Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roxanda

Re: Re: Re: ale

jezisi ,me je uplne trapne za tebe!!! jak si muzes takhle vymejslet???
  • dorisek111

juknete

jo a jeste se juknete na youtubko na tohle video Justin Bieber - Performance "One Time" Lopez Tonight je to o justinkovy.... *14* *14*
  • dorisek111

Re: Re: ale

no tak on mi napsal toho moc ale ja zrovna jak na potvoru neumim moc dobre anglicky ale neco s toho jsem si umela prelozit.tak tedy zacnu:ahojky ty jsi kdo moje faninka?promin ale me uz psalo hodne holek a zrovna to moc dobre nedopadlo s moji holkou tak nemuzu moct psat.ale muzu si s tebou psat na fb..musim pa..justin bieber.....ani nevite jaky jsem mela pocit *14* *14* *14* *14* *14*
  • roxanda

Re: Re: we are the world

no praave!!! me se to taky moc libi!! jak tam zpivaji vsichni dohromady s uplne jinym hlasem a pritom to je uplne genialni!!! *4*
  • roxanda

Re: Re: Re: Re: baby

to jo no!!! jeste neni!!! a nevim co ti je!!! mas "skype" na justina a videla si video, ktery neni!!! ses fakt "number one" a to myslim ve vsem!!! *15* *15* *15*
  • roxanda

Re: Re: Ahoj holky..=)

ahojky, mej se tam krasne!!! *3* *3* nebooj... pak te budemem informovat *4*
  • kikiss11

Re: Justin

Jj viděla jsem úplně krásná písnička!!!! *14* !!! *14* !!!! *14*
  • kikiss11

Ahojky!!!

Ahojky holky tak jak se máte? Přeju Vám štastnýho Valentýna!!!A Justine tobě taky!!! *14* !!! *14* !!! *14* Moooooc tě miluju!!! *14* !! *14*
  • Re: ale

Jo???? A co napis nam to plosim tady se dellime o vse kolem justina tak povidej!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *1* *1*
  • jj

jj a copak napsal ? jestli se teeda muzu ptat *7*
  • dorisek111

Re: Re: :D

no super...
  • dorisek111

ale

ale ja si teda pockam..protoze mi uz odepsal na skyp.. *14* *14* *14*
  • sweet.anne

Justin

Krásného Valentýna všem! *4*
    P.S.... Justine miluju tě. *14* *14*
  • sweet.anne

Re: Ahoj holky..=)

Děkuju. =* Užij si to tam.
  • =)

jo může ti přijíít dopiis ale neni to jistýý tak bychh na něj nečekala
  • kicalek

Re: :D

Ale na dopis odepsat muze kamoska poslala a prisel ji na zpet po dvou mesicich
  • :D

noo jenzee on máá nekolik milionuu fanynekk tak to na tu odpoved muzess cekaaatt klidnee do 50 let :-d:-d v bravu byla jednouu jedna adresa na justiina ale nebudu mu psatt kdyz vim ze mi neodepiseee ... proč by asi psal do ČR kdyzz bydlíí v kanaděě
  • dorisek111

jukni se tam

no tak nic...jeste jednou vsem preji krasneho valentyna...a justine jukni se na skype a do posty...ppp
  • dorisek111

Re: Re: skype

tak skus hledat..
  • dorisek111

Re: cožee?

jen jsem hledala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit