-
Re: Re: Re: icq
PROSIM PROSIM .. byla bych ti moc vděčná .. já si s nim ani nestihla na tom starým pokecat MOC PROSIM JSEM UPE ZOUFÁLA UŽ NEVIM JAK JEHO novéé ICQ NAJÍÍT *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: icq
Tak ho dej jenom mě .. dám ti svoje icq nebo lb nebo fcb ale prosiim napiš ho jenom mě :-( plosiim *14* -
Noo ale já hledám ale nwm jak když zadám na icq Justin bieber tak jich tam je stovka .. a nwm jak mám najít toho pravýho :-((( moc tě prosiim porad mi :-(( -
twl ja newim jestli mi ho da ta holka bo kdo to je a ty rikasze ti ho dam,,ja ti ho asi nedam kdyz mi ho da ji musis poprosit sama *5* -
menujes se tak zejo??????? *3* -
Re: Wow
cawkyyy.....dala by si mi na justina kontakt na twiter by som s nim cela pisat ale nemozem memam ako!!!!!!plosimmmmm -
Re: Re: icq
a ty mi ho pekne das kaatoooooooo *1* *3* -
Re: icq
Ahojík,dala by si mi prosim jeho new icq?rada bych snim pokecala,byla bych ti vdecna.. *3* -
Prosím dala bys mi na něj jeho nový icq,všude se ho pokouším sehnat a pořád nic....moc bych si to přála,byla bych ti pak z celého srdce vděčná....moc mi na tom záleží...za vše ti děkuji....!!!! *1* *1* *1* *1* *4* -
Re: Re: icq
holki kdo hleda najde hledejte...preji h odne stesti :-) *1* -
Re: Znám ho
to jo pěkný kecy taky mužu říct že sem jeho sestra kdo ti uvěří je pěknej debil!!! *8* *16* *10* *16* -
Re: Re: milacek
zbožnuju hoo ! *14* *14* *14* -
to jo!!!! kecy *8* -
Re: pocit
přesně :-( -
Re: justiin
jakej má fcb? *14* -
Re: Re: Re: Re: Justin
PŘESNĚ NA NAŠEHO JUSTINKA NIKDY .. NIKDO NEMÁ !! -
Re: Re: Nemam Slov
tjn všici by jsme šli do VIP :D by bylo něco hej -
MOC TĚ PROSIM .. :-(( on je upa nejlepšíí .. :) *14* -
Fákt? a zjistíš mi prosim na něj to nové ICQ ?? :-(( já si ho na tom starým sotva přidala a pak zase smazala .. MOC PLOSIM CHCI JEHO NOVÉ ICQ .. a nebudte zlýý protože já kdybych na něj věděla jeho nové icq tak vám ho taky dáám :-) -
Ahoojte holky :-) máte někdo na něj jeho nový icq? aha ty máš? nebud na mě zlá a dej mi jeho nové icq a jak si na něj přišla?? *7*