-
holky!!
tyy jo holky me tam nejde hlasovaat a nevím pročč .. mě tam naskočíí nejakyy okno .. a nejde mi hlasovat *9* *10* *10* *8* -
Re: skoda
Ne, teď nemá.. -
super video
juknete se na to na youtube-Justin Bieber - He kissed a girl (: hot & rare je to fakt HUSTÉÉ...aspon pro me *15* -
skoda
achjo....justínek ma holku.skoda *9* *9* -
Re: Re: jak to je??
jjjjj..díííky. *3* *4* *3* -
Re: jak to je??
Sry ale zrovna nevím jaký myslíš asik Baby a tu druhou asi Pick Me ne?? *4* -
jak to je??
jak se jmenujou ty dve nove pisnicky? *7* -
Re: Re: rajcovni a nastvanej
pravda *3* *15* *15* *15* -
pravda *15* *1* *3* *4* *3* -
No on jí řekl, že One Less Lonely Girl napsal pro ni. A ona řekla, že má kluka. Tak se naštval a rozbil tu kytaru. Ale naštěstí to byla jen scénka a ne doopravdy.. -
Re: rajcovni a nastvanej
hej husty a proc rozbil tu kytaru hihihihihihihihihihihihihihihihihi -
Re: Re: hlasujtee plss
já taky zždycky si nařídím budíka a je vidět že hlasujem každých 20 min páč už sme z 34 na 28 ale blbý bude že já teď na tejden pojedu na hory takže nwm tak se pls snažte za mě...ale jinak dobrý holky jen tak dál *3* -
Re: dáte mi pls adresu?
Ahojky tady je: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/02?page=2 -
dáte mi pls adresu?
ahoj holky dali by jste mi pls adresui kde muzu hlasovat??já jsem pred tim hlasovala ale paaakk to přestalo a bylo tam napsanoze vyhralo polsko :-( a taak uz si nepamatuju tuu adresuu pls odepiste děkujuu jiiinak justin 4ever -
Re: hlasujtee plss
Já hlasuju každých 20 minut. *4* -
hlasujtee plss
Ahoj holky hlasuj te prosimm hlasujte... *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: do kdy?
já nwm je to jen tušení ale podle mě to až tuto skončí udělaj ještě jednou a ty tři co vyhrály tak tam pojede takže by sme se mohly potom na po třetí hodně snažit... *14* *4* *3* *14* *1* -
Re: Re: AdrEsKa nA JuStiNa
NebO spÍš nA dOpIsY oD fAnOušKů.. -
Re: Večer
to jo no ale oni maj šouplej čas o 6 hodin do zadu takže ty deš spát a on je třeba venku.. *1* *14* *14* -
bezvadný video
Podívejte se na youtube- do vyhledávání dejte: justin bieber the next star live TV finale
Je to fakticky skvělý!!!