Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: icq

PROSIM PROSIM .. byla bych ti moc vděčná .. já si s nim ani nestihla na tom starým pokecat MOC PROSIM JSEM UPE ZOUFÁLA UŽ NEVIM JAK JEHO novéé ICQ NAJÍÍT *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: icq

Tak ho dej jenom mě .. dám ti svoje icq nebo lb nebo fcb ale prosiim napiš ho jenom mě :-( plosiim *14*
  • Re: Re: Re: icq

Noo ale já hledám ale nwm jak když zadám na icq Justin bieber tak jich tam je stovka .. a nwm jak mám najít toho pravýho :-((( moc tě prosiim porad mi :-((
  • kaaataaa

Re: Re: Re: icq

twl ja newim jestli mi ho da ta holka bo kdo to je a ty rikasze ti ho dam,,ja ti ho asi nedam kdyz mi ho da ji musis poprosit sama *5*
  • crazyanullinqaaa

Re: Re: Re: icq

menujes se tak zejo??????? *3*
  • Re: Wow

cawkyyy.....dala by si mi na justina kontakt na twiter by som s nim cela pisat ale nemozem memam ako!!!!!!plosimmmmm
  • crazyanullinqaaa

Re: Re: icq

a ty mi ho pekne das kaatoooooooo *1* *3*
  • kaaataaa

Re: icq

Ahojík,dala by si mi prosim jeho new icq?rada bych snim pokecala,byla bych ti vdecna.. *3*
  • Re: icq

Prosím dala bys mi na něj jeho nový icq,všude se ho pokouším sehnat a pořád nic....moc bych si to přála,byla bych ti pak z celého srdce vděčná....moc mi na tom záleží...za vše ti děkuji....!!!! *1* *1* *1* *1* *4*
  • Re: Re: icq

holki kdo hleda najde hledejte...preji h odne stesti :-) *1*
  • Re: Znám ho

to jo pěkný kecy taky mužu říct že sem jeho sestra kdo ti uvěří je pěknej debil!!! *8* *16* *10* *16*
  • Re: Re: milacek

zbožnuju hoo ! *14* *14* *14*

to jo!!!! kecy *8*
  • Re: pocit

přesně :-(
  • Re: justiin

jakej má fcb? *14*
  • Re: Re: Re: Re: Justin

PŘESNĚ NA NAŠEHO JUSTINKA NIKDY .. NIKDO NEMÁ !!
  • Re: Re: Nemam Slov

tjn všici by jsme šli do VIP :D by bylo něco hej

MOC TĚ PROSIM .. :-(( on je upa nejlepšíí .. :) *14*

Fákt? a zjistíš mi prosim na něj to nové ICQ ?? :-(( já si ho na tom starým sotva přidala a pak zase smazala .. MOC PLOSIM CHCI JEHO NOVÉ ICQ .. a nebudte zlýý protože já kdybych na něj věděla jeho nové icq tak vám ho taky dáám :-)
  • Re: icq

Ahoojte holky :-) máte někdo na něj jeho nový icq? aha ty máš? nebud na mě zlá a dej mi jeho nové icq a jak si na něj přišla?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit