Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kicalek

Re: Re: Re: Boze Muj

Presne holky slova si nechte na to az prijede do budoucna do Prahy uz se tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ale to bude za hooooodne dlouho
  • kicalek

Re: Re: Re: Singer

JJ Mate pravdu tech duvodu je hodne a hlavne Justin nemuze mit @seznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
    Hahahah Nauc se nejdriv psat *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15*
  • kikiss11

Re: Re: Boze Muj

Chjo máte pravdu je tak boží!!!!!
    Taky bych se s nim chtěla setkat!! *14*
    Je tak roztomilej a ten jeho úžasnej hlas!!!! *14*
    Taky nedokážu slovy vyjádřit!!!!
    Prostě je nej!!!! *14*
  • kikiss11

Re: Re: Singer

Přesně tak.....já rozhodně netuším proč si na něj hraješ!!!
    Tohle ti fakt nikdo neuvěří!!! *13*
  • sweet.anne

Re: Boze Muj

Přesně tak. Slova nemůžou vyjádřit to, co k němu cítím. Prosím, ať se s ním někdy setkám. *9*
  • sweet.anne

Re: Singer

Zaprvé: koncert se píše concert, ale většinou se říká performance
    Zadruhé: tomorrow a 19:50 se dává až na konec věty, protože je to určení času
    Zatřetí: nemůže mít koncert v Plzni, když je právě teď v LA a točí klip na Baby..
    Začtvrté: mám ještě xxx důvodů, proč nejsi Justin
    Zapáté: myslíš, že ti tady někdo bude věřit?
  • Singer

Hello tomorow is my koncert at 19:50 in the Pilsen *5* *5* *5* goodbye listening :love me One Less Lonely Girl and one time
  • kicalek

Boze Muj

*14* *14* *14* *14* MILUJU THE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCINKY MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOC MUCK MUCK on je tááák krasnej ze proste holky slovama to neukecame jasny?!!!!!!!!???!!??!?!?!?!?!?!?! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • alexicka_bieberova

Krásnej

*8* oN je Upe DoKOnalEj *14* Na něj PsTe zadnaaa celebrita sladoušek *14*
  • kicalek

Re: Re: Re: Justínek

haha ty ji veris ukcana jak moje boty twl
  • sweet.anne

Re: Re: Justínek

Ehm.. *15*
  • Justinek

Justinek.......je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale kluka uz mam *3*
  • kicalek

Re: on je nejlepšííí

upe moooooooooooooc ho miluju je upe ze vsech nej nej nej nej nej nej kraaaaaasnejsi MUCINqa moja
  • kicalek

Re: Re: Justínek

haha moooooooooooooooooc vtipny haha a mas pro nas dukaz ja ti teda NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Re: Justínek

Holky jak to tu pisete tak to mate dobry jenže jedina svas co si ho muže užit jsem ja. ja s nim totiž chodim.poznali jsme se jak sem byla na prazdninach v americe.ale drzime to v tajnosti takže pssssst
  • áá :*

jůů dokonalééj !! bobééš lovujů těě bobíí !! áá nemůžůů stebéé *14* *14* *14* *14*
  • on je nejlepšííí

no neasi on je nejlepšíí.. a upe krásnej!!!miluju ho jo to máš pravdu že s nim musí bejt sranda a taky ještě máš pravdu s tíím že by si ho každá holka přála tak kdo by si nepřaáál krásnyho talentovanyho kluka?? *14* *14* *14* proste milujuuu ho!!!na něj nikdo nemáá!!!! *14*
  • kyka14

Re: Justínek

Tak to nejsi sama holka já z něho upe nemůžu. Je tak krásnej *14*
  • Re: Re: mail

awoj a uz si mu neco napsala? *5* *1* *3*
  • =)

ten je proste bozi *4* *14* *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit