-
Re: Re: Re: Boze Muj
Presne holky slova si nechte na to az prijede do budoucna do Prahy uz se tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ale to bude za hooooodne dlouho -
Re: Re: Re: Singer
JJ Mate pravdu tech duvodu je hodne a hlavne Justin nemuze mit @seznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Hahahah Nauc se nejdriv psat *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* -
Re: Re: Boze Muj
Chjo máte pravdu je tak boží!!!!!
Taky bych se s nim chtěla setkat!! *14*
Je tak roztomilej a ten jeho úžasnej hlas!!!! *14*
Taky nedokážu slovy vyjádřit!!!!
Prostě je nej!!!! *14* -
Re: Re: Singer
Přesně tak.....já rozhodně netuším proč si na něj hraješ!!!
Tohle ti fakt nikdo neuvěří!!! *13* -
Re: Boze Muj
Přesně tak. Slova nemůžou vyjádřit to, co k němu cítím. Prosím, ať se s ním někdy setkám. *9* -
Re: Singer
Zaprvé: koncert se píše concert, ale většinou se říká performance
Zadruhé: tomorrow a 19:50 se dává až na konec věty, protože je to určení času
Zatřetí: nemůže mít koncert v Plzni, když je právě teď v LA a točí klip na Baby..
Začtvrté: mám ještě xxx důvodů, proč nejsi Justin
Zapáté: myslíš, že ti tady někdo bude věřit? -
Singer
Hello tomorow is my koncert at 19:50 in the Pilsen *5* *5* *5* goodbye listening :love me One Less Lonely Girl and one time -
Boze Muj
*14* *14* *14* *14* MILUJU THE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCINKY MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOC MUCK MUCK on je tááák krasnej ze proste holky slovama to neukecame jasny?!!!!!!!!???!!??!?!?!?!?!?!?! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Krásnej
*8* oN je Upe DoKOnalEj *14* Na něj PsTe zadnaaa celebrita sladoušek *14* -
Re: Re: Re: Justínek
haha ty ji veris ukcana jak moje boty twl -
Re: Re: Justínek
Ehm.. *15* -
Justinek
Justinek.......je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale kluka uz mam *3* -
Re: on je nejlepšííí
upe moooooooooooooc ho miluju je upe ze vsech nej nej nej nej nej nej kraaaaaasnejsi MUCINqa moja -
Re: Re: Justínek
haha moooooooooooooooooc vtipny haha a mas pro nas dukaz ja ti teda NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
Re: Justínek
Holky jak to tu pisete tak to mate dobry jenže jedina svas co si ho muže užit jsem ja. ja s nim totiž chodim.poznali jsme se jak sem byla na prazdninach v americe.ale drzime to v tajnosti takže pssssst -
áá :*
jůů dokonalééj !! bobééš lovujů těě bobíí !! áá nemůžůů stebéé *14* *14* *14* *14* -
on je nejlepšííí
no neasi on je nejlepšíí.. a upe krásnej!!!miluju ho jo to máš pravdu že s nim musí bejt sranda a taky ještě máš pravdu s tíím že by si ho každá holka přála tak kdo by si nepřaáál krásnyho talentovanyho kluka?? *14* *14* *14* proste milujuuu ho!!!na něj nikdo nemáá!!!! *14* -
Re: Justínek
Tak to nejsi sama holka já z něho upe nemůžu. Je tak krásnej *14* -
Re: Re: mail
awoj a uz si mu neco napsala? *5* *1* *3* -
=)
ten je proste bozi *4* *14* *14* *14* *4*