-
ahoj
holky co blbenete valentýn je až v neděli *15* ale co já tu v neděly nejsem takže přesně jak se tady ňaky řekli krásneho valntýna Justine budem na tebe myslet i když bych teda řekla že spousta z nás na tebe myslí pořád teda aspoň já *14* *14* takže ještě jednou krasneho valentýna Justine *14* *14* *14* *14* *14* ale i vám co ste v tutý konverzaci *3* *4* -
aaa
aaa ještěě taky nejkrásnějšíí :*) *14* *14* *14* -
máš pravdu kicalek v!!
presne tak milujeme těě!! justin bieber forever ... jsii prostee pro náss nejlepšíí zpěváák na světě!! *14* *14* -
For You Justin
Preji Ti klasnyho Valentyna a VER Ze NA TEBE BUDEME MYSLET MILUJEME THE *14* *14* *14* -
super zpěvák
Ahojííííík jseš nejky zpěvák *14* mám tě moooc ráda... hezkeho Valentýna <3 -
:-D
no on te urcite slysel xD *15* podle me ho stravýý s celebritama jako sel a tak protoze holku nemaa -
Re: Re: Re: AdrEsKa nA JuStiNa
jj nebo tak mno vžádne případě stejně nebude na justina *9* -
Valentýn
Hezkej Valentýn, Justine, a ať ho strávíš s nějakou skvělou holkou, a ne sám!!!!! -
Re: Re: Re: Jen tak dál
to je divný ja hlasuju pořád.. -
POKRAC.sEN
A TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁK NADHERNE SE NA ME USMAL JAAAAAAAAAAAJ SKODA ZE JE TO JEN SEN NO ALE KDYBYSTE VIDELI TEN USMEV JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ TEN NENI JAKO NA FOTKACH PSTE NEMUZU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Sen
Na dnesek se mi zdal upe klasnej sen JA JSEM BYLA NA KONCERTE JUSTINA NWM KDE ALE BYLA JSEM TAM JO TED ZPIVAL PISNICKU ONE TIME A ON SEL JAKO TAM KDE SEM BYLA JA JO A JA NATAHOVALŮA RUCE A ON MI JI PODALA TAKY A DAL MI TAKOVEJ NARAMEK KDE BYLO JEHO JMENO A JEHO PODPIS A TAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Re: Re: Jen tak dál
nn uz mi to de sorry -
Re: Jen tak dál
Hele me uz to napsalo ze se vitezem stalo polsko!! Me uz nejde hlasobvat jako!(!!!!!!!!!!!! -
tjn
tjn -
Jen tak dál
jéé dobře mi holky už sme na 26 místě z 34 jen tak dál *3* tady je adresa kdyby někdo nevěděl
http://tweeter.faxo.com/Top_Justi n_Bieber_Nation/2010/02?page=2
ouu holky musíme se pochválit za 3 dny z 34 na 26 tak to je dost dobry *4* *3* -
Re: Re: skoda
mate pravdu nemá žadnou ted ale četla sem v bravu myslim..a tam řek že chce holku do vánoc...takže prej jaká se mu bude zdát simpatycká tak se sni bude chtít líp seznámit nebo co neco takovýho tam řikal *1* *14* *14* *3* -
Re: skoda
ne ted vazne nema!!! -
Re: rajcovni a nastvanej
docela jsem se pobavila *1* *1* -
Re: holky!!
No musíš kliknout na "I'm Human' a opsat kód.. -
a MATE NEKTERI PRAVDU
a někteříí z vás majíí pravduu justin s nikym nechodii tedko