Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinqva

ahoj

holky co blbenete valentýn je až v neděli *15* ale co já tu v neděly nejsem takže přesně jak se tady ňaky řekli krásneho valntýna Justine budem na tebe myslet i když bych teda řekla že spousta z nás na tebe myslí pořád teda aspoň já *14* *14* takže ještě jednou krasneho valentýna Justine *14* *14* *14* *14* *14* ale i vám co ste v tutý konverzaci *3* *4*
  • aaa

aaa ještěě taky nejkrásnějšíí :*) *14* *14* *14*
  • máš pravdu kicalek v!!

presne tak milujeme těě!! justin bieber forever ... jsii prostee pro náss nejlepšíí zpěváák na světě!! *14* *14*
  • kicalek

For You Justin

Preji Ti klasnyho Valentyna a VER Ze NA TEBE BUDEME MYSLET MILUJEME THE *14* *14* *14*
  • super zpěvák

Ahojííííík jseš nejky zpěvák *14* mám tě moooc ráda... hezkeho Valentýna <3
  • :-D

no on te urcite slysel xD *15* podle me ho stravýý s celebritama jako sel a tak protoze holku nemaa
  • kikinqva

Re: Re: Re: AdrEsKa nA JuStiNa

jj nebo tak mno vžádne případě stejně nebude na justina *9*
  • Valentýn

Hezkej Valentýn, Justine, a ať ho strávíš s nějakou skvělou holkou, a ne sám!!!!!
  • kikinqva

Re: Re: Re: Jen tak dál

to je divný ja hlasuju pořád..
  • kicalek

POKRAC.sEN

A TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁK NADHERNE SE NA ME USMAL JAAAAAAAAAAAJ SKODA ZE JE TO JEN SEN NO ALE KDYBYSTE VIDELI TEN USMEV JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ TEN NENI JAKO NA FOTKACH PSTE NEMUZU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • kicalek

Sen

Na dnesek se mi zdal upe klasnej sen JA JSEM BYLA NA KONCERTE JUSTINA NWM KDE ALE BYLA JSEM TAM JO TED ZPIVAL PISNICKU ONE TIME A ON SEL JAKO TAM KDE SEM BYLA JA JO A JA NATAHOVALŮA RUCE A ON MI JI PODALA TAKY A DAL MI TAKOVEJ NARAMEK KDE BYLO JEHO JMENO A JEHO PODPIS A TAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • kicalek

Re: Re: Jen tak dál

nn uz mi to de sorry
  • kicalek

Re: Jen tak dál

Hele me uz to napsalo ze se vitezem stalo polsko!! Me uz nejde hlasobvat jako!(!!!!!!!!!!!!
  • tjn

tjn
  • kikinqva

Jen tak dál

jéé dobře mi holky už sme na 26 místě z 34 jen tak dál *3* tady je adresa kdyby někdo nevěděl
    http://tweeter.faxo.com/Top_Justi n_Bieber_Nation/2010/02?page=2
    ouu holky musíme se pochválit za 3 dny z 34 na 26 tak to je dost dobry *4* *3*
  • kikinqva

Re: Re: skoda

mate pravdu nemá žadnou ted ale četla sem v bravu myslim..a tam řek že chce holku do vánoc...takže prej jaká se mu bude zdát simpatycká tak se sni bude chtít líp seznámit nebo co neco takovýho tam řikal *1* *14* *14* *3*
  • roxanda

Re: skoda

ne ted vazne nema!!!
  • roxanda

Re: rajcovni a nastvanej

docela jsem se pobavila *1* *1*
  • sweet.anne

Re: holky!!

No musíš kliknout na "I'm Human' a opsat kód..
  • a MATE NEKTERI PRAVDU

a někteříí z vás majíí pravduu justin s nikym nechodii tedko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit