-
vazne??
jo a holky, zda se mi to nebo jde justin s populaci na osobnostech nahoru??? *3* *14* *14* *14* jen tak dal!! -
rajcovni a nastvanej
*1* tady je video s ALEXou CHUNK http://www.youtube.com/watch?v=-BGdSedtavo&feature=related *14* *14* boziii... a jeste jedno, jak je nastvanej *10* *10* http://www.youtube.com/watch?v=QKubvQT5oGM&NR=1 blba kvalita, ale je videt, ze ho to pekne stve!!! *16* *8* *8* *1* -
Re: Re: Škoda
preci kaja gott *1* *1* kecaam *1* -
Re: Justin
jaaa *1* akorat nevim, jaky pisnicky tammaji byt... vim jen "baby" a "pick me"... *9* jinak nevim -
do kdy?
hele a do kdy je to hlasováání ?????????protože to vyhrálo Polsko tak nechápu proč se má hlasovat znova *7* *7* *7* -
Večer
Vždycky večer di představuju jak jde spát a lituju že tam nejsem abych mu mohla dát pusu na dobrou noc. -
Divoké sny
Zdálo se mi že sem ho vykouřila na opuštěné pláži. Opíral se úplně nahej o skálu, a nechal si to líbit a nakonec vykřiknul. A taky že jsme pak plavali nahý spolu v moři, těsně u sebe, kroužila sem kolem něj a naše těla se skoro dotýkala...Hm.Mňam.
Co nadělám mám prostě denně divoký sny a taky fantazie. Ale když on je tak nádhernej že se na něj nedá nemyslet a pak se ještě vkrádá do snů.
Baví mě vymýšlení příběhů a tak si o něm píšu taky jeden příběh- "Prázdniny na ostrově", jaký by to bylo sami dva na rajsém ostrově. -
Re: Re: Re: justin
Ani se tomu nedivím, u nás ve škole byl taky kluk co dělal do muziky a ostatní kluci ho proto nesnášeli. Pak přešel na nějakou hudební školu. No a ještě že Justinek nechod do školy, tam by na něj ostatní kluci žárlili a ubližovali mu. Takhle je to lepší. -
Re: Re: Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
Určitě má stejně krásný tělo jako obličej- figuru má teda perfektní a až ještě doroste do výšky.... Závidím holce která ho první uvidí nahýho, a bude ho moct líbat úplně všude, a on při tom bude slastně sténat... Stejně si myslím že by se k němu hodila o něco starší holka/17-18/ co by ho zaučila do sexu/až příjde čas/. Ale jeho čas ještě nepřišel. -
Re: Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
To já bych vůbec nebyla proti mu vykouřit, stejně asi jako většina holek na světě.
No a co kdyby si to dělal i 5X denně co na tom. Když je ještě panic nějak to ventilovat musí. Můj starší brácha byl v jeho věku stejnej, furt byla obsazená koupelna- a co tam dělal bylo jasný. To je náhodou hezký že neskočí do postele s první holkou /a že by si mohl vybírat!/- jasně se šetří pro tu pravou, nějakou velkou lásku. Stejně každá by chtěla být jeho první a udělat mu to že by na to do smrti nezapomněl. Stejně už to asi nebude dlouho trvat, a já mu přeju aby to bylo krásný. I když to nebude se mnou. Škoda. -
Re: Re: co myslíte???
Docela překvapuje že takovej krásnej kluk nebyl ještě vykouřenej a že si uchoval panictví. Asi se ty holky kolem něj dost nesnažej anebo se jim dokáže ubránit. Ale to už nemůže trvat dlouho. Ještě že nepije takže ho nemůžou opít a svést- to by bylo zneužití. A poprvé by to pro něj mělo být co nejvíc nej. On bude určitě v posteli něžnej a vášnivej. Ale kdyby se na něj vrhlo pět holek najednou, tak by neměl šanci,hned by ho svlíkly do naha. Musí si dávat pozor aby nezůstal sám s víc holkama najednou, jinak mu hrozí hromadný znásilnění. To msí pro něj bejt těžký uchovat si "čistotu" když ho všechny holky chtěj dostat. -
Re: Re: School Gyrls
Moh by vedle zpívání hrát i ve filmech jako Jesse Mc Cartney. Nejlíp ve filmu kterej by mu byl šitej na míru. Třeba o klukovi jako je on, kterej se talentem dostane nahoru. Na to bych šla do kina třeba 10X za týden. -
Re: Re: Jéé justin
musíš to dát bez tý mezery =) *4* *3* a pak až ti to vyjede tak dej to jak je tam Justin s usher myslim ze je to hned jakoprovní *3* -
Re: Re: NeChApU...
???????????? kde se s jakou libal????????????????????????? -
Re: Jéé justin
tohle mi nejde!!!!!!!!! *9* *9* -
Justínek
ještě tady se mužete podívat tak to je mocný jak tam justin křičí *1*
http://www.youtube.com/watch?v=irefjnFImRU -
Jéé justin
http://www.youtube.com/watch?v=9gFp o0hTiZg jéé justin tam hraje basketball a vyhrál nad usherem *14* *3* je dobrejj *14* *1* -
Re: ahaa
ještě 19 dni -
ahaa
aha mě to totiž nešlo tak ae do kdy to teda jee? -
Re: tjn
de to hlasovat vono už to znova pustily víš ale nwm kčemu jim to je ale já hlasuju těch každých 20 min *14*