-
m
*14* yeah..justin upa nejlepci,,nejhezci upa k sezrani..I LOVE YOU=o*=o*muah
*3* *14* *14* -
maly dite
nechapu co na nem sichni videj,vzdyt vypada ja 10-ti lety dite a hlas ma jak jeste mensi decko..a i tak to je jenom malej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
g
dete vsichni do ... na to ze je mu 15 je dobrej a jako myslis ze by nekdo z vas umel takhle zpivat a vipadat?? ten kdo ho furt jenom kritizuje je ... protoze to co on neumi *1* *1* -
Re: Re: jb
Ne, neměl, říkal to, když byl v Německu poprvé. -
Re: Justínek
s justinem máme společné datum narození=) -
Re: jb
měl jenom 1!!! *13* *13* *13* -
Re: mike11
A proč si to myslíš? -
mike11
je to největší kokot -
Re: fuj
*7* -
fuj
justin bieber má chlupatýho bíbra *9* -
Re: justin bieber
Přesně. *14* -
Re: Re: Re: T-MUSIC
Uff.. *3* -
justin bieber
I LOVE JUSTIN BIEBER!
Mě se líbí má hezký písničky a hezky zpívá! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Justin si zlomil nohu ...
Hej pls jak to mam dat do toho vyhledavani ja kdyz ten tvuj odkaz skopiruju tak mi to nejde tak co mam na youtube zadat aby se mi to naslo to video? dik mocinky -
nbhj,
no ja ho moc nemusím..a ked mám prafdu powedať tak podla mňa má hlas jak 5-ročné decko..to je proste moj názor!! *9* *5* *9* -
jb
ja sem nwjedela ze justin mnet teprv 3 holky ja sem si myslela ze jich mnel hodne *4* *5* -
Justínek
Patří mezi mé oblíbený zpěváci,vypadá fajnově a je i pěkný,škoda jen že je mladší než já..!!
p.s.Je levák,jako já....to je moc príma...!!! *3* *14* *1* -
Re: Re: T-MUSIC
jo to píše vždycky ale počítá se to to se neboj ono ti v tom okně nahoře na chvíli skočí díky za tvůj hlas....ale pčítá se to to se neboj *4* -
Re: T-MUSIC
Mně to nejde. *9* Když dám, že chci hlasovat, tak to napíše, že dnes již nemůžu hlasovat, mám to zkusit zítra. Tak to zkusím zítra a potom budu hlasovat každý den, zaslouží si být první! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: co myslíte???
On měl celkem 3 holky, říkal to při rozhovoru v Berlíně když tam byl poprvé. A teď žádnou nemá.