Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kicalek

Re: Re: Justin

tyjo vy ste vsicky velky ja mam 156 a on 16 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
  • kikinqva

Re: Re: Re: Justin

dík že se mě zastala.. *3*
  • kikinqva

Re: Grammy Awards

Kde a v kolik pls řekni mi to *15*
  • kicalek

Re: Grammy Awards

Kde?? a v kooli?? na jakym programu kde to muzu sledovat???
  • sweet.anne

Grammy Awards

Justin bude v neděli uvádět Grammy Awards, ještě společně s Miley Cyrus, Jonas Brothers a dalšími. Už se těším. *3*
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Boze Muj

Já bych chtěla VIP passes. *9* Aby mi zpíval One Less Lonely Girl. *4*
  • kicalek

Re: justin

JJ opresne on je laska vsech tady je pro nas etda pro me ten neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • justin

justin Bieber moje laska *14* *14* *14* *14*
  • kicalek

Re: HekoPíruj Justínka

Jj presne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • kicalek

Re: Justin

juuu?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kicalek

juuu???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kicalek

To je pravda ale stejnak bych se do prvni rady nedostala cjooooooooooo *8* *8* ale kdyz tak bych se snazila bejt v prvni rade joo bylo by to bomba *14* *14*
  • sweet.anne

Co si dovoluješ jí nadávat? A jestli si myslíš, že je to Justin, tak ses za něj v tom případě vydávala ty. Jak by přišel na nějakou českou stránku? Vsadím se že ani neví, že nějaké Česko existuje (ale nechci ho podceňovat, možná to ví, protože je chytrej..)..
  • mc.justy.byebi

kikinqva-hele sklidni se jo on to je justin bieber vis protoze ja ho poznam a moc dobre vis a proc by mel fanousky tak se sklidni laskave jo je to justina tak nekecej ty osklivko
  • sweet.anne

Taky je menší než já, celkem o dost. *9*
  • kikinqva

Tak to je ještě pořád menši než já *9* já mam totiž 167 ale neva aspoň je vidět že ještě rostee *15* je dokonalej miluji hoo *14* *14*
  • kikinqva

HekoPíruj Justínka

TAk hele nwm proč tady kopíruješ Justina si myslíš že sme mi tady tak blbý aby sme nevěděli že to neni opravdickej Justin...tak to se mýslíš tady ti na to nikdo neskoči páč známe Justina a toho by sme poznaly kdyb to byl on tak se sklidni joo.. *8* ale jinak I LOVE Justin že jo holky.. *14* *14* *14* a ty nás za nos vodit nebudeš *13* *13*
  • sweet.anne

Justin

Bacha lidi, Justin vyrostl! Už má 164 cm! *1* *14* *14*
  • sweet.anne

To si nemyslím, že až za hoooodně dlouho, v hodně rozhovorech říká, že by chtěl na evropské turné ještě tento rok. Tak.. doufejme. *4* *14* *14*
  • kicalek

Re: Re: Re: Re: Singer

tak to chci vedet a hlavne si to muzeme sehnat na Interenetu kde bude mit concert!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit