *15* ...hele fakt si myslíš, že ti to někdo uvěří?? Kdybys byla chytřejší, tak ti to docvakne -
Re: a
ne asíík jeste malinky detatko ve ctrnacti sem taky nemela rozum ale v zivotw by me todle nenapadlo nechci nikoho urazet ale tak pste je to dokazano!taky jeste nejsem uplne normalni ale ten rozum tam furt mam -
a
NO JASNĚ.....SLEČNA SESTŘENICE ŘEKNE JUSTINOVI ABY DO ČECH NEJEZDIL...................TY BY SI MU TO ANI ŘÍCT NEMOHLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: sestřenice
komu ty budeš nadávat do čupky hej tak ty jsi nejaka postižená holka.. jasny nemel a mlc zakopejse -
Re: Re: smích
mno jasný mě je to taky šumák ale tak kdyby jsi si tam dala jinou fotku a ne s jeho ex... -
Re: Re: :-)
*15* *15* *15* *15* -
Re: HMM
Ok dám tam to video :) samozrřejmě že až o prázkách kdy za nim pojedem